mamy

(621 wyników)
  • cześć dietowiczki!!! Ja kończę za 2 dni ścisłą, ale jestem niezadowolona, zeszło mi z wagi tylko trochę ponad 2 kg, czyli tyle ile przytyję jak zacznę jeść. Ważyłam 75,5 kg , a teraz mam 72,8 kg. Nie widzę po ubraniach, abym była chudsza. Mój mąż "nie je" ze mną, jest też na DC, ważył 125 kg, a teraz ma 116 kg- to się nazywa efekt. A jak u Was - jakie efekty?
  • dziewczyny, jestem tu nowa :) prawie się zdecydowałam na tę dietkę tylko mam mały problem. Z kasą krucho! mam tyle, żeby wykupić sobie dietę na 10 dni. Czy jest sens kupować na 10dni? czy któraś z Was stosowała tę dietę krócej niż 2 tygodnie? proszę o radę: kupić czy czekać na zastrzyk gotówki i przełożyć zakup?
  • Ja mam własnie dylemat bo raz juz byłam na DC 3tygodnie scisłej i 3 tyogdnie mieszanej a potem przeszłam na własną diete tyle tylko ze bardzo mało jadlam - po 500kcla dziennie -schudłam 20 kilo ale potem rzuciłam sie na jedzenie. Teraz startowałam z wagi 80 kilo/164cm i chce schudnac do 55- to moja wymarzona , w tej sie najlepiej czuje. Ale dziewczyny poradźcie co mam zrobić dalej kiedy przeprowadze juz scisłą 3 tygodnie i 3 tygodnie mieszanej, zastanawiam sie nad tym ze po mies...
  • Dziewczyny!!! Dzisiaj 12 dzien mojej diety i trzymam się. Czuję się fizycznie dobrze, ale psychika mi siada. Od rana pada deszcz a mi łzy płyną jak groch, bo uzmysłowiłam sobie że całe zycie to jedna wielka walka z moją nadwagą. Jak patrzę w lustro dalej widzę masy tłuszczu, odstający brzuch, duuużżżąąą pupę itd. I myslę kiedy to się skonczy i tracę wiarę, że wrócę do swojej wagi. Po urodzeniu 2 dzieci ważyłam 58 kg, a teraz 20 więcej. Podjęłam walkę z otyłoscią, ale boję się,że m...
  • Hej! Długo mnie tu nie było...pisze do was dzisiaj bo mam niesamowitego doła, juz dawno takiego nie miałam. Nienawidze siebie za to ze jestem gruba! nie potrafie schudnąć! 2 lata temu odchudzałam sie Dietą Cambridge schudłam 20 kilo jednak potem szybko spowrotem przytyłam. Potem byo coraz gorzej, coraz wieksza depresja z tego powodu, wstyd i plotki ludzi jak ja wyglądam. Panicznie bałam sie ze znowu przytyje jesli zaczne sie odchudzac, nie bylo dla mnie sensy sie odchudzac wiedz...
  • cześć dziewczyny, wracam na forum. Waga 67/69 (po napchaniu). Potrzebuję schudnąć jeszcze jakieś 7 kilo i będzie super. Trzymajcie za mnie kciuki ;) bo jakoś długo nie mogłam się na dietę zdecydować (a to ciąg imprez, a to byłam chora...); grunt że już wszystko w porządku i mogę zacząć ;) Dla wszystkich niedowiarków: dieta naprawdę skuteczna, utracone kilogramy nie wróciły. Był jeden moment kiedy nastąpiła lekka katastrofa ale mała głodówka pomogła utrzymać wagę. Teraz dłuższy ju...
  • Witam was wszystkie z samiutkiego rana. Mam problem! Zaczęłam dzis 12 dzień dc i dziś pojawiło sie u mnie krwawienie (coś na kształt okresu). Niby to nic nadzwyczajnego ale powinnam go dostać za cały tydzień. Biorę tabletki anty i nigdy się jeszcze nie zdażyło żebym dostała o cały tydzień wczesniej. Proszę pomóżcie....Czy to może być wina diety????Czy którejś z Was już się to zdażyło???
