Dodaj do ulubionych

Fryzjer Wawa Kabaty/Natolin

19.03.03, 13:10
Witam
Prosze,czy ktoras z Was moglaby mi polecic kogos
sprawdzonego.Do tej pory chodzilam do Studia Urody do p.Roberta,
ale niestety wlasnie dowiedzialam sie ze p.Robert zmienil zaklad,
i teraz mam dylemat.Na Kabatach jest mnostwo zakladow fryzjerskich,
ale boje sie,ze moge zle trafic.
Prosze o pomoc.

dziekuje z gory za odpowiedz
--
pozdrawiam
adrja
Obserwuj wątek
    • 12345b2 Re: Fryzjer Wawa Kabaty/Natolin 06.08.03, 15:22
      napewno nie idz do zakładu którego szefową jest pani Agnieszka niestety nie
      wiem jak zakład się nazywa jest na tylach bazarku na kabatach pracują na
      welli byłam tam 1 raz włosy popalone kolor nie ten który miał być
      • Gość: lynn Re: Fryzjer Wawa Kabaty/Natolin IP: sportiwoda:* 07.08.03, 11:26
        ja od lat zagladam do salonu fryzjersko-kosmetycznego kolo NOK-u...pracuja na
        welli...najczesciej strzyge sie sama, ale tam robilam balayage, headlines,
        trwala innowave...od tego typu zabiegow fajna jest Kinga (taka duza, zwykle
        ciemnowlosa, dziewczyna, jest tam tez druga Kinga, mala blondynka, tez ok, ale
        ta pierwsza ma fajniejsze pomysly jesli chodzi o koloryzacje)
        • Gość: bibi Re: Fryzjer Wawa Kabaty/Natolin IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 22:44
          a ten NOK to gdzie?
          i jakie tam są ceny?
          też szukam kogoś dobrego, a wybór na Kabatach faktycznie
          jest ogromny i dlatego lepiej chyba iść do kogoś
          sprawdzonego.
          • Gość: leeloo Re: Fryzjer Wawa Kabaty/Natolin IP: *.acn.waw.pl 16.08.03, 13:05
            Koło NOK- u , salon wELLI - polecam, oczywiście nie jest idealnie , ale
            przynajniej nie spaprzą włosów. Fajna jest właśnie Kinga duża, u innych nie
            próbowałam. Strzyżenie długich włosów ok. 36 zł. farbowanie dwukolorowe
            (dlugie włosy) ok. 140 - 160 , balejage - ok 120, więc chyba nie jest za drogo.
            Mają tam bardzo fajne solarium!!!. Można też zapisać się do kosmetyczki na
            manicure itp. ale też nie korzystałam (jeszcze) wiec nie wiem jaka jakośc
            pozdrawiam
    • minnie Re: Fryzjer Wawa Kabaty/Natolin 16.08.03, 11:32
      Ja polecam p. Beate z CORTE DEL SOLE al. KEN w poblizu ul. Przy Bazantarnii.
      Bylam u niej juz ze 4 razy na strzyzeniu i raz na baleyage'u. Bardzo sie
      sprawdza a przy tym cena 44 zl za ciecie to lepiej niz w takim Jean Louis David
      n aktorym sie zawiodlam.
      Pozdrawiam,
      Minnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka