Gość: zenon IP: *.cpe.marton.net.pl 13.12.07, 09:30 witam mam problem z grami co stoją w knajpach czy cpn nieumnie z tym skonczyc co zarobie to wrzucam wte gry jak wygram to na drugi dzien oddam pomuzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PCH Re: jak przestac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 14:38 Na forum jest ogłoszenie Andrzeja dotyczące uzależnień. Zwróć się do niego, myślę, że spróbuje Ci pomóć a przynajmniej pokieruje co z tym zrobić. 1 krok już wykonałeś- idź dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: jak przestac... IP: *.cpe.marton.net.pl 14.12.07, 19:13 jakie Andzeja ogloszenie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCH Re: jak przestac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 21:56 Zapraszam w każdą sobotę do "ośrodka" na ul.Kamionka 3 (11-13).Nie jestem urzędnikiem. Znam problem od "podszewki", przeszedłem całą drogę uzależnienia. Myślę o założeniu grupy samopomocowej. Nawet w trudnych przypadkach zerwanie z narkotykami jest możliwe. Dopiero teraz bez narkotyków czuję, że żyję...oferuję pomoc...mój adres: andrzej6801@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: jak przestac... IP: *.cpe.marton.net.pl 16.12.07, 18:41 ale to nie narkotyk ale prawie uwazam ze to jakies dzialana uzalezniena są ale ja jeszcze sie wsdydze tego zeby przyjsc i na ten temat otwarcie rozmawiac przemysle to jeszcze ale dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: jak przestac... IP: *.cpe.marton.net.pl 16.12.07, 19:18 ja tez gram w te guwno i mam ten sam probem co zalozyciel watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on19 Re: jak przestac... IP: *.cpe.marton.net.pl 17.12.07, 22:35 Zenon zrobiłeś pierwszy krok i błagam nie zmarnuj tego.. przez te maszyny moja rodzina się rozpadła.. nie mam sensu zyć a temu winny jest mój tato.. niepozwul żeby jakie sgłupie maszyny rzadziły TOBA!! błagam przestan z tym... Odpowiedz Link Zgłoś