mora

(3 wyniki)
  • Mieszkam niedaleko Wrocławia, w marcu otrzymałam prawo jazdy- a przede mną w sierpniu wyzwanie zawieźć b e z p i e c z n i e rodzinę (dzieci) w okolice Łeby. Czy mogę liczyc na pomoc forum- jaka drogę najlepiej wybrać, kiedy wyruszyć (rano, na noc, w jaki dzień tygodnia). Jestem kierowcą (?) w pierwszym pokoleniu- nie mam nikogo koło siebie kogo mogłabym zapytać.
  • policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,8850338,Zmierza_predkosc_z_powietrza.html Najbardziej podoba mi się stwierdzenie: "Już kilka lat temu znajomemu udało się stracić prawo jazdy, podczas jednego kursu, z Warszawy nad morze i z powrotem. Wystarczyły fotoradary i tradycyjne patrole. A wcale nie jest jakimś szczególnym piratem." Dlatego są wypadki - łapie się za byle pierdoły nie pogarszające bezpieczeństwa, a prawdziwi piraci giną w tłumie tych którzy służą tylko do poprawiania statys...
  • Witam. Jeśli ktos jechał w te wakacje nad morze, w ok. Gdańska prosze napiszcie jak jest na trasie z Łodzi. Czy są utrudnienia, ruch wahadłowy, objazdy itd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się