Gość: PS IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.05, 22:18 co myślicie o narkotykach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PS Re: narkotyki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.05, 22:23 NARKOTYKI TO WIELKA BZDURA I ODRADZAM WAM ICH NADUŻYWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:27 NARKOTYKI POWINY BY SPRZEDAWANE W SKLEPACH RAZEM Z BULKAMI A W SZKOLE PODAWANE DZIECIOM ZAMIAST SZKLANKI MLEKA .JA BIORE I JESTEM NAJLEPSZYM PRZYKŁADE ŻE SĄ ZAJEBISTE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:52 jesteś przykładem, ale totalnego debilizmu! miłego brania- ćpunie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajjj Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 00:40 Są złe ale i tak coraz wiecej ludzi to bierze-jak bedzie dalej tak w Polsce jak jest to bedzie coraz wiecej ćpunów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !<>! Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:35 Tak narkotyki są wielkim problemem ale przecież nic nato nieporadzimy gdyż zysk jest zbyt dużo nadal będą je sprowadzać a inni kupować to jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongoe Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 06.05.05, 09:57 to nie jest tak że nic nie da się z tym zrobić...- tylko trzeba zacząć COŚ robić a nie siedzieć z założonymi rękoma i myśleć pesymistycznie faktem jest że całkowicie się tego nie zwalczy- owszem- pewnie nigdy ale próbować zawsze warto!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 06.05.05, 14:05 Narkotyki są ohydne !Niszczą człowieka! Wogle kto te ohydctwo wymyślił.Pozdrówcia dla narkomanów zabijajcie sie tak dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKIE JOŁ Re: narkotyki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 18:48 A MA KTOS Z WAS NA SPRZEDARZ BIAŁE LABO Harz jak jo to odpiszcie za ile gram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Wielkiego joł Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:51 hehehe....nie spodziewalam sie tego po Tobie ze tak szybko zaczniesz ale rob tak dalej,.....bede miala napewno satysfakcje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:53 Nienawidzę narkotyków...przez nie odeszła bardzo bliska mi osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKIE JOŁ Re: narkotyki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 18:54 NIE MUSIAŁA TYLE NARAZ BRAĆ I TYLE MAŁYMI DAWKAMI A NIE ODRAZU Z 3 GRAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKIE JOŁ Re: narkotyki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 18:53 WKOŃCU KIEDYŚ TRZEBA ZACZĄĆ ALBO SPRÓBOWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:55 Kiedyś trzeba też przystopować lub skończyć...szkoda, że akurat o tym nie wszyscy wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 18:57 zgadzam sie z Toba, nie radze nikomu zaczynac dla mnie to jest głupota!A jesli chodzi o wielkiego Joł ten czlowiek nie ma pojecia w co sie pakuje ale jak tak nardzo chcesz to rob co chcesz!W koncu jestes do tego zdolny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćpun [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ćpuna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:33 JKK SIĘ MA LAT OK. 17 TO NARKOTYKI SĄ NA PORZĄDKU DZIENNYM.JAK SIĘ NIE JEST GŁUPIM I BIERZE ODPOWIEDNIE DAWKI TO JEST OK I MOŻNA NORMALNIE FUNKCJONOWAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:29 to że ktoś czasami zajara to nie znaczy że jest cpunem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:01 narkotyki...hmmm...=)tylko najgorzej jak ktos nie wie jak je brac, a jak wie to jest git=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 22:43 Moim zdaniem wszystko jest dla ludzi ale w normalnych dawkach a nie odrazu brac cos kilogramami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 08:18 Narkotyki to niebezpieczna używka dla IDIOTÓW np.po wypowiedziach Wielkiego Joł wnioskuję ze własnie on jest takim ograniczonym idiotą bo jezeli ktoś chociaż troszeczke mysli to wie co sie z nim stanie w niedalekim czasie.Pozdrowienia dla ludzi słabych(ćpunów).Ktoś tu napisał trzeba coś zrobić,wystarczy nie kupować,kosztem swojego ŻYCIA wzbogacacie nędznych handlarzy i ich mocodawców.Oj,szkoda mi was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Soni Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 12:37 Zgadzam