mamy

(1787 wyników)
  • gallery.ru/watch?ph=XbU-cY3xj gallery.ru/watch?ph=XbU-cY3xm gallery.ru/watch?ph=XbU-cY3xn ale sliczne. Moze ktos ma oryginalne schemaciki?
  • nie moge wgrywac zdjec, ogranieczenie limitu do 100, lub wplata piniedzy. Czy to u mnie cos nie tak i musze znalezc inne miejsce do wrywania ( gallery ru tez ostatnio szwankuje jak pewnie zauwazylyscie) czy fotosik stal sie platny?
  • Witam wszystkie "formułki"!!! Mam zapytanie i prośbę dotyczącą ostatniego numeru Susanny. Która z Was ją ma. Chodzi mi o konkretne wzory. Pozdrawiam IZa.
  • dziewczyny, czy Wy też czasem macie już dość, gdy pracujecie nad dużym haftem? ja np już patrzeć na niego nie mogę i myślę, co wyhaftuję jako następny rysunek. jestem raczej cierpliwa i kończę to, co zaczęłam. tym razem chyba zrobię sobie przerwę na jakiś inny haft, a do tego wrócę, gdy znów będę mogła na niego patrzeć :)
  • Drogie koleżanki właśnie wróciłam od mamy, która we wrześniu bedzie obchodzić 60 urodziny, spytałam delikatnie co chciałaby dostać na prezent, otóż mazy się jej obraz wyszyty moimi rekami (oj ona wie jak ja ładnie potrafię wyszywać) spytałam jaki temat - otóż orientalny, może jakiś wachlarz (na 50 dostała morze nasze polskie) wybrałam dla niej ten oto obrazek www.needleart.pl/pl/art/1825/Orientalny-Wachlarz- Szukałam wiem że jest z Design works lecz nie wiem jaki ma numer, miałam kied...
  • To sa z serii Heaven and Earth,sa cudne.Czy moze ktos juz je wyszywal ? i ma? i czy bardzo trudne?
  • Jak miałybyście chwilę czasu, to proszę znajdźcie gdzieś w swoich wzorach, prawdopodobnie to Lenart ale nie jestem pewna, kobieta w stroju jak iranka siedząca i opierająca się o filar, może ktoś kojarzy, bo ja szukam już 4 godz. i nie mogę znaleźć.
  • Przejrzałam całą pomoc Picasy i nie znalazłam odpowiedzi, a wiem że tu są "fachowcy" również od spraw komputerowych. Zainstalowałam program Picasa2, ale jak chcę pobrać album jakiegoś użytkownika to cały czas wyświetla mi się pobierz program Picasa. Próbowałam wiele razy instalować i deinstalować i nic to nie daje. Może ktoś miał takie same problemy? Będę wdzięczna za pomoc
  • Poszukuję tych wzorów, www.needleart.pl/pl/art/37763/Zapach- Rozy www.needleart.pl/pl/art/37768/Antyczny-taras raz widziałam na chińskiech stronach jednak sobie nie zapisałam, mam pytanie też jakiej muliny z jakiej firmy używa się w wzorach tej firmy.
  • Czytając posty na forum zauważyłam, że jest sporo Mam, które urodziły w 2006 r. Ile nas jest? Jestem mamą grudniowego Michałka i choć czasu na haftowanie mam niewiele, to w końcu udało mi się skończyć stópki Vervaco :) pozdrawiam :)
  • Cześć Kobietki :-) bardzo Was proszę o pomoc. Może posiadacie u siebie ten wzór: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1494450.html ?? Pies jak pies, ale kobieta jest naprawdę udana i chętnie wyszyłabym sobie coś takiego. Nie śmiem prosić Pani Małgosi więc może Wy...?? pozdrawiam ciepło
  • dziewczyny.. mam sporo obrazów, ale to tylko obrazy bez schematów :(.. może macie coś i mi podrzucicie.. będę wdzięczna.. jest tego sporo.. wiem że wiele z was ma bogate zbiory internetowe.. z góry dziękuję picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=komardina&aid=5106271897113389809&iid=5106271944358030146 picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=komardina&aid=5106271897113389809&iid=5106272030257376178 picasaweb.google.com/lh/viewPhoto?uname=komardina&aid=5106271897113389809&iid=5106272056...
