moda

(11 wyników)
  • Miłe Panie, szukałam w archiwum, ale nie znalazlam. Zatem osmielam się pytać, czy ktoraś dysponuje instrukcją obsługi i wzorami na maszynę dziewiarska MODA MD22.Albo umie wskazać, gdzie to można znaleźć. Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam!
  • Moda Meska 2005 po niemiecku dnl.alp.ru/7ya-photo/094/1120131574094.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/984/1120131559984.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/281/1120131551281.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/781/1120131541781.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/516/1120131527516.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/953/1120131510953.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/750/1120131493750.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/500/1120131484500.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/969/1120131471969.jpg dnl.alp.ru/7ya-photo/109/1120131422109.jpg dnl.alp.ru/7y...
  • Witajcie cieplutko ! Wczoraj w "kawa cz herbata" widzialam p.Magdę Mołek w fajnej bluzce- kamizeli ,potem na innym programie Kaske Nosowską w takim dzianym kaszkiecie . Jeszcze wcześniej przeglądalam moje zbiory gazetowe ze wzorami i 3/4 daje się nosić teraz a posiadam takie nawet kiedy nie bylo mnie na świecie "wzory i wykroje" .Konkluzja taka dzianina zawsze modna . Proszę o opinie .Bożena
  • Proszę, pomóżcie! Po wielkich trudach znalazłam w rodzienie maszynę dziewiarską, ale kompletnie nie wiem jak jej używać. Robienie na drutach zajmuje mi sporo czasu, chciałam szybciej, a tu klops. Bez instrukcji nie nie stworzę. pomóżcie!
  • Dostałam od Sanderki instrukcję do maszyny dziewiarskiej Moda (jeszcze raz wielkie dzięki) Brakuje stron 30-48 mogłybyście zerknąć w swoje instrukcje i napisać co na nich jest, ewentualnie poratować mnie skanem ? małgorzata
  • Może któraś z Was zna się na tym sprzęcie lepiej niż ja i potrafi mi powiedzieć, w czym leży problem? Odkurzyłam swoją maszynę i postanowiłam w końcu zacząć jej używać. Wcześniej chodziła ciężko i brudziła włóczkę, gubiła gdzieniegdzie oczka, ale rzędy wychodziły. Z pomocą męża- złotej rączki rozkręciłam ją, wyczyściłam, złożyłam naprawdę dokładnie i coś jest nie tak- po nałożeniu nitki na igły i przesunięciu zamka na prawą stronę oczka nie przesuwają się poza języczki igieł. Poczas prz...
  • Dziś własnie poczta dostarczyła mi wylicytowaną kilka dni temu na Allegro maszynę dziewiarską. To wszystko przez Was. :) Naczytałam się na forum jakie to fajne ustrojstwo i dostałam takiej "fazy" że zapragnęłam ją mieć. Stoi już rozpakowana na moim stole- w częściach pierwszych (z tego co widzę, brak chyba tylko korbki od zwijarki, ale na to mąż- majsterkowicz powinien coś zaradzić:)). Jest dosyć zakurzona- w końcu prawie pełnoletnia i raz tylko użyta przez pierwszą wlaścicielkę. Nie ma...
  • Dziewczęta, używa ktoś tej maszyny? Wygląda estetycznie, ale chyba funkcji dodatkowych to zadnych nie posiada? www.allegro.pl/item257338987_maszyna_dziewiarska_simac_dx_2000.html
  • Witam! Może rzecz nie dokońca o drutach, ale z całą pewnościa o włóczkach - chciałabym prosic o pomoc osoby, które potrafią robić swetry na maszynie. Znalazłam taką starą maszynę (czeską) do robienia swetrów - i nie tylko:) , ale nawet nie wiem jak się do tego zabrać, nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat opisów, a mi samej zupełnie nic nie wychodzi. Myślałam, że maszyną będzie szybciej zrobic sweterek dla dziecka, ale jak na razie to chyba jest ze 4 razy wolniej;-)
  • Kochani! Bardzo chciałabym kupić sobie takie urządzenie. Czy ktoś z Was wie może czy można je dostać gdzieś w sklepach, komisach itd. (oprócz allegro) albo może sam posiada i chciałby sprzedać? Nigdy nawet nie widziałam takiej maszyny, nie wiem na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie ani jak to obsługiwać. Jeśli macie jakieś doświadczenia z maszynami dziewiarskimi to proszę podzielcie się nimi :-) Pozdrawiam znad szydełkowej serwetki, Ola
  • Witam wszystkich bardzo serdecznie. Chciałabym kupić sobie maszynę dziewiarską i w związku z tym potrzebowałabym rady osób posługujących się takim sprzętem. Lubię robótki na drutach i szydełkiem, jednak robienie duzych gładkich powierzchni trochę mnie nudzi. Wyszukałam na allegro kilka takich maszyn i tak końcem października chce kupić. Na razie to chciałabym wiedzieć jaki model jest w domu najbardziej przydatny. Chodzi mi o to czy moda MD 22 jest dobra? np. ta: ssl.allegro.pl/item2...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się