-
Mam wielką ochote jechac nad morze w kwietniu,jest moze któraś chetna?
Tylko dla singielek.
Pozdrawiam!
-
szukam kogoś, kto miałby ochotę jechać nad morze ( niekoniecznie polskie) od
30 lipca na jakieś 2 tygodnie.
Jestem kobietą, mam 27 lat. e-mail hekate.h@gazeta.pl
-
Przyszedł mi do głowy taki pomysł...może by tak wyjechać z plecakiem nad morze...choć na parę dni i iść wzdłuż brzegu gdzie oczy poniosą...
-
Witam,
Szukasz kompana/nki do współnego wyjazdu na wakacje na początku sierpnia (1-5 sierpnia) na 7 dni na tzw.ciepłe morze czyli Tunezja,Turcja,Grecja. Właściwie jest mi obojętnie. Jadę odpocząć ale również aktywnie. Czekam na jakiś ciekawy last minute z travelplanet.pl. Mam 33 lata, mieszkam w Poznaniu. Bezkonfliktowy z poczuciem humoru. Pozdrawiam
-
Mam 22 lata, siedem dni wolnego we wrześniu i gigantyczna ochotę wyjechać
gdzieś, ale brak towarzysza/towarzyszki. Może ktoś ma podobny problem?
-
Hej, jestem Kasia i mieszkam niedaleko Bielska :)
Nigdy nie podróżowałam tak daleko na stopa ale zawsze mnie to pociągało :) Jako że nikt z moich znjomych nie podziela mojego zainteresowania, znalazłam to forum :)
Dysponuję wolnym czasem w weekendy i chciałam być spędzić ciekawie czas podróżując na własną ręke. W grę wchodzi autobus, stop .. no chyba, że ktoś dysponuje autkiem to się nie pogniewam :)
Możemy zacząc od jednodniowego wypadu np. do Wrocławia czy chociażby do Krakowa, Warszaw...
-
Witam,
jestem miłym i wykształconym 33-latkiem z w-wy, szukam miłej
singielki na wyjazd najchętniej w góry lub nad morze (inne opcje
mile widziane), w terminie 26.04 - 4.05, szczegóły do uzgodnienia.
proszę pisać na email: podroz123@gazeta.pl
pozdrawiam
-
-
witam,szukam kolezanki zainteresowanej wyjazdem do Turcji, Egiptu lub w jakies inne fajne miejsce.na tydzien lub dwa.jesli chodzi o termin to moge sie dostosowac.moze byc nawet wrzesien lub miesiace wakacyjne .poza bagażem zabieram dobry humor.pozdrawiam
-
Witam,
moja mama - rocznik 57 - poszukuje towarzyszy (płeć bez znaczenia)
na tygodniowy wypad nad polskie morze. Wyjazd możliwy od zaraz.
Chętnie dołączy do kogoś lub grupy. Jest osobą uśmiechniętą, dobrze
się czuje także w młodym towarzystwie, nie marudna, zadbana. Z Łodzi.
W imieniu mamy,
Kasia