Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      niemoralny

niemoralny

(16 wyników)
    • Jak w temacie. Pozdrawiam
    • ostatnio bylam na imprezie , to byla w zasadzie moje pierwsza pozadna impreza po zdanej maturze dlatego chcialam ja pozadnie oblac , byla to osiemnastka mojej dobrej kumpeli, tak jak zamierzalam zaczelam oblewac i troche przecholowalam , spotkalam na tej imprezie mojego kolege wyszlismy na zewnatrz zrobilo sie milo on mnie pocalowal , kiedy zrobilo sie zimno postanowilismy wejsc do srodka , mniej wiecewj na srodku sali stalo krzeszelko on zaproponowal zebysmy usiedli , ja usiadlam...
    • nieco dziwny temat, ale nie umiem wyznaczy granicy w piciu i zawsze wypije zbyt wiel wtedy robie rozne dziwne rzeczy. A dzien po imprezie meczy mnie strasznie kac moralny<beczy> czy wy tez tak macie. (wiem penwie bedzieci pisac nie pij tyle albo cos w tym stylu latwo awam mowic :)
    • Miałam niemiłą przygodę,umówiłam się z facetem na pierwszą randkę, bardzo mi się spodobał, był przystojny i miły, niestety następnego dnia niemile mnie zaskoczył, napisał "że ma wolną chatę więc moglibyśmy iść do niego się kochać, pokaże mi jaki jest dobry w łóżku itd"...Byłam szokowana :(
    • i jak sobie z nim poradzil, bo mój trwaaa i trwaa i jakos nie ma zamiaru mnie opuscic :( weh :(
    • Znacie to? Chyba nie ma naprawdę nic straszniejszego! Budzę się rano i nagle atakuje mnie moja cudna pamięć, która o pewnych zdarzeniach powinna po prostu zapomnieć!!! Pamiętam jak miał na imię, i pamiętam że było mi suuuuper ale nie mogę pozbyć się tego cholernego poczucia winy ... Co by na to powiedziała moja babcia?
    • " Granice wolności osobistej i spojrzenie współczesnej młodzieży na problem etyki i przekonań moralnych w polskim społeczeństwie." Taki mam temat pracy, będę wdzięczna za jakiekolwiek uwagi.
    • mam faceta, ostatnio poznalam innego (tez ma dziewczyne) zaproponowal mi jutro romantyczne spotkanie u niego na cala noc i sie zgodzilam a teraz sie zastanawiam... jeszcze mam kilka godzin na przemyslenie sprawy, ale propozycja jest niezwykle kuszaca musze przyznac... zrobilyscie kiedys cos takiego? wizja zdrady bardzo mnie podnieca, co ja zrobie, chyba pojde...
    • czesc mam taka sprawe kiedys na czacie podalam komus numer telefonu i ten facet sie chce ze mna spotkac za kase mowil ze nie musimy miec sexu odrazu ale nawet jak sie z nim spotkam pogadac tylko to za to mi i tak da kase. Nie wiem co zrobic a przeciez nie jestem Kur***. mam mu dac odpowiedz czy chce czy nie. Co wy byscie zrobili.
    • Tydzien temu pojechalam do rodziny na wies. Jak to zwykle na wsiach bywa, w sobotnie wieczory ludziska skupiaja sie wokol dyskotek. Na jedna taka trafilam. I wtedy zaczal sie dramat. Troche za duzo wypilam i nie moglam oprzec sie pokusie. W przeciagu dwoch godzin obsluzylam siedmiu facetow. Mam kaca moralnego. Jak o tym zapomniec? Pomozcie.
    • po czytaniu wielu wątków nasuneła mi sie pewna mysl. czesto my kobiety uzywamy tych slow do jakies autorki postu ale napewno kazda z nas ma na swoim koncie cos czego zaluje. pozostaje mi zadac jeszcze jedno pytanie. co nazywacie szanowaniem sie?
    • ostatnio gadaliśmy ze znajomymi co o tym sądzą, bo jeden kumpel złamał nogę i przyznał się, że cały czas kocha się z żoną. na to jedna laska, że to niemoralne, jak seks z kaleką. a co wy na to?
    • Ostatnio poznałam chłopaka - pierwszy raz całowałam się z chłopakiem (mam 20 lat). On jak zwykle mówi(jak to chłopak), że mnie kocha, dzwoni do mnie, nawet dał mi mały prezant. On z wyglądu jest średni, ale ma fajny charakter(kurcze gadam jak nastolatka). Ma jednak dziewczynę od kilku lat(sam mi otym powiedział) - spotykać się z nim dalej czy zerwać znajmość (dodam, że jego dziewczyny nie znam), ale to trochę nie moralne mieć dziewczynę i spotykać się z drugą, trudno mi podjąć d...
    • HEJ!MAM DYLEMAT... A WŁAŚCIWIE TO SIĘ TROCHĘ BOJĘ, JESTEM ZAGUBIONA I NIE WIEM CO ROBIC. NIEDAWNO ZAKOŃCZYŁAM SWÓJ ZWIĄZEK ZE STARSZYM O 14 LAT FACETEM ( JA MAM 19)...BOLI MNIE TO BARDZO. WINA LEŻAŁA PO OBU STRONACH, ALE TO JA CZUJĘ SIE BARDZIEJ OSZUKANA... POWODY NIE SĄ WAŻNE. ...TERAZ BOJĘ SIE ZAUFAC JAKIEMUŚ FACETOWI.. HEHE JAKIEMUS.. NO WŁASNIE... OSTATNIO POZNAŁAM TAKIEGO JEDNEGO...A RACZEJ ON MNIE POZNAŁ...ZNAŁAM GO TYLKO Z WIDZENIA I ZAWSZE UWAZAŁAM, ZĘ TO NIEZŁE "CIACHO".. ...
    • Taką decyzję podjęłam po lekturze tego forum. Zrozumiałam, że świecki świat to świat upadku moralnego i wywróconych wartości. Będę się za Was modlić - obyście się nawrócili, póki czas.
    • jak kobieta pieści was ustami (jesteście z nią ok. pół roku) to uważacei, że to nie moralne???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się