Gość: duo IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 01.06.04, 23:34 czy pochwalasz zażywanie narkotyków przez innych, czy sam je użuwasz. Jak myślisz, co można zrobić, aby nie zezwolić na staczanie się ludzi, którzy zaprzyaźnili się z tym nałogiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenny Re: narkotyki IP: 10.10.74.* 02.06.04, 21:07 nie pochwalam uzywania przez innych; tylko ja moge uzywac... hehehe to zart ale np. absynt wypic lubie (w Polsce zakazana jest jego sprzedaz i ciagle nie wiem czemu, podobno i tak juz nie ma takiego kopa jak dawniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: narkotyki IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 16:23 a moze chcialbys aby pozwolili chodowac w ogrodkach przydomowych maryche zamiast pomidorow-robi mniej szkody niz tyton, od niej nie mozna dostac raka pluc jak od tytoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONI Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:48 NIE zażywałem i NIE chcę współczuję osobom które się temu poddały i toną... Jak im pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibgibony Re: narkotyki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 20:35 ja chciałam tylko powiedzieć, że u nas nie da się chodować MARIHUANY w ogródku, bo nie ma tu takiego klimatu, tylko nasionka sie marnujš...TO JEST PRZESTROGA :-) Odpowiedz Link Zgłoś