  • Przepraszam że korzystam z fotosika asti, ale tylko tam trafiłam na foto www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4ed446aa403626c.html gdyby ktoś miał schemat.. to ja bym bardzo prosiła
  • Witajcie. Mam pytanie natury technicznej do użytkowniczek haftixu. Bardzo chciałabym wyhaftować zdjęcie moich dzieci przerobione tym programem. Ponieważ im więcej krzyżyków tym lepsza jakość obrazu zdaję sobie sprawę z kosztów takiego dzieła. Więc moje pytanie czy program ten dobrze dobiera kolory, czy nie okaże się potem, że kolory na wydruku i w rzeczywistości się różnią i że wygląda to nieciekawie. pozdrawiam
  • Wróciłam od lutego po macierzyńskim do pracy i wszelkie moje hafty krzyżykowe poszły w kąt. Najpierw myślałam, że uda mi się to wszystko czasowo pogodzić, ale nic z tego. Gdy wracam po pracy i zajmuję sie dzieckiem, to wieczorem juz padam. Nie raz myślałm, " może dziś ", ale siły w rękach mi już brakuje. Myślę tylko o śnie. Ale odwiedzam Wasze forum i patrzę sobie co tam ciekawego szukacie i wyszywacie. Pozdrawiam.
  • Dzień dobry:) znalazlam obrazek, który chciałabym wyszywać.Bardzo mi się podoba ale nie mogę znależć schematu. Bardzo proszę podzielcie się nim ze mną jeśli ktoś ma. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/abd9d39a02b89d7b.html
  • Już ostatnia prośba może macie takie wzory w swoich zasobach? www.stitchdirect.co.uk/acatalog/White_Poppy.html www.stitchdirect.co.uk/acatalog/Poppy_Head.html
  • Dziewczyny jezeli mozecie to bardzo licze na waszapomoc, bo nie wiem czy schemat,ktory mam zamiar teraz wyszywac jest dobry. Poniewaz rysunek jest podany pionowo, a wzor poziomo. Czyli jak bym wyszywala to nie bede szla z gory na dol tylko z lewej strony na prawa, o to link to tego wzoru: photo.163.com/photos/wenyixuan/30025115/ A moze ktoras z was ma wzor gdzie sie wyszywa ga z gory na dol a nie taki jaki ja podalam. Nie wiem czy ten wzor moze byc, bo nigdy jeszcze sie z takim nie s...
  • Witam was kochane i proszę o pomoc Zaczęłam haftować ten oto obrazek - dosyć powszechny :) kupiłam wszystkie podane nici ale zauważyłam że tu jest dużo koloru czerwonego i mam wrażenie że brakuje mi kolorów - są podane na jednej kartce a chyba powinna być jeszcze jedna. czy któraś z was ma może brakujący spis kolorów - a może tylko mi się wydaje, że czegoś brakuje. bardzo dziękuję za pomoc zosiasamosia81.fotosik.pl/albumy/113509.html
  • Będę haftować wzór, który w oryginale powinien być haftowany na aidzie 14. Ja mam materiał 18 (czyli drobniejszy ?), czy w związku z tym mogę mieć źle wyszyty obrazek? Czy będzie gorzej wyglądał? Moje pytanie wynika z tego , że zawsze haftowałam na gotowych kupnych zestawach , więc nigdy nie wnikałam w te tematy. Teraz haftuję inaczej i co chwilę mam jakieś wątpliwości, ale cieszę się, że jest to forum, no i Wy przede wszystkim!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się