Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      maroko

maroko

(11 wyników)
    • Jesli znajdziecie tanie polaczenie do Londynu, to uwaga! RYANAIR London Luton - Marrakesh Tue, 17 Mar 09 FlightFR 3506 06:00 Depart 09:35 Arrive Marrakesh - London Luton Thu, 26 Mar 09 FlightFR 3507 10:00 Depart 13:40 Arrive CENA !!!! 20 funtow !!!! Na moim blogu relacja z grudniowego wyjazdu do Maroka pt. SZCZYPTA MAGHREBU
    • Czesc poszukuje taniego lotu do Maroka termin od 20 07.
    • kto leciał z ryanair do maroka z krakowa czy wrocławia?
    • czy znacie jakieś niedrogie połączenia lotnicze do Maroka w okresie świąt Bożego Narodzenia i Sylwestra? Albo tanie wczasy?
    • w listopadzie wybieram się do maroka. Startujemy z Marrakeshu ale gdzie dalej ?? czy opłaca się wynająć samochód czy może korzystać z miejscowych środków lokomocji ?? a może wykupić wycieczki na miejscu ?? jeden dzień - jedno nowe miejsce ?? myślałem nad górami, cassablanką i pustynią
    • Czy ktoś słyszał żeby Triada zmienila przewoznika do Maroka? Podobno maja od kwietnia latac Centralem a nie Fischerem. Poza tym przeczytalem na stonie BP Fischer Air ze wyloty do Maroka beda w piatki a nie w poniedzialek czy jak to ostatnio bywalo w niedziele. Czy ma ktos jakies blizsze info??? Mialem leciec 26 czerwca jezeli mialbym leciec w piatek to 23...biorac pod uwage ze w soboete 24 mam slub to srednio usmiecha mi sie taka zmiana :)) Wiec jest to dla mnie wazne Pozdrawiam
    • Witam, czy ktos leciał z Fischer Polska do miejscowosci Agadir w Maroku?, poproszę o inf.,dot. tego przewoźnika... pozdrawiam, Anna K.
    • polecam artykul i zestawienie mozliwości takich lotów:
    • Kochani, wyszukiwarka wyrzuca mi setki stron, zatem może ktos z Was udzieli dobrej rady. Jakie są możliwości jak najtańszego przelotu do Maroka? Biore również pod uwage wylot z Niemiec (raczej Wschodnich) tudzież z Czech. Zapewne czarter, ale gdzie moge znaleźć najkorzystniejsze oferty i z jaką kwotą powinnam się liczyć? Zapytam przy okazji o bezpieczeństwo rezerwacji i opłaty przez internet. Z góry dziękuję i pozdrawiam HAnia
    • jak w temacie
    • Wybieram się z Necermannem do Maroka. Lot obsługuje Atlas Blue. Jakie są Wasze opinie na temat tego przewoźnika?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się