sie z Toba całkowicie, Wielki Joł moze kiedys otworzy oczy co robi, ale coz na głupote nie ma lekarsetwa!Ja w zyciu bym nawet tego do rak nie wzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:37 SONIA CHYBA CIEBIE POJEBAŁO NA MAKSA PO PIERWSZE WEŻ SIĘ ODPIE..OD WIELKIEGO JOŁ KU.. CHŁOPAK MA RACJE POMYŚL DZIEWCZYNO GDYBY NARKOTYKI BYŁY ZŁE TO BY ICH LUDZIE NIE BRALI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:32 Sonia, święta racja. Po wypowiedziach Wielkiego Joł można wywnioskować kto bierze narkotyki-nikt mądry. A ćpaniem niszczą siebie oraz ranią najbliższych. Nie życzę nikomu żeby zaznał tego właśnie bólu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongoe Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 12.05.05, 19:06 ... zgadzam się , nie zgadzam .... przecież to nie na tym polega bo ludzie zawsze będą mieli odmienne racje...każdy ma wolną wolę, rozum itp. ale NIE MOŻNA zaraz oskarżać osób zażywających narkotyki bo nie każdy z "ćpunów" jest bazmózgiem, idiotą czy kimś tego pokroju... co poniektórzy wydaje mi się zapomnieli że narkomania jest CHOROBĄ!!!!!!!! moglibyście czasem spojrzeć przez ten pryzmat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cftgyh Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 19:51 Oczywiście... narkomania jest chorobą, ale psychiczną ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mongoe Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:35 skoro zapomnieli że to choroba, to są bezmózgowcy! Nie wciskaj kitu,że jak ktoś jest o zdrowych zmysłach, to bierze! Bzdura totalna! Jak ktos ma słabą psychę - weźmie. A jak ktoma "mocniejszą" - nie, bo wie, że to jest złe!!!!! I wiem,co piszę...Szkoda słów...Naprawdę....Współczuję tym, co biorą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:41 Ja biore cocaine jest super co z tego ze duzo kasy kosztuje ale mam i biore i bede brac do poki zyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO BILL Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:51 TO JUZ NIEDŁUGO...POŻYJESZ PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.k Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:54 kazdy madry czlowiek narkotykow nie weźmnie bo wie czym to sie konczy a ci co nie mysla to biora i sami sobie szkodza i zycie marnuja! Nie ma chyba glupszej glupty niz branie narkotykow naprawde nie!Jak widze takich ludzi to az zal na to patrzec oczy napuchniete i w ogole ! Nie zycze tego nikomu fuj ochyda! narka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongoe Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 13.05.05, 16:58 to znaczy że słabi psychicznie ludzie są wyniesieni na margines?! tak? no to ja współczuję Tobie. wybacz, ale ja nie popieram tu ani brania, ani wypowiedzi typu osoby podpisanej "wielkie joł"...mam tu raczej na względzie osoby, które są w sidłach uzależnienia tylko dlatego że kiedyś dali się ponieść eksperymentom młodości.... a niestety każdy eksperymentuje w taki czy w inny sposób- to jest wpisane w wiek dorastania- ku przypomnieniu... :> nie można traktować narkomanów jako gorszych! to też są LUDZIE i też mają PRAWA! co z waszą empatią i syntonią???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mongoe Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:19 CHOROBĄ,powiadasz owszem ale na własne zyczenie,a co pcha owych ludzi do tej choroby ?własnie brak mózgu...... Odpowiedz Link Zgłoś
gotho Re: narkotyki 13.05.05, 10:31 Rozumiem ze wszyscy mowicie o twardych narkotykach. Sa tez miekkie nie zapominajmy o nich. To nie prawda tak do konca ze ci co biora to idioci. To nie tak to raczej chec pokazania sie zagubienie i brak radosci w zyciu. Po co ludzie biora?! Po to aby sie dobrze bawic przezyc cos nowego. Nie potrafia tego zrobic bedac trzezwi wiec uciekaja sie do srodkow chemicznych, oglupiaczy umyslu. Mowia ze narkotyki pomagaja lepiej odczowac otaczajacy swiat ale dla mnie to poprostu zludna mistyfikacja ktora szybko sie konczy i zbyt duzo zabiera w zamian. NIE BIERZCIE, NIE WARTO, SWIAT JEST PIEKNIEJSZY BEZ TEGO, WYSTARCZY UWIERZYC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:05 Człowiek ubogi wewnętrznie potrzebuje uzywek żeby zobaczyć ze życie jest piekne,a człowiek który jest uzalezniony zawsze znajdzie wytlumaczenie dla siebie np.nauczyciel sie uwziął,rodzice się czepiają,koledzy nie rozumieją,kochani jezeli takie sprawy