Forum Na emigracji POLKI W ANGLII
ZMIEŃ
      maroko

maroko

(4 wyniki)
    • Czy ktos z was to robil? Jakie sa warunki w namiotach Nomadow?
    • Wyczytalam, ze podrozujac do Maroka musze miec paszport wazny na przynajmniej 6 m-cy. Jak rygorystycznie jest to sprawdzane? Moj paszport wygasa pod koniec czerwca, a wybieramy sie tam na pocz. kwietnia - 2.5 m-ca :/
    • Jeszcze jeden watek dzis rozpoczne. Zamierzam kupic travellers cheques, bo to ponoc najbezpieczniejsza forma przewozenia pieniedzy, do krajow, gdzie zdaza sie duzo kradziezy. Jeszcze nigdy nie mialam z tym do czynienia i jesli ktoras z Was ma jakies doswiadczenia, bardzo bylabym wdzeczna za porady i uwagi. Wybieramy sie na wakacje do Maroko i stad ten pomysl. Nie wiem, jak sie to kupuje, ile to kosztuje, ile kosztuje pozniej zamiana takiego czeku z powrotem na pieniadze. Czy wart...
    • Poradźcie jakieś ciekawe miejsce na krótkie (ok tygodnia) wakacje. Nie interesują mnie sporty zimowe za to chętnie odwiedziłabym jakieś ciekawe miasto w ciekawym kraju. Myślę o nocach polarnych. Ale czy warto spędzać wakacje gdzieś, gdzie nie będzie w ogóle słońca? albo gdzieś indziej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się