moda

(14 wyniki)
  • nie rozumiem tytulu. wszystkie panie alczy czerwona szminka. od tego jest sie pudernica? ojej! to ja nia jestem od lat! kobieta.wp.pl/gid,8748681,img,8749944,kat,52556,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1
  • zatacza coraz szersze kręgi ostatnią jej ofiarą padł znany model hugo wie: tiny.pl/cxq6 osoby wrażliwe uprasza się o niepowiększanie zdjęcia wśród ofiar są także kobiety, na zdjęciu murzynka bambo w towarzystwie mniej znanego i jakże wyblakłego jelonka bambi: taniec-z-gwiazdami.pl/zdjecia/prowadzacy.jpg a oto i sam sprawca epidemii, członek z charakterem, endrju-solar power-lepper tiny.pl/g3rd obywatelu, bądź czujny, solarium może zaatakować również Ciebie!
  • założyć wątek o obojętnie czym, odczekać pół godzinki i już zaczynają się walki w kisielu:))))
  • www.pudelek.pl/artykul/3721/nowa_angelina_jolie/ złote buty, srebrna, ewidentnie, albo źle uszyta, albo na niższą osobę sukienka prawie baby doll, całoś bleeeh, tylko twarz ratuje.
  • kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/51,53660,3972614.html?i=3
  • To zdjęcie za szybą państwa młodych nie wygląda poważnie:))) www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3742159.html
  • kominek.blox.pl/2006/04/POKOLENIE-JP2.html Pokolenie JP 2 to my! Pokolenie Jp 2 to zapłakane miliony Polaków ślepo powtarzających, jakim wielkim człowiekiem był Jan Paweł II, mimo iż większość z nich całe życie przełączała telewizory na inny kanał, gdy leciał Anioł Pański. Pokolenie JP 2 to miliony wiernych, którzy wkurwiali się, że ilekroć dochodzi do pielgrzymki Ojca Świętego, to w telewizorze znowu nie można nic obejrzeć poza nim jednym. To także kibice, którzy rok temu po...
  • we wtorek i ja ide do fryzjera zrobic ze soba cos ... drastycznego :))
  • Przede wszystkim bycie modnisia w Manchesterze to sport ekstremalny. Jest styczen, leje, wieje a one z nerami i brzuchami na wierzchu. Byc moze ubierac sie jak latem neguja istnienie zumy, ale...... A teraz o obuwiu. Co jest w Manchesterze na topie, no co? WALONKI!!! I jaj sobie z was nie robie. Wprawdzie to nie syberyska wersja bo z podeszwa gumowana, ale jednak. Sa po 20£ i nosi je wiekszaosc dziewuch. Oczywiscie mozna to uznac za objaw rozsadku, ale mimo walonkow brzuchu i...
  • ale wolę u swoich:> Czy ktoś może mię dopomóc? Orientujecie sie może, czy któraś firma ma teraz w ofercie proste, wąskie, nieprzecierane dżinsy bez cekinów, dżetów, aplikacji, efektu noszenia przez 10 lat przez kanadyjskiego drwala, etc.?
  • Nie o kiecke mi nie chodzi, tylko o obecne zwyczaje mlodych... Otoz mylismy na weselu. Miejsce super, jedzenie wysmienite, towarzystwo calkiem zabawowe, orkiestra ambitna (troche brakowalo mi jednak weselnego disco polo). Mlodzi... Wg mnie byliby szczesliwi, gdyby po mszy, zyczeniach, kopertach i obiedzie mogli sobie dalsza czesc odpuscic. Tanczyli ile musieli nie wiecej, zrobili rekonesans stolikow i z plastikowym usmiechem pytali wszystkich grzecznie jak sie bawia (bo tak trzeba i naw...
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=52974778 jakktos wysiadapo pierwszych postach to zdaje relacje: facet zaklada damskie ciuszki bo lubi, ok jego sprawa. ma zal dokobiet,ze nie mameskich odpowiednikowkobiecych ciuchow typu buty,kiecki bluzki itp. nie moze sie zdecydowac, czy ma za zlekobietom,ze on ubiera sie tak a nie inaczej czy samemu sobie. czasami bywa okropnie wulgarny, czasami zabawny.uwazam siebie za tolerancyjna osobe czasami az do przesady, ale jak facet pisze,ze kapie...
  • ale pomóżcie mi. Szukam takich spodni a'la moro, długość 3/4, odcień szary. Widziała któraś w sklepie i powie mi w jakim? Poczebuje ich!
  • Brawo Vivienne! moda.gazeta.pl/moda/5,78743,3949922.html?i=10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się