Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      na czczo

na czczo

(7 wyników)
    • Za kilka dni o godzinie 14 będę miał robiony wymaz z gardła. Jak do tego należy się przygotować? (czy myć zęby i język, czy pić i przyjmować pokarmy itp)
    • Zafascynował mnie ten temat i chcę spróbować.Od jakiegoś czasu stosuję urynę do lewatywy wg Małachowa.Chcę zacząć pić swoją urynę.I tak wiem z tego co wyczytałam,że najlepiej na czczo,ale ja na czczo piję MO Słoeckiego,jak to zrobić?Wypić miksturę a np.po godz urynę?Od jakich dawek zacząć:100ml czy 500ml?Czy stosując jakieś leki np.przeciwalergiczne lub antybiotyki można pić urynę czy lepiej zrobić przerwę?dzięki za odpowiedzi:))
    • Witam, mam pytanie odnośnie możliwości łączenia tych specyfików oraz sposobu podawania ich 4-letniemu dziecku z zaawansowaną grzybicą (od urodzenia). Wszystkie preparaty trzeba podawać na czczo rano. W tej chwili podaję tak: 1 łyżka Noni rozpuszczona w ok.150-200 ml niegazowanej wody mineralnej + 1/2 tabletki Paraprotexu, po ok. 15-20 minutach podaję probiotyk. Intuicyjnie odczuwam, że robię błąd, podając noni razem z Paraprotexem. Czy mogę tak podawać? Nigdzie nie znalazłam...
    • Od dwóch tygodni stosuję srebro kol.,zawsze rano na czczo zgodnie z instrukcją na butelce.Po tygodniu stosowania dostałam grzybicy pochwy:straszne pieczenie i świąd,a przy tym serowata wydzielina.Jak by było tego mało czuję się rozbita, mam mdłości i od kilku dni pieczenie przy odawaniu stolca oraz nie mijający świąd, mam też takie przelewanie i bulgotanie w jelitach Mam wrażenie że opanowały mnie grzyby jak nigdy dotąd.Od 3 mies. stoswuję leki homeop., dietę,chlorellę i teraz od ...
    • Witam Was wszystkich, dziękuję monikx2 za przyjęcie. Forum czytam tak naprawdę intensywnie od paru dni, i powiem szczerze, ze jestem zadziwiona tym wszystkim co tu znalazłam. Sadzę, że właśnie drożdże moga być odpowiedzialne za kłopoty zdrowotne. Ale po kolei. Jako dziecko zjadłam tony antybiotyków, lekarze przepisywali je bez opamiętania na każdą, nawet najmniejszą infekcję. Potem wszystko było w miarę dobrze, zaczęło się na studiach. Ciało pokryte łuszczącymi sie plamami, zaat...
    • Witam. Podejrzewam u siebie zarażenie drożdżami. Od dosyć dlugiego czasu, męcze sie różnymi dolegliwościami i ogólnie zlym samopoczuciem fizyczny i czasem psychicznym, bo momentami czuje sie tak jakbym byl na cos ciezko chory i to troche doluje i odbiera ochote do wszystkiego.. Odkąd trafilem na stronke o drożdżach, zaczalem czytac o objawach to wszystko sie zaczelo ukladac w jedna calosc. Wiele objawów moge potwierdzić. Poszedlem do lekarza i pokazalem moj jezyk, ktory czesto po...
    • Juz wiem, że probiotyki stosuje sie w I etapie, a oczyszczanie, kiedy, bo jestem na diecie 5-ty dzień i dzisiaj w nocy strasznie mnie bolało cos po lewej stronie, pod żeberkiem, chyba trzustka, albo jelitko grube.Moze by tak oczyscić, czy jeszcze zbyt wcześnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się