pchaja was do uzywek ,wedlug waszych argumentów to caly świat powinien być na haju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.k Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 12:45 racja racja, zuza masz jestem po twojej stronie bardzo madrze to powiedzialas! Dla mnie tak jak poiwedzialam branie narkotykow to ludzka glupota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLka Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 14:33 Przeczytajcie "HERA MOJA MIŁOŚĆ".... To się dowiecie co to narkotyki. Nawet zwykła trawa może zabić, a co dopiero coca, czy co tam jeszcze. Czy nie lepiej z kimś pogadać niż się zataczać w narkach? Nie wspomnę,że zatacza się nie tylko siebie, ale całą rodzinę i otoczenie. Ja brać nie będę!!! Chcę żyć całą parą!!! Bez pomocy tej "chemii"! Papapa! * pozdowienia dla wszystkich cieszących się życiem!!!! Wielkie Joł zastanów się co piszesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:01 jak czytam was smiac mi sie chce kobito ja biore coce juz 4 lata i nic jeszcze mi sie nei stalo .a na otoczenie nie ma to zadnego wplywu .wiesz rozumiem jak ktos bierze jakies swinstwa typu tabsy(batman itp) ale to jest cocaina narkotyk nie dla biednych narkotyk z kalsa .zazyj coce to porozmawiamy oki bo teraz plecisz glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do billa Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:10 Zobaczymy kto sie bedzie smiał ostatni chłopie.................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bill (2) Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:34 jaką chcesz trumienkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:54 a co do trumny to chce z hebanu badz tez z czarnego debu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 20 Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 13.05.05, 17:49 JESTEŚ UZALEZNIONY JAKIE JEST TWOJE ZDANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bill Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 18:53 te stary jak chcesz to ci załetwie trumne u stachry. a wszystkich ćpunów niech huj strzeli kiedyś was powybijam, pozdro dla tych co nie ćpają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:14 do Billa nie trafiaja żadne argumenty,a dlaczego?jest juz niezdolny do trzeżwego i racjonalnego myslenia,mozna go tylko pozałować i skaończyc dyskusję z tym chorym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 19:52 jak nie zdolny heheheheheh czlowieku to ze biore to moja sprawa ja tylku mowi ze coca to inny swiat ale nei biore tego wdzien wdzien tylko wtedy kiedy sa imprezki albo sprawy "czarne" wiec twoj kometarz mnei zadziwnia gdybys wiedzial kim jestem nigdy bys nie wuwiezyl w pare zeczy .coz pozostaje anonimowym "cpunem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongoe Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 13.05.05, 17:03 brak mózgu powiadasz... heh... jeśli tak stawiasz sprawę... ale w takim razie ten "bark mózgu" dotyczy nie tylko brania narkotyków!jest tyle innych dziwnych rzeczy które możnaby tu podpiąć... rachunek sumienia?! kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień.... trzeba byłoby zadać pytanie "ile osob w takim razie w ogóle posiada takowy mózg".... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mongoe Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 19:37 Tu akurat piszemy na temat osób biorących narkotyki,a nie np.pijących czy nie wiem co jeszcze nie zbaczaj z tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.k Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 23:26 Narkotyki to najgorsze swinstwo jakie moze byc, ale coz ci ktorzy biora nigdy tego nie zrozumieja ze zabiaja sami siebie prawda!Zobaczymy co bedzie mowic później jak skonczycie w szpiatalu itp.. albo juz na cmentarzu!Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:11 jestes nie doksztalcona w temacie dragi moj dziadas bierze do tej pory coce i zyje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.k Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 01:35 heheh...zobaczymy jak długo masz sie tez czym chwalic nic tylko pogratulowac! Poczekaj jeszcze troche i ciekawa jestem czy bedziesz tak mowic później i sie z tego cieszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:23 Ale Ty masz "rozum" (a raczej jego brak)..! Ty wogóle widzę, nie masz pojęcia o tym, co sobie czynisz!Teraz jest Ci spoko, ale poczekamy rok, kilka lat, a może miesiąc...Hmh...Ty wiesz, co to są narkotyki?! Akurat ja jestem "wyedukowaną" osobą przez życie (choć ma skromna osoba sama nie brała...) - i wiem, co to znaczy - PIEKŁO! Kapujesz? Przegrane życie - w sferze psychiki (bo słabi psychicznie biorą), fizycznym i nawet społecznym (cierpią najbliżsi!)