norwegia

(15 wyników)
  • szkoda, ze do Norwegii nie ma takich ofert last minute, jak np na travelplanet ostatnio znalazlem do Grecji. bez wyzywywnie w sumie, ale na 2tygi za mniej niz kafla, to normalnie sie wierzyc nie chce
  • Nie ukrywam, że z przyjemnośćią na takie "safari" bym się wybrała...
  • Ile kosztuje i z jakiego portu są promy do Larvika?
  • Chetnie poczytalabym wypowiedzi osob, ktore odwiedzaly latem,ten zapewne piekny kraj.
  • witam serdecznie:))za miesiac wyjezdzam na rok do norwegii i potrzebuje rady dotyczacej srodka transportu , rozgladalam sie troche za liniami lotniczymi znalazlam fajne polaczenie z berlina przec kopenhage i oslo az do aalesund,gdzie bede mieszkac- cala podroz trwa 5 godzin, moze ktos z Was moze mi cos podpowiedziec jaki srodek transportu najlepiej wybrac ,dodatkowym problemem jest bagaz,na samolot moge jedynie wniesc 20 kg . Zastanawialam sie nad promem,ale do tego musze jeszcze...
  • Proszę poradźcie mi jak najtaniej dostać się z Krakowa do Norwegii. Potrzebuję się dostać do Oslo. Proszę o pomoc w miarę szybko. Monika
  • szukam informacji co warto zobaczyc?, gdzie i kiedy mozna sie zahaczyc do pracy na miesiac?, i czy to prawda ze od polowy sierpnia jest za zimno na namioty?
  • Ja w tym roku tam jadę z rowrem już nie mogę się doczekać;)
  • Skandynawia-Szwecja, Finlandia…. Chcemy wybrać się na wakacje do Skandynawii. Wstępnie zaczynamy planować podróż. Pojedziemy samochodem przez Litwę, Łotwę… (czy z Tallina kursują promy do Helsinek) lub promem z Gdańska i od tamtej strony. Następnie chcemy objechać Szwecję i Finlandię. Chcemy na to przeznaczyć ok. miesiąca. Czy to wystarczy? Co trzeba zobaczyć (pomijając stolice), czy w Szwecji i Finl. są fiordy? Czy trzeba by było zahaczyć Norwegię? Który z letnich mie...
  • Czy ktos sie moze podzielic wrazeniami? Szczegolnie interesuje mnie kolo podbiegunowe. Dzieki
  • W drugiej polowoie sierpnia wybieramy sie z Narzeczonym w nasza podroz poslubna na Nordkapp. Prosimy osoby ktore juz tam byly o wszelkie wskazowki i podpowiedzi dotyczace zarowno trasy, ciekawych miejsc wartych odwiedzenia jak i noclegow. Bedziemy bardzo wdzieczni za wszelkie uwagi i przestrogi . Z gory serdecznie dziekujemy :)
  • Mam pytanie za 100 punktów, czy w Norwegi obowiązuje "prawo jednej nocy" tak jak we Szwecji, że można rozbić się za darmo w odległości 100m od zabudowań.Co warto zobaczyć, jak wyglądają ceny, czy brać euro czy korony itp.Pozdrawiam.
  • Wrocilem niedawno ze zorganizowanej samodzielnie wyprawy na Nordkapp i na Spitsbergen - samochod na Nordkapp i samolot z Tromso na Spitsbergen. Rewelacja. Jesli jacys milosnicy Arktyki potrzebuja chlodnych informacji, sluze pomoca. Pozdrawiam. TP
  • Jesli kots wybiare sie do Szwecji lub Skandynawii to chetnie udziele informacji. Mieszkam w Geteborgu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się