norwegia

(13 wyniki)
  • Zaprosze mila, wesola, rozgadana dziewczyne na kilka dni do Norwegii. zainteresowane prosze pisac na maila
  • Szukam chętnych na wyjazd do Norwegii w II połowie września 2009 (najlepiej 23-30).Nie mam samochodu więc chcę lecieć do Oslo a potem do Bergen (25 lub 26 września) i zobaczyć fjordy. To mój główny cel. Zakładam noclegi w hostelach i tanie żywienie ale choć raz chciałbym wyskoczyć do typowej norweskiej restauracji aby skosztować lokalnych dań. Nigdy nie byłem w Norwegii, ale wiem , że jest droga. Nie mam żadnych wymagań co do doswiadczeń w podróżach. Wystarczy optymizm, dobra wola i chęć pozn...
  • Kopenhaga - Helsingor - Oslo - Gjovik - Gjendesheim - Sognefjord - lodowiec Nigardsbreen - góry Jottunheimen - Geirangerfjord - Trolstigen (droga trolli) - Lillehammer - Oslo - Kopenhaga Transport: bus lux / prom Miejsc: jeszcze 4 wolne Cena: ok. 2200-2500 PLN
  • Norwegia (18)

Czy jest ktos chetny jechac zwiedzic Norwegie w lipcu lub sierpniu samochodem ,ja z malopolski,
  • Wyjazd do Norwegii na dwa tygodnie pod koniec czerwca/początek lipca w białe noce (i baaaardzo długie prawie-że-zachody słońca), stopniowo na samą północ z najwyższym szczytami Norwegii i Szwecji w programie (Galdhoppigen i Kebnekaise). Przejazd samochodem wyładowanym własnym żarciem, żeby nic nie kupować w tym masakrycznie drogim kraju. Poszukuję prawdziwego entuzjasty miejsc dzikich o w miarę dobrej kondycji do chodzenia po górach. Jedna, max 2 osoby. Koszt paliwa ok.1600 PLN ...
  • Szukamy towarzyszy (grupa 7 osobowa w wieku ok.30 lat -2 m.i 5k) na wyjazd Norwegii , jedziemy dwoma samochodami , nocowanie w namiotach , jedzenie bierzemy z Polski. Zaintereswanych proszę o kontakt na maila : cyramus@o2.pl
  • Witam, razem z dziewczyną (mieszkamy we Wrocławiu) wybieramy się w lipcu lub na początku sierpnia (konkretny termin do uzgodnienia) przez Szwecję do Norwegii. Środek transportu: renault megane. Wyprawę planujemy niskobudżetową tj. spanie na campingach pod namiotem, okazjonalnie wynajem domku. Nie mniej cały pobyt, z uwagi na aktualne ceny, powinien zamknąć się maksymalnie w 1500 - 2 000 zł (koszt wyprawy zależy od obranej trasy i zwiedzonych miejsc). Przewidywany czas jaki zamierzamy poświęc...
  • Poszukuję towarzyszki / towarzyszy na tygodniowy wyjazd do Norwegii (z biurem podróży). Wycieczka obejmuje fiordy, Oslo oraz Sztokholm. Niewiele jazdy, ale sporo pływania. Najlepiej gdyby był to lipiec. Czekam na zainteresowanych
  • 1. Termin: kwiecien/maj 2. Jak najniższym kosztem 3. Z Katowic (WizzAir) do Bergen 4. Bergen - Oslo pociągiem. Z Oslo do Bergen kilka razy dziennie kursuje pociąg, jadący przez malowniczy płaskowyż Hardangervidda. Bilet w promocji Minispris kosztuje 199 Nkr www.nsb.no 5. Powrót Oslo - Katowice.
  • Hej, szukam chętnych na wyjazd do Skandynawii. Zamierzam przejechać wszystko wszerz i wzdłuż aby dużo zobaczyć i trochę pobyć na miejscu. W planach oczywiście nie tylko miasta, ale i aktywność dodatkowa ;) typu krótkie wędrówki lub wejście na lodowiec. Byłem już wcześniej w Szwecji i Norwegii. Zaznaczam że jestem dość młody :D Jeśli ktoś jest zainteresowany - piszcie :)
  • Hej, Mam ochote wybrac sie w gory- moga byc Polskie albo inne. Interesuje mnie wedrowka od schronniska/hotelu z placakiem na plecach. 2 tygodnie z przyroda, bez tloku, ale lightowo- aby sie wymeczyc i pozwiedzac ladne miejsca- moze byc z przerwami kilkudniowymu- proponuje Pieniny albo Tatry, albo bardziej hardkorowo to Norwegia. Otwarta jestem tez na inne propozycje. Ja normalnie nienormalna 27 latka:-)
  • Witam szukam towarzyszki/towarzyszek z Wielkopolski (i nie tylko) na wyjazd z Rainbow do Rumunii - szlakiem hrabiego Drakuli w terminie 03.07. do 09.07.2010. jestem wesołą 31-latką, uwielbiam zwiedzać i poznawać nowe miejsca
  • Witam, zamierzam we wrześniu (tak od 10.) pojechać w ciepłe kraje, najprawdopodobniej na jakąś tanią pobytówkę. A ponieważ nie chcę jechać sama, to szukam współtowarzyszki. Szczegóły do uzgodnienia, zapraszam:) mesimarjaa@gmail.com Alternatywnie - Norwegia:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się