Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:30 Witam! Mam zamiar w tym roku wybrać się nad morze i wynająćdomek,zastanawiam się tylko ile wcześniej trzeba zarezerwować sobie domek? Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hawranek10 Re: rezerwacja. 13.01.05, 23:11 ja zrobiłem to na początku grudnia i wysłałem zaliczkę Smieszne? wcale nie podzwoń to się przekonasz właściciele domków się śmieli że już zaczynam szukać a po chwili rozmowy muwili że już mają zajęty jakiś termin kilka ofert było sprzedanych na sezon 2005 twierdzili żę ludzie wyjerzdżając od nich zostawiali zaliczkę na rok przyszły Ja osobiśćie jade do Poddąbia poszukiwania domku i wybór ok. 1,5 tygodnia powodzenia jak znajdziesz coś fajnego to napisz polecam www.abcwypoczynku.pl Pozdrawiam Hawranek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerpoltour Re: rezerwacja. IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.01.05, 21:10 Szanowna Pani jestesmy firmą z doświadczeniem turystycznym,posiadamy własne domki campingowe w nastepujacych miejscowościach Mielno,Dzwirzyno i Rogowo.Domki sa bardzo atracyjnie położone w odległości nie większej niż 300 m a żeby ciekawiej to odległość do jeziora wynosi również do 300m . W naszch ośradkach znajdzie Pani również basen korty, saune, kino,wypożyczalnie sprzętu sportowego,rowerów,skuterów i sprzetu pływajacego SERDRCZNIE ZAPRASZAMY szczegóły www.gerpoltour.pl Co do rezerwacji bywa różnie w zeszłym roku wszyskie nasz domki w terminie do 30 marca były już zarezerwowane i potwierdone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerpoltour Re: rezerwacja. IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 18.01.05, 21:13 Szanowna Pani jestesmy firmą z doświadczeniem turystycznym,posiadamy własne domki campingowe w nastepujacych miejscowościach Mielno,Dzwirzyno i Rogowo.Domki sa bardzo atracyjnie położone w odległości nie większej niż 300 m a żeby ciekawiej to odległość do jeziora wynosi również do 300m . W naszch ośradkach znajdzie Pani również basen korty, saune, kino,wypożyczalnie sprzętu sportowego,rowerów,skuterów i sprzetu pływajacego SERDRCZNIE ZAPRASZAMY szczegóły www.gerpoltour.pl Co do rezerwacji w zeszłym roku do 30 marca wszystkie nasze domki były już zarezerwowane i potwierdzone,ale to bywa bardz różnie Odpowiedz Link Zgłoś
www.nadmorze.pl Re: rezerwacja. 27.01.05, 15:30 Dla niektorych domkow jest juz za pozno na rezerwacje. Np tutaj: www.nadmorze.pl/stanislaw radzili rezerwowac w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sorki Re: rezerwacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:18 sorki, ale to jedna chatka, to się nie ma co dziwić Odpowiedz Link Zgłoś
morze.neostrada.pl Re: rezerwacja. 03.02.05, 12:43 Witam. Jako jako osoba zajmująca się wynajmem domków moge powiedzieć ze najwięcej telefonów otrzymuje na przełomie lutego i marca. I chyba tak jest wszedzie. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań oraz udanych wakacji. Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: rezerwacja. IP: *.bn.com.pl 10.02.05, 13:02 Dzwon juz teraz . Polecam domki letniskowe Rusinowo kolo Jarosławca . Byłam sa sprawdzone mila atmosfera bedziesz zadowolona tel 586830180 Odpowiedz Link Zgłoś
hawranek10 Re: rezerwacja. 25.02.05, 22:45 Gosia to znowu ja Hawranek wczoraj dzwoniłem do właścicielki domku 24.02.05 ma rezerwacje na cały sezon i do 6 telefonów dziennie o wynajem domku Tak więc za rok rezerwację trzeba będzie robić w pażdzierniku Serdecznie pozdrawiam tych z rezerwacją i bez Hawranek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: rezerwacja. IP: *.bn.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:33 Rezerwacje musisz robic juz teraz ,to jest ostatni gwizdek .Polecam ci domki letniskowe w Rusinowie koło Jarosławca .Byłem tam w tamtym roku ,moze sa jeszcze wolne miejsca . Podam ci nr. tel. 058 6830180 DZWON Odpowiedz Link Zgłoś