moda

(10 wyników)
  • Witam serdecznie. Bywa, że nowy wątek zakładamy z powodu własnych przemyśleń, ale bywa i tak, że zakładamy go zainspirowani informacjami zaczerpniętymi z innego źródła. Dzisiaj takim źródłem stał się dla mnie internet, w którym przeczytałem informację o nowej modzie wśród niektórych nowożeńców. Po przeczytaniu samego tytułu poczułem się lekko zniesmaczony, dlatego też pośpiesznie zapoznałem się z treścią artykułu. Jak to zwykle bywa, tytuł jest lekko przesadzony, jednak nie d...
  • W Jelczu Laskowicach urodziła się nowa moda. Nowa moda polega na zakładaniu na siedzenie samochodu kamizelek odblaskowych. Prawie co trzeci pojazd ma taką kamizelkę. Niektórzy trzymają ją na tylnej półce. W Polsce kamizelka obowiązkowa nie jest obowiązkowa. W naszej gminie staje się normą.
  • Drogie panie nosicie stringi, podobno już wychodzą z mody
  • Wbrew aktualnej polityce zagranicznej w Polsce a wcześniej w Europie mamy modę na Rosję. Pasjonuje europejczyków ich kultura, muzyka, kulinaria. Modne jest tam pojechać do Moskwy, Sankt Petersburga czy nad morze Czarne. Polacy posyłają swoje dzieci na naukę języka rosyjskiego a sami chętnie zaglądają na ich portale internetowe.
  • Co jest teraz modne w naszych Jelczańsko-Laskowickich szkołach. Czy na topie jest noszenie smyczy, chodzenie w przydługich spodniach, pokazywanie pępka lub stringów przez dziewczyny? A jak z biżuterią, czy nosi się do szkół pierścionki, kolczyki, bransoletki, itp. Czy uczennice gimnazjum malują się. Co sądzicie o powrocie mundurków do szkół?
  • .. w "czternastce" krzyże pozostaną .. no cóż: tak kończy każdy ideologiczny chłam promowany przez półanalfabetów a la mixerek .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane ..
  • Coraz więcej kolesi nosi długie włosy.
  • Od pewnego czasu zycie staje sie koszmarem dzieki prowadzonym remontom drog we wroclawiu. Dojazd z Wojnowa zajmuje na Muchoborska czy Walbrzyska okolo 2 godzin w jedna strone! Ktos kto pracuje 8 godzin de facto musi poswiecic na to 12 godzin. Po co na przystankach wisza rozklady jazdy autobusow czy tramwajow tego nie wiem. Wczoraj 17 miala spoznienie jednego "kolka" czyli w korkach stracila okolo 2 godzin !!! Ludzie klnal, narzekaja a miasto ma wszystko w dupie. Korki samochodow...
  • Zastanawia mnie dlaczego nasze panie wydają grube pieniądze na ozdabianie swoich paznokci, siedzenie w solarium (na szczęście coraz rzadziej) a zapominiają o podstawowej higienie i dobrym guście w ubraniu. Czasami myślę, że chyba nie mają w domu lustra. Jak można mająć wielki wystający brzuch ostentacyjnei go pokazywać nosząc obciłe i zakrótkie bluzki? Jak można nosić spodnie do kostek jak się ma 150 cm wzrostu? O dziwnych kolorach ubrań jakie królują teraz na naszych ulicach ...
  • Też dzisiaj po godz 16.00(i tak samo jutro) w Radiowej Trójce ogłoszenie wyników głosowania na najlepsze polskie piosenki wszechczasów! Kto stanie na podium? Może Kult? Ja ostatnio słucham Trójki przy każdej okazji, bo być może już wkrótce takich okazji zabraknie! POpaprani lumpenliberałowie mogą bowiem doprowadzić do upadku i likwidacji Polskiego Radia i Polskiej Telewizji. Wtedy zostanie już tylko komercyjna sztuczna papka bez smaku i wartości. Ale obym się mylił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się