! Ty myślisz, że jest wszystko ok? To może tak masz teraz, ale tak nie będzie..! Co Ci daje branie? Przyjemność? To współczuję, że jesteś zniewolony przez środki chemiczne, by być szczęśliwym - jesteś ich "niewolnikiem" - to nie Ty o nich decydujesz, teraz one decydują / kierują Twoim życiem...Prawda kole w oczy! Życzę Ci, żebyś w porę zrozumiał to i wycofał się z tej gmatwaniny...Bo "na stare lata" będziesz sobie pluł w brodę... A co do Twego rzekomego dziadka - to jest nałóg i nie ma się czym chwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 13:37 hhhmmmmmm smiac mi sie chce kobito jestem ustawiony w zyciu pewnie nigdy w zyciu coci na oczy nie widzialas sluchaj biore bo lubie nie jestem uzalezniony a daleczego biore bo to moje zycie coca coca love nie wyobrazam sobie zycia bez tego cudownego srodka .na forum to se mozesz psiac ale w 4 oczy bys nie powiedziala tego samego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:49 Nie jestem "kobitą"...Głupio Ci? Ale pewnie wymyślisz na poczekaniu jakiś inteligentny tekst..Dobry w tym jesteś...Nie mam problemu w tym, żeby komuś powiedzieć w 4 oczy o ty, że robi coś źle i co o tym myślę..Ale w Twoim przypadku - nawet nie warto, bo i tak masz swoje dziwne, płytkie zdanie...Trudno, Twoje życie (krótkie, pokręcone, stracone - ale..Twoje). W każdym razie - wszystkiego dobrego.. P.S.: jakby się umiło czytać, to byś widział,że nie biorę (w przeszłoście też nie) tego ścierwa! Poza tym - forum jest po to, by wyrażać swoją opinię. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 14.05.05, 15:59 Twierdzisz, ze nie jestes uzalezniony??? Bierzesz 4 lata tak??? No to sorry stary, ale nie sadze, ze to nie jest juz uzalezenienie, a moze boisz sie sam przed soba przyznac, ze jestes uzalezniony i wmawiasz sobie, ze mozesz w kazdej chwilii przestac co??? Nie oszukujmy sie to uzaleznia nawet "mocne psychicznie" osoby, a co to zmienia, ze jestes sobrze ustawiony w zyciu??? Nie zawsze moze byc tak dobrze, los czasami sie odwraca od kogos, zwlaszcza jesli marnujemy zycie, a mysle ze to tak mozna nazwac, a jak los sie odwroci to co zrobisz? skad wezmiesz pieniadze na narkotyki, to wtedy bedzie priorytetem i wtedy dopiero wszyscy najblizsi lacznie z Toba zaczna cierpiec, nie zycze Ci tego, ale zastanow sie nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 08:51 Za kogo ty sie uwazasz ćpunie to do billa,bo niestety tak musze cie nazwać ,cpaj sobie ile wlezie i nie propaguj tego,a co go rozmaowy w cztery oczy to nie sądzę ze byś sie tym pochwalił,chyba że oprócz tego że jestes ćpunem to jestes jeszcze idiotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:05 Hmmmm a ty jestes zuza lalka nie duza:] buhahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pprrrr Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:04 koks może uzależnić nawet po 3 uzyciu. jest drogi i lepiej nie próbowac jesli ktoś ma problemy z innymi używkami bo bedzie miał problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:28 A nie pisałam nie dość ze ćpun to jeszcze idiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:09 zuza zuza co ty iwesz o cpaniu i jedno nie mam problemu jesli znudzi mi sie coca to nie bede bral ale watpie w to dlamnie nie mam lepszego narkotyku jak cocaina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just die Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:27 your life is just ending... Twierdzisz, że jak chcesz to odkładasz i ok? Nic bardziej mylnego...Gdyby była kiedyś taka możliwość (jeśli dożyjesz, daj Boże, sędziwego wieku) policzenia szarych komórek, to nie zdziw się, że u Ciebie będą w zaniku lub w minusie.. Odpowiedz Link Zgłoś
