medyka

(15 wyników)
  • Ja nie mam pojęcia co na siebie założyć, ponieważ na ten test muszę dojechać. Nie wiem czy mam się ubrać elegancko czy normalnie? Ubieracie się na galowo?
  • smiech mnie ogarnia jak czytam 90% wypowiedzi z tego forum :). poczekajcie do lipca kiedy dostaniecie reki WYNIKI z matury, narazie to sa wasze przypuszczenia co do mozliwie osiegnietych procentow. skad pewnosc, ze gdzies sie w obliczeniach nie pier* na chemii i fizie, brak jednostek, brak odp do zadania... punkcik do punkcika i z waszych 240 punktow (:D) zrobi sie 180- 190... powodzenia zycze w lipcu i na rekrutacji. ja sobie naliczylem 190 i to jest wersje pesymistyczna i nie bed...
  • jak w temacie, proszę napisać, dokąd startujecie i ile macie procent z rozszerzenia...
  • ile naliczyliście sobie punktów z fizyki podstawowej i rozszerzonej? ( w najgorszym i najlepszym wypadku?) :) to prośba do kandydatów na medycyne, bo Ci na polibude to maja pewnie o 30% więcej niż my:) Pozdrawiam
  • heh... 190 pkt - tyle mam. jakbym mial mniej tez bym sie przyznal. martwi mnie to, ze przyjdzie mi studiowac z ludzmi nieuczciwymi, zawzietymi na kazdym kroku, wyznajacymi zasade po trupach do celu... wierze, ze sie dostane do szczecina, lub lublina, ale jak widze 95% ludzi z tego forum to cholerne polaczki, ktorzy wyladowuja swoje frustracje po NIEUDANEJ maturze, chcac zdeprymowac ludzi, ktorym moze nie poszlo tak jak chcieli, ale mocno pracowali na swoj wynik, i wierzacy w konco...
  • Ciekawe jak napisali maturę przyszli lekarze?:) Chwalic się. I bez ściemy.
  • Hej!! Ile trezba bylo mieć miec punktów na stomatologie lub lekarski w Poznaniu? Z góry dzieki za wszystkie informacje...
  • z bio-chem rozsz i na jakie AM idziecie! Po poprawce u mnie: -bio-80% -chem-84% -fiz-w środę będzie ten pierszwy (i mam nadzieję ostatni)raz CM UJ lub AM Lublin lub AM Warszawa
  • Przechwalki o zaliczeniu matury na 90% mozecie wlozyc miedzy bajki Prawda wychodzi..staystyka to statystyka republika.pl/lociech/
  • myślicie ze progi sie obniżą czy raczej podniosą w tym roku... ja mam nadzije ze przynajmnije zostana takie same bo licze na ok 180 <licze licze w koncu po mat fizie, ale różnie to moze byc> i zastanawiam sie gdzie papiery złożyc...
  • Ja zawaliłam maturkę rozszerzoną z fizy; z chemii też nie za bardzo,ale w przeciwieństwie do niektórych nie mam zamiaru nie zrealizować swoich marzeń i do stycznia się uczę potem poprawiam matury i się dostanę na AM, jestem zdeterminowana i wolę stracić teraz rok niż potem żałować przez całe życie,że nie spróbowałam tego poprawić- wolę stracić teraz rok i być lekarzem niż męczyć się jako weterynarz cały życie- ludzie więcej dojrzałości
  • CO UBIERACIE NA TEST PREDYSPOZYCJI? TAK JAK NA MATURE CZY NORMALNIE?
  • Czytania ze zrozumieniem? I czy rzeczywiście ten test będzie wpływał znacząco na wyniki?
  • WPISUJCIE SWOJE WYNIKI Z MATUR Z BIOLOGII I Z CHEMII.
  • WIDZĘ, ŻE JEST TU JUŻ WIELE TEMATÓW O MEDYCENIE, A JA CHCĘ ZROBIĆ 1 I ŻEBY WSZYSTKO TU BYŁO, BO POGUBIĆ SIĘ MOŻNA. WIĘC PISZCIE, GDZIE IDZIECIE, JAK MYŚLICIE ILE JEST OSÓB NA JEDNO MIEJSCE (JA SKŁADAM NA AMG) I ILE PRZEWIDUJECIE MIEĆ PUNKTÓW. AHA, SĄ GDZIEŚ JAKIEŚ ODPOWIEDZI Z CHEMI I FIZYKI?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się