Forum Czas Wolny, Hobby Forum Humorum
ZMIEŃ
      niemoralny

niemoralny

(7 wyników)
    • Dałem i nadal daje wszystkim chetnym mp3 gajosa. A czy ktos moze mnie poratowac Mp3 KMN skecz w którym wybiera sie imie i padaja na to rtymowanki typo Tadeusz wajhe pzełoż. Ambrozy juz nie przełoży. Bede wdzieczny za maila z załacznikiem mp3 tego skeczu. A kto chce mp3 gajosa zaraz wysle. Mit Freundliche Gruese/ S pratelskzm pozdraven / Pozdrowienia Peter.Steele
    • bo mnie rozwalił pomysł tej firmy wiecej tutaj (4/76): www.start24.pl/nowe.htm
    • Swego czasu bank X zaoferował toyotę za najlepsze hasło reklamowe. Ponieważ mamy krytyczny stosunek do banków, natychmiast stworzyłyśmy: 1. Na naszej lokacie zarobisz na gacie. 2. Tylko z nami pójdziesz z torbami. Forumowicze humorowi - do klawiatur! "Reklamujcie" produkty i usługi, byle do rymu!
    • W pewnej firmie, o nazwie - powiedzmy - FORT RP, pojawił się nowy szef. Człowiek przyzwoity i pełen zasad. Pracownicy odetchnęli, bo firmie tej niedobrze się działo. Oj niedobrze. W niewyjaśniony sposób ginęły drobne sumy pieniędzy z kasy, pojawiały się nierozliczone zaliczki, jakieś dziwne przelewy. Magazyn materiałów i wyrobów gotowych stale wykazywał wysokie „straty naturalne”. Pracownicy spóźniali się notorycznie, większość dnia roboczego spędzali poza firmą, a jedno...
    • wiadomosci.onet.pl/1560688,11,item.html `Nie Uznam tego już' na melodię Chałup welcomowanych to ;)) (słowa: Mikronezja, Muzyka: R. Poznakowski) Jak co roku w tym Kraju, zgryz zaczyna się w maju, ludziom staje mózg. Rosną nowi zgorszeni, co przypadkiem w zieleni, Zobaczyli biust. Chyba zazdrość w nich wzbiera, że się można rozbierać, Razi zbytni luz. Kręcą numer Policji, krzyczą o prohibicji, Już nadjeżdża wóz ... Refren: Nie Uznam tego już, na wierzchu będzie...
    • Fajna strona ze skeczami kabaretowymi! kabarety.tworzymyhistorie.pl/ ja nie mogę się oderwać od niej od pewnego czasu... Najlepszy jest według mnie chyba Kabaret Moralnego Niepokoju...np. kabarety.tworzymyhistorie.pl/197_kabaret_moralnego_niepokoju_benito_mussolini.php A jak Wy sądzicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się