Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      modra

modra

(7 wyników)
    • Modra(4)

Przepiekny budynek stawiaja na Modrej.Przygladalem sie z bliska i moge powiedziec, ze jest on stawiany rzetelnie(idealnie polozone cegly palone ceramiczne, konstrukcja zelbetowa gladziutka jak klocki lego, na budowie porzadek) Rzadkoscia sa takie budowy i tak dokladne stawiane bloki.Tylko jak zwykle cena niedostepna dla przecietnego Polaka. Niespelna 6600zl za metr to nie jest malo :-(
    • Czy ktoś wie coś ciekaweg na temat tej firmy lub tej inwestycji?
    • Poszukuje informacji i porad od osob ktore zdecydowaly sie na kupno w tej inwestycjy. Sam jestem zainteresowany ale informacje ktore sa dostepne nie sa za dobre. Czy opoznienie jest ta najwieksza wada czy tez sa lub beda dodatkowe koszty od firmy. Jak inne mieli kupujacy problemy?
    • Witam, czy ktoś z Was może podzielić się doświadczeniami z tą firmą? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam
    • Inved-Bud(12)

Czy ktoś wie cos o firmie Inved-Bud? Właśnie mam zamiar podpisać z nimi umowę realizacyjną na mieszkanie na Olszynce Grochowskiej, a nic do tej pory o nich nie znalazłam.
    • Drodzy forumowicze, jeśli dbacie o swoje zdrowie psychiczne, nie kupujcie w Inved-Budzie, a zwłaszcza jeśli wykonawcą jest Unibud - beznadziejna firma budowlana z Białegostoku, która używa najtańszych materiałów i najgorszej jakości sprzętu. My w bloku ich wykonawstwa mieszkamy już od kilku ładnych miesięcy i jest to zgroza... Usterek pełno: woda się leje do piwnicy, gniją balkony, brama do garażu bez przerwy się psuje, podobnie domofon. A Inved-Bud nie śpieszy się zupełnie z napr...
    • 4 tys nowe mieszkanie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się