Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      niemoralny

niemoralny

(14 wyniki)
    • [b]Surowe kary za molestowanie moralne[/b] Aleksandra Rybińska 30-06-2010, ostatnia aktualizacja 30-06-2010 20:30 www.rp.pl/artykul/2,501782.html [i]"Parlament jednogłośnie przyjął ustawę o zwalczaniu przemocy wobec kobiet, ustanawiając nową kategorię przestępstwa: przemoc psychologiczną w związku. Francja to pierwszy kraj, który zdecydował się karać za molestowanie moralne. Zapis ma uzupełnić istniejące już przepisy dotyczące tzw. stalking czyli grożenia i zastraszania innej oso...
    • Czy je wogole macie? Jezeli tak to czym one dla was sa, jak pojmujecie moralnosc? Z czego ona wynika..z wlasnych przekonan..z regol narzuconych przez otoczenie?
    • W związku z tym, że, jak każdy z Was na pewno już wie - pewne nasze działania skierowane na osiagnięcie określonych celów, sprawiają, że te cele te nie nadchodza, omijają nas szerokim łukiem, uciekają (patrz: szukanie przedmiotów ukrywa je jeszcze bardziej, przedmioty znajdują się dopiero, gdy zaprzestaniemy poszukiwań; wyczekiwanie upragnionego gościa w oknie, sprawia, że gośc się spóźnia, albo ma wypadek i nie widzimy go nigdy więcej). Otóż stoję przed takim oto dylematem (albo nie stoję, t...
    • pytanie skierowane do Panów: dlaczego mężczyżni składają mi niemoralne propozycje, a innym moim koleżankom nie? dlaczego mi proponują seks a im nie? z czym to jest związane? mężczyzna czuje,że np. mi może coś takiego zaproponować?czy ma to związek z moim wyglądem?-choć myślę,że nie prowokuję.. czy chodzi tu o mój charakter,'sposób bycia? z jednej strony to miłe,że podobam się mężczyznom,wzbudzam ich pożądanie, a z drugiej żle się z tym czuję, bo dla mnie facet, który proponuje m...
    • Mam pewien dylemat moralny, nie wiem kogo uznać za mordercę. Było trzech facetów Marek, Jarek i Darek. Zarówno Jarek, jak i Darek pałali nienawiścią do Marka i postanowili (w tajemnicy przed sobą oczywiście) zabić tegoż Marka. Cała akcja działa się na pustyni. Jarek zatruł wodę w kubłaku Marka, a Darek wywiercił otworek w pojemniku i w rezultacie cała zatruta już woda wypłynęła. Marek zmarł z pragnienia. Pytanie kto jest mordercą? Jarek? Przecież nie zabił? Marek? Przecież wylał z...
    • Moja znajoma od dwoch lat otrzymywala SMS'y w ktorych nieznajomy (?) zachecal ja do perwersyjnego seksu przez SMS'y (zapewnial ze na tym ma sie skonczyc). Znajoma czula sie bardzo nieswojo z takimi propozycjami, zwlaszcza ze ewidentnie facet nie nalezy do normalnych a moze ja zna. Sprobujcie postawic sie w jej sytuacji... Proponowal za to bardzo pokazna sume wplacana kazdego tygodnia. Przez dwa lata albo ignorowala jego SMS'y albo odpowiadala kategorycznie nie. Jej to po prostu...
    • Zawsze bylam grzeczna dziewczynka. Jeden facet przez kilka lat, wiernosc. Potem rozstanie, bo zakochalam sie w kims innym;;;Chcialam isc za ta miloscia, postawilam wszystko na jedna karte..;I porazka. Teraz On ma dziewczyne, jedzie z nia zyc na drugi koniec swiata (jest Amrykanka), bilet kupiony na wrzesien...Ona w Stanach, a w tym czasie on spotyka sie ze mna, sypiamy ze soba...Niby nic takiego, na poczatku nawet mialam satysfakcje,tak jakbym naplula jej do talerza (bierz go sobi...
    • Mam szanse awansowac. Moja szefowa powiedziala na ostatniej imprezie integracyjnej, ze awans mam w kieszenii, jezeli pojde z nia do lozka. W srode razem wyjezdzamy sluzbowo i to ma byc wlasnie wtedy. Nie wiem co robic. Z jednej strony mam zone i nie chce zrujnowac swojego malzenstwa, ale z drugiej strny ten awans ustawi mnie finansowo na dlugie lata i pozwoli w szybkim tempie splacic kredyt. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze ona nie ma w sobie za grosz kobiecosci, jest niechlujna ...
    • Wyobraźcie sobie, że pewnego pięknego dnia zjawia sie w waszych progach nieziemsko przystojny miliarder i oferuje wam 1.000.000 $ (żeby nie przesadzić z realizmem niech bedzie 100.000$:) za jedną noc spędzoną z waszą ukochaną (żoną, dziewczyną - kochanka raczej odpada:) Tylko jedna jedyna noc. Zgodzicie sie? A swoją drogą jestem ciekawa ile Pan "wypożyczyłoby" swojego mężczyzne:) -- Są ludzie, którzy tęsknią za nieśmiertelnością, ale nie mają pojęcia co zrobić z deszczowym pop...
    • witam, no wlasnie czy utrzymywalbys znajomosc ze swoja byla w nastepujace sytuacji.... historia jest autentyczna wasza kobieta z ktora jestescie od mniej wiecej roku wyjezdza za granice do pracy, jedzie razem ze swoim bliskim przyjacielem i jego kolega... mowi ze kocha etc. po 3 tyg. zaczynasz cos podejrzewac, cos nie gra, po 4 jestes pewien ze cos sie wydarzylo, domyslasz sie ze kogos ma ale nie wiesz kto to jest.... jako ze nie chcesz byc gorszy tez znajdujesz sobie w ci...
    • co panowie sądzicie o takiej sytuacji..obydwoje po 30 , stałe związki, dzieci, prraca itd...czują nieodpartą chęć pójścia do łóżka, mają wspólne zainteresowania, śmieją się z tych samych dowcipów, uwielbiają ze sobą rozmawiać..nie oczekują względem siebie żadnych zobowiązań ...czy to bardzo hmmmm.... niemoralne?
    • Czy za milion $ pozwolilibyscie zonie spedzic noc z nieznajomym gachem?
    • Zboczeniec grasuje na forum olac go!!!
    • nie mam nic do gejów traktuje was jak chorch nie wiem czy wasze zachowanie to wina genów czy skrzywienia moralnego - bo jedno i drugie podpada pod chorobe (jedno fizyczną, drugie psychiczną) nie wiem co wy o sobie myślicie ale chyba musicie mi przyznac racje że coś z wami nie tak naturalny pociąg do kobiet został u was przytłumiony przez coś moze sie boicie kobiet ? no nie ważne żyjcie sobie bo często dobrzy z was ludzie hi-hi pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się