norwegia

(42 wyniki)
  • Witam. Jestem Krzysiek lat 35. Chcę wyjechać do Norwegii lub Danii, nie znam języka więc szukam osób wyjeżdżających z którumi mógł bym się zabrać..
  • Firma budowlana NCC www.ncc.info/ Praca dla kobiet - umowa o pracę minimum 0,5 roku. Sprzątanie po firmach/remontach. Praca dla mężczyzn - umowa o pracę minimum 1 rok. Budowlanka Zainteresowanych zapraszam - truszkowski.marek@gmail. com kom- 507 702 615
  • w rejonie Oslo od października 2008, najchętniej powyżej 30-tki. Adres jak w "autor".
  • witam wybieram sie wkrotce do Norwegii. Mam pewna oferte pracy z zarobkami rzedu 15 Euro brutto co daje ok 10 E na godz. Praca nie jest za ambitna i raczej dla niewykfalifikowanych. Co o tym sadzicie? Czy gdzies jeszcze w Europie placa 10 Euro do reki za tzw najprostsze prace?
  • W UK oraz Irlandii są sobie takie strony jak: www.gumtree.co.uk/ www.monster.co.uk/ www.cwjobs.co.uk/ www.jobserve.com/Homepage.aspx gdzie można znaleść pracę. Czy podobne strony są dla takich krajów jak: - Niemcy - Holandia - Dania - Norwegia - Szwecja Jak ktoś zna niech poda. >:)
  • Bardzo chciałbym dowiedzieć się jak żyje się ludziom którzy wyjechali do Norwegii - ich doświadczenia związane z pracą - jej szukaniem no i oczywiście cash - czy to się naprawdę opłaca ... Zastanawiam się nad wyjazdem na miesiąc w okresie wakacji (przynajmniej raz w roku mam urlop ;) i nie wiem ... pozdr @dams ---------------------- rozmówki norweskie allegro.pl/show_item.php?item=40069397
  • Hejka Czy ktoś umie mi powiedzieć jak wyglądają realia pracy przy koniach np. w Oslo? Jestem instruktorem jazdy konnej. Może ktoś jeździ tam konno i pogadamy sobie jakie tam są konie???? Pozdrówka sidesaddle
  • mam pytanie do wszystkich którzy zbierali runo leśne w skandynawii czy zbieraliście też w Norwegii lub Finlandii
  • Witam! Czy pracowal ktos juz w Norwegii i ma jakies doswiadczenia? Chodzi mi oczywiscie o prace na "czarno". Chodzi mi glownie o wyjazd w ciemno (chodzenie po domkach i pytanie o prace na miejscu). W jakie regiony najlepiej jechać a gdzie nie jechac? Jakie są zarobki? Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
  • Witam Czy ktos moze mi udzielic info na temat pracy robotników budowlanych w Szwecji i Norwegii: stawka godzinowa, wynajecie mieszkania, wyzywienie pozdrawiam
  • Witam, czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc? Kto zna tą firmę? Może ktoś za ich pośrednictwem wyjechał do Norwegii? Czy można im zaufać????? Proszę o jakąkolwiek informację. Pozdrawiam :)
  • Czy znacie firmę organizującą wyjazdy do pracy w rolnictwie/ogrodnictwie w Norwegii?
  • Dzieki nowym przepisom Polacy moga pracowac w Norwegii (i to robia) za 27 koron tj. ok. 15 PLN. W tym samym czasie minimalna placa w tym kraju wynosi 125 koron, ok. 70 PLN. Co konkurencja to konkurencja!
  • BonaDea Norway posredniczy w zatrudnieniu fachowcow oraz pracownikow niewykwalifikowanych na terenie Norwegii. Pracownicy prywatni i firmy. Zlecenia, kontrakty krotko- i dlugoterminowe. Po wypelnieniu nadeslanej przez nas ankiety/CV, Twoje dane zostana zamieszczone w naszej bazie personalnej i BonaDea bedzie szukac pracy dla Ciebie. Jestesmy Twoim agentem w Norwegii! Oferujemy: - posrednictwo w znalezieniu pracy w Norwegii - my szukamy pracy dla Ciebie! - asyste przy zawieraniu...
  • Spotkałam się z facetem, który ma ochotę założyć w Warszawie agencję pracy dla pielęgniarek. Jest Norwegiem, nie ma pojęcia o przepisach polskich, rozgląda się. I teraz clou programu - chce pobierać 3000-4000 euro od kandydatki za kurs językowy, który będzie prowadzony na miejscu, a potem w Norwegii. No i pytanie - czy on wie co robi i czy robi to w dobrej wierze? Na stronie naszego urzędu pracy wisi oświadczenie, że nie ma już miejsc pracy dla pielęgniarek w Norwegii. Czyżby kolejne o...
  • Norwegia? Jasne, juz tam jade :> Ta wiadomosc przypomniala mi tekst z filmu "Princess bride": "Do you want me to send you back where you were? Unemployed!? In Greenland!?"
  • cześć.chciałbym zorientować się czy w norwegii jest szansa na prace dla fachowców z branży budowlanej(elektrycy,hydraulicy,płytkarze itp.)może ktoś wie jak szukać i jak nie dać się wyrolować.dzięki
  • Polacy pracujacy legalnie w Norwegii wplywaja pozytywnie na norweska ekonomie etc. tak ladnie napisal o nas dagbladet do przeczytania na stronach dagbladet www.dagbladet.no/tekstarkiv/artikkel.php?id=5001060073920&tag=item&words=polakkene
  • ADECCO POLAND Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego. Poszukujemy osób z doświadczeniem na stanowiska: • IZOLER RUROCIAGOW PRZEMYSLOWYCH, • ZBROJARZ / PREFABRYKACJA: • SZLIFIERZ HUTNICZY • MONTER WENTYLACJI • PROGRAMISTA MASZYN CNC • MECHANICY SAMOCHODOWI Oferujemy: • Zatrudnienie na umowę o pracę • Atrakcyjne warunki wynagrodzenia • Bezpłatny kurs jęz...
  • Norwegia(18)

Wyborcza nie ma pojecia kogo chca w norwegii te kity o marynarzach i lesnikach sa wyssane z palca az sie poplakalem ze smiechu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się