mora

(37 wyników)
  • Powiedzcie mi ile dać "do ręki" recepcjoniście by dostać pokój z widokiem na morze.Słyszałam ze 10 ojro,ale czy to nie za mało,skoro biura podróży liczą sobie dodatkowo 150-200PLN. Ale niech wypowiedzą się Ci co to praktykowali.
  • Są podobno (wiem z forum) na Krecie miejsca gdzie morze jest wyjątkowo ciepłe i ładne widokowo, np Elafonissi. Czy są takie miejsca ciepłego morza na północnym wschodzie Krety, albo gdzie indziej, w okresie przełom czerwca i lipca?
  • zasadnicze pytanie czy w Nei Pori w morzu są jeżowce? czy woda w morzu jest przeźroczysta= czy nadaje się do nurkowania?
  • Czytam sobie opinie o Korfu i tak trochę miedzy wierszami pojawiają sie uwagi o dość zimnej wodzie w morzu, nawet porównywalnie z Bałtykiem. Jak jest naprawdę, czy faktycznie to jest norrmą na Korfu?
  • Jakie jest morze w Paralii/Olimpic Beach?? Czyste? Lazurowe? Czy mętne jak nasz Bałtyk? Proszę o opinie, bo jadę tam po 25.08 Dzieki za wszystkie odp. Pozdr
  • Bo w samym miescie to morze chyba nie jest ani tak ladne,a plaze moga byc brudniejsze, zatloczone. Dla mnie plaza moze byc piaszczysta, moze byc kamienista. Szukajac plazy troche poza miastem Rodos, mysle o Kritice (w str.Ixii) lub Agia Marina (w strone Kallithei) - ktos z Was zna te rejony? Gdzie w ogole sa ladne widoki na zach.wybrzezu (skaliste wybrzeze), a gdzie na wschodzie sa najlepsze okolice do nurkowania (podobno miedzy Kallithea a Faliraki?)?
  • Obiło mi się cos o uszy że można iść na jakąś wysepkę na piechotę przez morze, w wodzie po kolana...czy to jakaś ściema? Możecie mi coś szerzej na ten temat powiedzieć?
  • Byłem - widziałem. Teraz kilka opinii- może komuś się przydadzą. 1.Hotel posiada oficjalnie 3 gwiazdki, a nie jak podaje większość biur - 4 gwiazdki. 2.Pokoje dla Polaków w trzecim i czwartym segmencie hotelu, bez widoku na morze.Nie wiem ile kosztuje zamiana. Wygląd pokojów - późny Gierek. Rozwala radio w formie 1,5m deski na ścianie oraz oświetlenie świetlówkowe. Są pokoje małe i duże. Ja miałem ten mniejszy. Łazienki OK. Plus - indywidualnie regulowana klima. Minus - brak lodów...
  • Wybieramy się w podróż w połowie października. Można jeszcze popływać, poopalać się i nie zmoknąć? Jakie miejsce powinnam wybrać na romantyczny pierwszy raz? Proszę, podzielcie się informacjami, czy byliście w tak późnym okresie. Pozdrawiam
  • Czy ktoś już wrócił z Chalkidiki ? jaka pogoda i czy morze już ciepłe. Ostatnio chyba trochę tam padało. Jakie ceny w tawernach i w ogóle jak było?
  • Hej, mam pytanie do osób, które były w hotelu Porto Platanias Beach Resort w tym roku. Hotel ostatnio przeszdł z 4 gw. na 5 i jestem ciekawa opinii po zmianach, bo w necie znalazłam tylko te sprzed zmian. Wybieram się tam w sierpniu, może ktoś był albo będzie w najbliższym czasie? każda opinia cenna:) www.portoplatanias.gr/
  • Szukam takiego romantycznego miejsca zeby góry schodziły do morza ale jednoczesnie były piaszczyste plaze w zatoczkach, będę wdzieczna jesli ktoś może polecić jakis hotel lub apartament? Polecam stronke: www.crete-hotels-rooms.com - super dla tych którzy chcą spędzać wakacje bez biura podróży
  • Witam Szukamy miejsca gdzie za razem odpoczniemy na plaży i zmęczymy się wycieczkami po ciekawej, wznoszącej się nad poziom morza okolicy. Wyjazd dopiero we wrześniu Czy możecie wskazać jakieś konkretne miejsca? Polecano mi Kretę lub Cypr, ale nie byłem tam jeszcze..... Liczę na pomoc Pozdrawiam
  • pytanie jak w temacie ? a był ktoś może ze SCAN HOLIDAY? z góry dzięki za odp. ;)
  • To jeden z największych kurortów położonych na Riwierze Olimpijskiej - jednego z najatrakcyjniejszych i najchętniej odwiedzanych przez turystów regionów słonecznej Grecji. W Leptokarii znajdziecie Państwo dokładnie to, czego szukacie - wypoczynek na żwirkowo - piaszczytej plaży, emocje i rozrywkę w licznie występujących tu pubach i dyskotekach oraz spokój i ciszę w osłoniętych, urokliwych zatoczkach. Ciepłe, błękitne morze zaprasza do wodnych szaleństw, a długie, złociste pla...
  • Czy może ktoś z Was był w tym hotelu? Czy wart jest uwagi? Jest dość drogi jak na nasze możliwości ale podoba mi się na zdjęciach.Może warto tam jechać? Jak tam jest? Jaka jest plaza. Jak daleko do miasta? Czy są jakieś atrakcje da dzieci? Poradźcie proszę :)
  • Chciałabym się tam wybrać w tym roku i mam kilka pytań: 1. Przede wszytskim, jak ta droga przebiegajaca między częścia mieszkalną a apartamentami, bardzo ruchliwa?Czy jest to jakieś utrudnienie? 2. Czy jest parking przy apartamentach? 3. Pokoje, bo to mnie interesuje... czy mają osobne wejścia, w sensie, czy jest "klatka schodowa" czy każdy ma "doklejone" schodki do domku? 4. Jeśli widok nie jest na morze, to na co? 5. Balkony i tarasy... Dziewczyna, która napisała bloga ...
  • Zgadzam sie z poprzednikiem choc jest to bardzo lekka krytyka tego miejsca. Rowniez bylem tam jak i jeszcze kilkunastu Polakow w tym czasie (2006-08-21) i nie mialem odosobnionej opinii. Hotel lezy przy ulicy, niby wyremontowany ale dodanie paru nowych swiatelek halogenowych raczej nie nazwalbym remontem. Lazienka wielkosci 1mx1m z brodzikiem razem z kotarka, odpadajace kafelki i cieknacy sufit z podwieszanimi panelami przewierconymi zeby nie parowalo. Na podlodze panele, ktore ju...
  • Wybieramy się z małymi dziećmi. Raczej nie bedziemy dużo zwiedzać, więc priorytetami są piękna plaża i fajny hotel, koniecznie z widokiem na morze! Może ktoś ma miłe wspomnienia i poleci coś konkretnego?
  • Czy wrócił ostatnio ktoś z wczasów organizowanych przez Exim? Mają atrakcyjne ceny (nie stać mnie na drogie wczasy, a chcę gdzieś pojechać), ale opinie nieciekawe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się