Gość: Niunia IP: 82.160.76.* 10.05.06, 14:43 Chciałabym się dowiedziec jakimi liniami moge doleciec do Majorki!Chodzi mi o lot najtanszy!pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Majorka!!! 10.05.06, 15:21 skad?kiedy wylot , kiedy powrot?Ile osob?Nikt tu nie jest jasnowidzem.... Na Majorke lata Centralwings. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Majorka!!! IP: 82.160.76.* 10.05.06, 15:44 Otóz koniecznie musze byc tam 20!wiec nie zostalo mi wiele czasu(to nie z mojej winy,poprostu pracodawca tak pozno mnie poinformowal)wylot z Warszawy najlepiej.na jedna osobe.Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
bajlandia1 z Berlina 10.05.06, 18:48 znajoma lata bardzo często na Majorkę (ma tam rodzinę) - chyba easyjetem. Zawsze była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: z Berlina IP: *.server.ntli.net 10.05.06, 19:02 Berlin to jakby nie to samo co Warszawa ;-) Ale faktycznie, easyjet lata na Majorkę, sprawdź czy również z Warszawy. Tyle że teraz loty mogą być drogie na tak bliski termin. Ja kupiłam na 4 m-ce naprzód i wyszło wcale nie tak tanio - 900 zl/osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 ze Stuttgartu i Kolonii 10.05.06, 21:12 Germawnings, ze Stuttgartu czy Hannoveru hlx, ale chyba nie o to autorce chodzilo.....a tanie flighty Wawa-Niemcy-Majorka bedzie raczej trudno zgrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia czarterem IP: *.smsnet.pl 11.05.06, 07:38 Bilet mozna kupic takze czarterowy,warto wybrac sie do biura podrozy we wlasnym miescie np eccoholiday ,bilet w dwie strony za 599 zl plus oplaty lotniskowe. A co to za pracodawca,co kaze swojemu pracownikowi samemu poszukac sobie biletu w podroz sluzbowa?od takich spraw sa sekretarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: czarterem IP: 82.160.76.* 11.05.06, 12:18 dziekuje za odpowiedzi,co do pracodawcy to od 1 maja wszystko sie zmienilo..Teraz masz oferte pracy,a to czy ty na nia sie zgodzisz i jak tam dojedziesz to juz pracodawce nie obchodzi..on daje ci wolna reke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XSAD Re: czarterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 00:16 Wersją najtańszą moze okazać się podróż BWA Express do Berlina i wylot z tamtąd. www.easyjet.com www.airberlin.com popatrz też na stronach przewoźników czrterowych takich jak LTU czy Condor. Z Polski lata Tylko CentralWings i to bardzo rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: czarterem IP: 82.160.76.* 16.05.06, 11:59 Po wielkich zmaganiach udało sie:) Lece Centralwingsem z Katowic juz w piatek.Dzieki za podpowiedzi:0 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś