Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      na czczo

na czczo

(7 wyników)
    • Witam. Chce przeprowadzić badania na borelize. Badania chce przeprowadzić w Poznaniu – link wszystkim na forum znany: cbdna.pl/ Poniżej link do badan jakie są w ofercie: cbdna.pl/download/Cennik_ogolny_XI_08.pdf 1. Na które badanie powinienem się zdecydować? Czy badanie oznaczone jako: NR kat. 701 to jest to właściwe badanie? 2. Zgodnie z faq: Można zwiększyć szanse na pozytywny wynik PCR przyjmując przez 6 dni przed pobraniem próbki Amoxycyline 4.5 g dziennie i...
    • Po zakończeniu przyjmowania Unidoxu mam zacząc Rifampicyne.Dziś wieczorem wezmę ostatnią tabletkę Uniodoxu.Czy Rifampicynę zacząc od jutra czy zrobic parę dni przerwy?? Trochę się boję, gdyz wiem że sporo osób ma po nim mdłości i tego się własnie boję.I bez tego mam problemy z żołądkiem. Pozdrawiam Wszystkich
    • Witam. Ponad miesiąc temu zacząłem leczenie u Pani doktor z Krakowa. Pierwsza seria antybiotyków to było: 1. Azitrox - na czczo 1x dziennie 1 tab. o 7h. 2. Tini - podczas posiłku 2x dziennie po 1 tab. o 8 i 20h. 3. Oeparol/Omega 3 - 2x dziennie po 1 kaps. o 9h. 4. ViregytK - 1x dziennie 1 kaps. o 9:30h 5. Trilac - 1x dziennie 1 kaps. o 10h 6. Centrum - 1x dziennie 1 tabl. o 11h 7. Biotrakson - 1x dziennie przez cztery dni w tyg. o 13h (20 wlewów po 4g) 8. Probacti4 - 1x dziennie 1 ...
    • Powiedzcie proszę dlaczego aby pobrać krew na badanie w kierunku borelii,trzeba być na czczo? Ja niestety jadłam lekkie śniadanie(nikt mnie nie uprzedził aby nie jeść). Czy wyniki nie będą wiarygodne? Dodam,że na przyjęcie u lekarza czekałam 3 miesiące!Na wynik karzą mi czekać miesiąc.A ja już nie mogę wytrzymać tego bólu stawów!Łykam Tramal aby móc spać bez bólu.
    • Witam.Jakie znacie dobre zagraniczne probiotyki? Czy ktos brał "Primal Defense" ultimate probiotic formuła garden of life ?
    • Mam problem, poniewaz nie wiem, czy dobrze ulozylam sobie harmonogram brania lekow. wiem, ze nie mozna laczyc abx i musi byc przynajmniej godzina przerwy miedzy nimi. nie wiem jednak, kiedy najlepiej brac probiotyki i w jakiej ilosci. leki antygrzybiczne tez biore i tez mam z nimi problem. bardzo prosze o ewentualan korekte. Z gory dziekuje :) mysle, ze ktos, kto jest dobrze zorientowany, moglby napisac rowniez kilka rad takich ogolnych, najwazniejszych, ktore moga przydac sie t...
    • Zaczęło się tydzień temu. A jeszcze dzień wcześniej nic na to nie wskazywało - świetne samopoczucie, doskonały apetyt. W niedzielę rano pojawiły się bóle brzucha, nasilające się podczas stania i chodzenia. Pomyślałam że to podrażnienie żołądka spowodowane 2-krotnym spożyciem klabaxu na czczo, więc ograniczyłam dietę do lekkostrawnej, włączyłam kleik z siemienia lnianego i zmniejszyłam xorimax(cefuroxim) z 1500 na 1000mg. Następnego dnia lekarz podczas badania stwierdziła zę to jelita - ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się