  • dzis zaczełam, o ludzie do wieczora jeszcze daleko, a zostało mi jeszcze 05 torebki pomidorowej. Mam nadzieję, że wytrwam, mam plany na 3 tygodnie. chyba muszę iść wczesniej spać, żeby nie głodować. teraz ide kupic sobie jakąs czerwona herbatkę. do usłyszenia. mam nadzieję, że odezwie sie ktos kto tez zaczął. jestem pewna obaw 9czy dam radę0 ale i pełna nadziei. To mój pierwszy raz :)))
  • Po tygodniu diety (z niewielkim załamaniem w niedzielę)spadło mi 3 kilo. Jednak wczoraj sytuacja wyrwała mi się wieczorem spod kontroli. Na przyjęciu zjadłam trochę, a nawet więcej niż trochę :( Głownie sałaty z dodatkami, ale również mały kawałek ... pizzy. Waga od wczoraj wzrosła o 0,5 kilo. Nie chcę dzwonić do konsultanki z tym pytaniem, pomysli sobie "wariatka, tyle kasy wydała na dietę i taka wpadka" :)Ale, czy dalsza dieta ma sens? W sensie, że pewnie juz zaburzyłam metabolizm i ...
  • tak strasznie zjadłabym coś "normalnego". jestem 1,5 tygodnia na ścisłej i po raz pierwszy tak strasznie mnie kusi jedzenie. na razie się trzymam. na dodatek byłam na bazarku skąd płynęły tak wspaniałe zapachy wędlin "wiejskich", dorodne kalafiorki patrzyły na mnie i prosiły, abym je zjadła (HIHIHI). gdy robię zakupy w sklepie typu marcpol, geant czy globi to nie czuję się głodna, ale ten bazarek strasznie na mnie podziałał! schudłam już równe 10kg, doczekałam się tym samym wymarzo...
  • Czy to naormalne że ja nie mam siły?? Zaczęłam 5 dzień i czuje się okropnie..zbiera mnie na wymioty i czuje się straszne słaba? Kiedy poczuje się lepiej ?? Błagam napiszczie IGIRL POMOCY!!
  • Gdzie znajde wszystkie potrzebne informacje na temat tej diety? Chcialabym ja zastosowac ale niestety nie moge liczyc na pomoc konsultantki. Czy moge przejsc przez nia sama?
  • dietę zaczełam 8 maja czyli minęły juz 2 tygodnie schudłam 4 kilo (dopiero) ale juz nie wytrzymuje mam ochote ciagle cos podjesc.... boje sie tego wyjscia z diety ze rzuce sie na jedzenie jak jakies wygłodniałe zwierze i zpowrotem przytyje co robic? jak dawałyscie sobie rade z tymi checiami i smakami?
  • Dzisiaj moj trzeci dzien i czuje sie gorzej niz kiepsko. Notorycznie boli mnie gowa i chodze wsciekle glodna.Szumi mi w glowie i jest mi slabo. Macie tak? A jesli to jak sobie z tym radzicie? Pocieszcie bo wymiekam,please!!!
  • Dziewczyny zyjecie? taka cisza tutaj
  • Witam wszystkich! Przerwa dłuższa niż zamierzałam, ale wracam ponieważ obiecane 10 kg planuję zrzucić :) Czy ktoś dołączy? Pozdrawiam
  • Wiem że juz niektóre osoby juz zaczęły ale ja muszę jeszcze czekac na produkty, jutro mam jeszcze obiad u teściowej, ale ograniczam węgle i od środy, ewentualnie czwartku start. To juz koleje podejście, ostatnio ok marzec/kwiecień zrzuciłam ok 15kg gdzie dwa wróciły. Zaczynam dalszą walkę. Mój cel 80kg a marzenie 70kg wiec jak bedzie 75 to będe szczęśliwa. Może ktos sie przyłączy? 3m.nowak, jesteś jeszcze? Pozdrawiam wszystkich.
  • Dzień dobry (mam nadzieje, bo już w połowie maja zaliczyłam falstart -ech życie i paskudna infekcja gardła)i rozpoczynam. Przed chwilą waga wskazała 77 kg i to dla mnie zdecydowanie za dużo. Biorę się zatem za siebie. Zadbałam o sprzyjające warunki: Córelek sprzedany ;) dziadkom (dziękuję Mamo)- nie muszę gotować ani szykować posiłków, Małż cały dzień w pracy- nie będzie kusił zapaszkami żarełka, ja mam przed cudowny wolny dzień, dzień tylko dla mnie (jak sobie o tym myślę, to s...
  • Hey! Skoro zaczełaś razem ze mną, może oprócz wspólnego wątku tu razem się powspieramy? Mamy podobne gabaryty, z tym ze ja jestem niższa (172:()

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się