-
...sie okazalo, ze to nie Muzulmanscy ekstremisci tylko chrzescijansko-narodowi ekstremisci...
Ale tak czy owak moim zdaniem to specjalnie duzo nie zmienia. Bo dziwnym trafem o kosmopolityczno-ateistycznych terrorystach sie nie slyszy...
-
[b] Rozdział pierwszy czyli "Tony szybki jest".[/b]
Tak powiedział szef i dlatego bardzo mu zależało, żebyśmy nie musieli razem jechać, bo ja za nim nie nadążę. Podobno.
Z tego co poznałem Tonego to to taki firmowy cyborg jest, co to tylko wpada do firmy czasem busy zamienić i z powrotem w trasę. Zdaje sie, że to dlatego, ze za żonę ma jakąś krewną emesowego smoka i taki układ pozwala mu wieść szczęśliwe życie małżeńskie ;-)
W każdym razie przejąłem się że szefowe obawy są uzasadno...
-
Witam,
Na stronie Automobila pojawila sie galeria zdjec z wycieczki Mejsona do
Norwegii. Wszystkich chetnych obejrzec, zapraszam tutaj: <a
href=" www.automobil.za.pl/galerie/thumbs.php?dir=Motocyklowa_wycieczka_Mejsona_do_Norwegii&page=1"
target="_blank">Mejson i Norwegia</a>
-
Jesr po prostu przepiekna!
Klikac duzo z komory nie bede ale narobie wam smaka wpisotrailerem:
Zimowa jazda przez sniezna Norwegie! Setki kilometrow bez ogladania asfaltu-sam snieg! Piekne, choc z komorki, zdjecia! Orys latajacy ssym sprinterem jak urodzeni Norwedzy! Specjalnie dla cranmera: policja, aresztowanie vana i kwestia opon zimowych! Bonus wpises: Marek Hlasko experience na dunskiej autostradzie oraz holenderski spot forumowy! O tym wzzystkim i o wielu innych rzeczach, niektory...
-
Mam pomysl, zeby wybrac sie na tygodniowy wypad do skandynawii, co warto
zobaczyc, gdzie itp.? Macie moze jakies doswiadczenie?