Forum Pomoc O moderacji
ZMIEŃ
      obiektywny

obiektywny

(8 wyników)
    • Zwracam się z tym pytaniem do zawodowych adminów, bo w pewnej dyskusji spotkałem się z tezą, że nie powinniśmy od aesów wymagać obiektywizmu. W innej z kolei dyskusji sam aes przyznaje, ba - chełpi się tym, że niektórym użytkownikom pozwala na więcej, a innych wycina od razu. No więc jak to jest? Mamy prawo oczekiwać od aesów obiektywizmu? Jura
    • Moim skromnym zdaniem "balmy" ma wyraznie ultraprawicowe poglady. Moderator powinien byc zas osoba z pogladami centrowymi, i nie moze uzywac pogardliwych wyrazen typu "komuchy"! Co na to administracja FORUM? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=28639744&a=28658802 "Jestem emigrantem z podwojnym obywatestwem. Mieszkam na stale w USA. Nie znosze komuchow i wszystkiego co sie z tym wiaze."
    • Prosze przesledzic dyskusje w ponizszym linku, moderatorzy zostali wybrani przez grupke ludzi jednej opcji, dlaczego dyskusja nie odbywa sie otwarcie na forum Katowice? Zostales zmanipulowany Tebe. No chyba, ze Ci zwisa, kto tam bedzie rzadzil, Wybory moderatora spolecznego powinny odbyc sie otwarcie na Forum Katowice, inaczej zachodzi obawa o manipulacje. Dziwie Ci sie, ze dales sie wciagnac do prywatnej rozgrywki ludzi jednej opcji. WSZYSCY uczestnicy forum Katowice maja prawo do wyr...
    • a cos mnie tak przeczyscila na swiecie dzisiaj? wlazlo mi sie tam, bo szabes i chcialam to jakos uczcic.... tu sobie popilam kieliszeczek ganc niekoszernej soplicy staropolskiej, tam podjadlam humus arabski z salatka turecka, wsio pokropione wloskim balsamic, w innym miejscu zapilam kawa polska (wiesz, taka na samym mleczku z cukrem oczywiscie), za mna rodzinka rzy ogladajac komedie z rambo (na sama mysle o tych bicepsach to tez rze), odeszlam na 15 minut, bo trza bylo zlozyc wys...
    • Który(e) z Was robi z siebie Na FK pośmiewisko swoją obsesją na tle Pani emma_b ? Wyrzucacie Jej wątki na oślą, bo co, zbyt kulturalnie pisane, bez dozy agresji, odbiegające od tematyki FK ? Jeśli to sprawka P. Giwi, proponowałbym by może jednak Ktoś zwrócił Jej uwagę na niestosowność tego rodzaju poczynań! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=40344352
    • Watek o ktorym mowilismy wczesniej zamiescilem na Spoleczenstwie (obok innych watkow o temetyce religijnej) a i tak, tradycyjnie znalazl sie on na oslej lawce. Z wami widze zaczynaja sie takie korowody jak w komunistycznych urzedach, ale moze sie myle gdyz mamy do czynienia z nieporozumieniem. Czy moglibyscie wyjasnic poprosze... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=34042708
    • b.pascal usuwa bez sladu niewygodne dla jego prywatnofolwarcznej manipulacji tym forum dzis znów zniknał kolejny wątek
    • Proponuję "wyższym" nad "giwi" dokładne prześledzenie np. wątku(nie ciętego) na FK. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=21443403 Czy ta "Pani" świadomie?;) odgrywa rolę "Fenomenki Gazety" ?? Henryk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się