maroko

(5 wyników)
  • Witam , mam zamiar po raz pierwszy w zyciu opuscic Europe i na poczatek wybrac sie do Maroka. Chce wyladowac w Gibraltarze, stamtad dostac sie na drugi brzeg, pobyc jakis tydzien mniej wiecej i wracac rowniez przez Gibraltar. Jak polecalibyscie zaplanowac taki tygodniowy pobyt? Chcialbym w to wlaczyc Marrakesz, poza tym nie wiem jeszcze. Transport raczej publiczny wchodzi w gre. dzieki za wszelkie info. Pozdrawiam.
  • Jak można najtaniej dostać się z Granady do Maroka? Wiem, że sa bezpośrednie autobusy z Granady, które kosztują ok 140 euro. Może są tansze rozwiązania z przesiadkami?
  • witam, jak w temacie - czy Ktos moze byl na zorgnizowanym przez biuro wypadzie typu 7+7 wlasnie w Maroku?
  • Witam Chcemy objechać Maroko wzdłuż i wszerz, bez biur podróży i napiętego programu. Jedziemy samochodem, na około 4 tygodnie. Do szczęścia brakuje nam jeszcze jednej osoby. Koszt szacuję na około 2600 zł na osobę. Szczegóły na priv'a ttu@gazeta.pl
  • czesc! pliz zapodajcie jakowes info planuje pojechac do Hiszpanii a potem zwiedzic polnocna Afryke. Kazde info bedzie na wage zlota. Wizy, komunikacja, jezyk, fajne miejsca- everything. Z gorki dzienx.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się