maroko

(8 wyników)
  • Witam :) Wybieramy się za 2 tyg. do Maroka, odpocząć troszkę na plaży a potem poszfędać sie po kraju. Wyjazd jest indywidualny. Przewodnik w ręke i do dziełą :) Jedziemy z 19 miesieczną córeczką. Mam pytanie do tych co już tam byli z swoim oseskiem, albo po prostu byli i wiedzą jak jst: 1. Jak z dostępnością Pieluszek, i jak z ich jakością, jeśli pamietacie ceny byłbym wdzięczny za ich podanie. 2. Jak z dostępnością Słoiczków z dziecięcym jedzonkiem. Jakietam są marki i c...
  • Może ktoś był i może sprzedać parę cennych rad. Szczególnie interesują mnie sprawy zdrowotne, czy ktoś korzystał tam z opieki medycznej i jaki jest jej poziom? Jakie szczepienia robiliście? Czy jest sens brać wózek dla syna?
  • No właśnie, co o tym myślicie? Trochę się obawiam bo słyszałam o szopkach w Casablance. Będziemy w Andaluzji w październiku i chcielibyśmy wyskoczyć na 2,3 dni do Tangeru i może gdzieś jeszcze. Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i rady. Lubimy szwendać się na własną rękę, dlatego szczególnie będę wdzięczna za porady związane z samodzielnym poruszaniem się po terenie. Pozdrawiam
  • opowiem Wam taka historie: Poznalam w Portugali pare Anglikow z 7 miesiecznym dzickiem ktorzy podrozuja na rowerach. Dziecko sobie wygodnie jezdzi w przyczepce rowerowej - zaczeli swoja podroz jak maly mial 5 miesiecy. Przejechali z nim cale Maroko, Hiszpanie i zamierzaja Portugalię. Spia w namiocie.
  • Pięknie napisane!!! Popieram całkowiecie!!! Dlatego my tez staramy się pokazać nieco Polski od innej strony. Zakopane ( raczej Tatry i jego okolice są magiczne naprawdę!) przyciąga niezmiennie, ale raczej dla wędrówek a nie Krupówek, nocleg w namiocie w Wetlinie w połowie sierpnia, gdy w nocy było 5 stopni C, albo karmienie kóz w ośrodku "agro" to jest dopiero frajda!!!
  • Jeszcze się zima nie zaczęła, a ja juz tęsknię za latem, ubieranie dwójki małych dzieci , żeby wyjść na spacer to mordęga. Marzy mi się wyjazd w styczniu nad ciepłe morze. Chciałabym poleniuchować na leżaczku (oczywiście z jakimś piciem w ręku;-)i nagrzać się w słonku. Czy ktoś mógłby polecić mi jakieś miejsce przyjazne dzieciom? Dodam, że mam dwóch synków-jeden ma cztery lata, drugi skończył 7 miesięcy. Pozdrawiam
  • czy wszystkie linie życzą sobie 100% opłaty - jak za dorosłego? Jestem zszokowana... Tzn. może odkryłam Amerykę właśnie, ale byłam pewna, ze bilet dla malucha to jakieś 60% kosztów dorosłego........ nie? :D
  • Witam, Lecę z żoną i dzieckiem do Maroka na indywidualną wyprawę. Moja córeczka jest alergiczką, co za tym idzie nie je, białka krowiego, jajek, nie pije mleka. Na rynku jest mało dzieciecych obiatków i zupek do których nie dodają np mleka w proszku.... Mamy już sprawdzone zupki Gerbera :) W Maroku niestety nie ma takowych :(( W zwiazku z tym zabierzemy z sobą ok 30 słoiczków.... Niezabardzo chę to nadać na bagaż bo mogą ten delikatny ekwipunek zmasakrować. Tymbardziej ze ma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się