farmazoon Re: narkotyki 17.05.05, 15:37 Każdy sam najlepiej wie czy je brać czy też nie!!!! Przestrogi tu nic nie dają bo każdy i tak zrobi co chce!!!!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 17.05.05, 15:46 Życzę śmierci wszystkim ćpunom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:10 nie zycz komus tego co tobie niemiłe-zastanów sie głupia babo co piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 18.05.05, 18:11 Wiem co piszę. Ktoś wyżej stwierdził, że narkomania to choroba. Dupa. Choroba to jest np. białaczka, na którą zapadają i umierają ludzie, którzy tego nie chcą i nie robią nic by zachorować. To jest sprawidliwe? Ćpun sam zaczyna brać i wie, że to może doprowadzić go do śmierci. A często długo nie umiera. Czy to jest sprawiedliwe? Zyczę zdrowia i życia hcorym na białaczkę (i nie tylko) i życzę śmierci ćpunom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do: mirka Re: narkotyki IP: 80.51.54.* 18.05.05, 21:51 Nie, no lekko przesadzasz...Żeby odrazu śmierci życzyć..? Zgadzam się, że oni sami sobie są winni i poiwnni za to zapłacić. Nie popieram tego wogóle. Ale wyobraź sobie, że ktoś z Twoich bliskich (!) jest narkomanem - będziesz życzyć jej/jemu śmierci? Czy zrozumienia błędu i szybkeigo wyjścia z bagna? Oni w tej walce przegrywają życie - bez czyjegoś "życzenia :-/ Smutne, ale prawdziwe... Oby kiedyś dotarło to do większości, póki za późno nie będzie...Pewnie wszyscy i tak nie zrozumieją (jak np. Bill) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mirka Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:05 Ty zyczych śmierci ćpunom a ja ci zyczę zeby ktos z twoich bliskich został ćpunem ,bo tak moze być!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:53 "Ty zyczych śmierci ćpunom a ja ci zyczę zeby ktos z twoich bliskich został ćpunem ,bo tak moze być!!!!!" - popieram! Narkomania wg. mnie jest to choroba psychiczna (moze z wyjatkiem heroiny, kokainy itp. bo tu organizm uzaleznia sie od toksyn), bralem anfetamine i powiem wam ze rzucilem to z dnia na dzien (czasem jeszcze przyczesze ale jest to bardzo rzadkie) , poprostu pomogla mi przyjaciolka ktora uswiadomila mi ze sie zmieniam przez to i jestem w coraz gorszym stanie, nie chodzilo tu o stan fizyczny poniewaz od anfy czulem jedynie zmeczenie na tzw. "zejsciu", chodzilo o stan psychiczny, wmawialem sobie ze musze czesac aby normalnie funkcjonowac, dogadywac sie ze znajomymi. Zaczely sie klamstwa skierowanie w stronie znajomych, rodziny... Dzieki przyjaciolce, dostrzeglem ze ktos chce mi pomoc z moim uzaleznieniem psychiczyn i ze komus zalezy na tym zebym nie bral bardziej niz mi samemu... Uwazam ze kazdy powinien miec takiego aniola stroza jak ja.. Dzieki Ci! a co do ciebie Mirka to jestes malo inteligentna, ciekawe co bys zrobila jakbys sie dowiedziala ze twoje dziecko bierze? Wyrzucila z domu? Bez pomocy? Zabila bys? Dalabys mu dotknac samego dna i na nim zostac? czy moze bys mu pomogla? pokazala ze zalezy ci na nim? zalatwila leczenie? pomogla sie odbic od dna? Zasstanow sie nastepnym razem co piszesz! AHA I PAMIETAJCIE O TYM ZE NIE KAZDY CPUN TO JAKIS WYCHUDZONY, BRUDNY ZAKLAMANY I OGRANICZONY ŁAHMAN NA DWORCU! W KAZDEJ RODZINIE MOZE BYC KTOS KTO BIERZE! NAWET w TEJ NAJLEPSZEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antynadużywacz Re: narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 08:28 Przeczytałem Wasze wypowiedzi. Tylko kilka rozsądnych, ale nie dziwię się - jesteście młodzi, gniewni i żądni nowości świata. Tylko, ze tacy sami byli kiedyś wasi rodzice i dziadkowie. Oni już wiedzą, że do celu życiowego nie da się dojść na skróty. Takimi skrótowcami na krótką chwilę są narkotyki. Wszystko masz szybko - szybkie znajomości, szybki dobry humor, szybki aplauz. Coż takiego dają narkotyki póżniej? Dziewczynom szybką i najczęściej niechcianą ciążę od nieodpowiednich parnerów, z którymi nie poszłyby w krzaki na trzeźwo, lub nie zostałyby zgwałcone. A generalnie wszystkim pogorszanie stanu zdowia fizycznego i psychicznego, rozpad wartościowych przyjaźnina na rzecz tych "z jakim przystajesz takim się stajesz", rozbicie więzi rodzinnych, niemożność dogadania się ze wszystkimi. Ci, którym zdarzy się uzależnić zapadają na śmiertelną chorobę. Nie ma pigółki na chorobę uzależnieniową. Z tego się nie wyleczysz. Można jedynie zostać abstynentem. Generalnie najgroźniejszym narkotykiem jest alkohol. On to powoduje 50% biedy w rodzinach i większość chorób, których człowiek nie maiałby gdyby nie pił nadmiernie. Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Przykłady działania narkotyków na niegdysiejszych idolach ludzi młodych - na przykład Presley, Rydel, F. Mercury, Monrou. Co z tego, że wielcy jak nie żyją. Życzę Wam zdrowia i długiego życia. I na koniec uzalezniają się wszystkie grupy społeczne - bogaci i biedni, mądrzy i mniej mądrzy, starzy i młodzi. Ale po co. Wszystko można zrobić bez tych groźnych wspomagaczy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mongoe Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 20.05.05, 11:21 heh... nie "Rydel" a RIEDEL :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bill Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 12:28 a F.Mercury nie od tego dead wiec ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 14:12 Presley też nie od tego i Monroe a nie "Monrou". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do no nie Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:08 nie wazne jak sie jakie nazwisko pisze ,wazne żeby wiedzieć o co chodzi,a Ty nie wiesz więc po co zabierasz glos? Odpowiedz Link Zgłoś
dj_bump Re: narkotyki 20.05.05, 13:52 Jeśli ktoś już zaczął, to radzę szybko skończyć!!! A jeśli nie bierzecie, to tak trzymać!!!!!!!!!! Fajki- spooko, browar- spoooko, ALE NARKOTYKI TO SYF!!!!! A jeśli widzę kolesi którzy sami siebie kaleczą tym gównem to od razu bym im napier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: narkotyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:33 narkotyki tak jak wszystko trzeba brać z głową,nie wierzcie w te bajki o uzaleznieniach bo są chore,pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prof. dr hab.Z.Piz Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 19:18 No i właśnie przykład osoby chorej, może nawet uzależnionej...Potrzebujesz pomocy? Pomogę Ci! Pro. dr hab. mgr inż. Zygfryd Pi..grzebek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodnik Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 02:55 Każda chemia truje. Natura nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dope smoker Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 00:06 tas sobie to czytam i sie smieje!!!!! To co wy piszecie to jest dopiero zwalka wiekszosc wypowiedzi ludzi tutaj nie sa poprzedzone doswiadczeniem lecz GLUPIMI STEREOTYPAMI!!!!!!!!!!! Ja np nie uwazam marihuany za narkotyk, bardziej jako uzywka.Lecz nie wszyscy umieja sie z nia obchodzic i robia przypaly. wszystko jest dla ludzi nawet dragi i gandzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just die Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:40 Nie wszyscy tu wypowiadajacy się żyją stereotypami! Więc koleś dziób na kłódkę i zastanów się nad sobą...Ty już naprawdę masz mózg wyżarty przez to świństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccccccccc Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:54 ja tam se zabakac lubie czasem...ale cpun ze mnie, nie? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkus wredny Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:26 ludzieeeeeeeee bierzcie narkotyki takkkkkkkkkk łahahahahah ahahah hhaaaaa ahaha ahahaha taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!siup jebut o jak dobrze:) aaaaaaaa.oj sory czy to będzie na wizji ?????????? łoj hahahahahahahahahahah aaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota Re: narkotyki IP: 81.210.32.* 30.05.05, 22:17 tylko tyle na twoja wypowiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppsss Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:39 Wszystko jest dla ludzi ale są ludzie którzy nie mogą brać wszystkiego bo bardzo szybko przewraca im się w głowach.Jesli ktos mowi czy pisze ze gandzia to nie narkotyk ja mowie ze znam kilka osob po i przed 40ką cały czas kopcą i nie są normalni, uwierzcie mi.Nie dogadasz się z nimi bo ciągłe zawieszki z ust płynie kłamstwo za kłamstwem i po chwili ta osoba i tak nie pamięta co mówila juz nie wspomne o tym co było dzieeń wcześniej...więc sie szybko opamiętajcie dzieciaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJAMA Re: narkotyki IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:19 Chłopaki!!! wy szybko chceta do paki ?! Ja i sierak to giganty, chociasz często jaramy blanty(nikt o tym niewie, niemócie nikomu!). Pozdro ziom posterunkowy Roman, pozdróff męża. Sierak jutro znowu sie poru......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paran0 Re: narkotyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:47 wszystko jest dla ludzi ale nie dla debili. student szczecin Odpowiedz Link Zgłoś