Forum Regionalne Mazowieckie Łomianki
ZMIEŃ
      obiektywny

obiektywny

(7 wyników)
    • Tylko tu obiektywne informacje www.lomianki.pl www.lomianki.pl/lomianki2/?csw=0
    • Przeglądam Lomianki info, kiedys ceniłem ten portal za obiektywizm. Obecnie te medium niestety poszło w kierunku przybudówki PełO w Łomiankach. Szczerze ubolewam nad tym, że właściciel gazety i portalu dał sie uwikłać w polityczne układy. Szkoda,bo w Łomiankach zawsze wychodzi jak wychodzi. Brak obiektywizmu, strony gazety tylko dla PO, np. rubryka SMW, czyli Sywli Maksim Wójcickiej, członka PeŁo i radnej ten odchodzącej z zycia politycznego partii. Naprawdę szkoda, że w Łomiankach nie ma obi...
    • Czy ktoś może wie dlaczego nie można komentować artykułów na lomianki.info?
    • "[b]Jesteśmy zdecydowanie za przeprowadzeniem debaty![/b]" Tak napisał komitet TŁ w uzasadnieniu. Niestety "obiektywna" redakcja zapomniała o tym w swoim lekko uszczypliwym komentarzu wspomnieć. Ta sama "obiektywna" redakcja kolejny raz nie omieszkała złośliwie skomentować stanowiska komitetu TŁ. Może właśnie [b]o ten [/b]pełen "obiektywizm" chodzi komitetowi. Redakcja chyba nie powinna narzucać warunków, ani formuły dabaty, także terminu. Każda ze stron ma prawo do swoich postulatów? c...
    • kowalik22 napisała: > Zastanawiające.... Napisałam post, w którym nie było ani krzty złośliwości - > pod niczyim adresem. Nie było też żadnych andronów, szanowny Zamulaczu2. > Opisane przez mnie ew. przyszłe działania w sprawie poruszonej przez Lomka są > normalną procedurą w każdym procesie inwestycyjnym (zarówno budowlanym jaki i > remontowym) > w jednostce dysponującej środkami publicznymi. > Zastanawiające, że ów zwykły post wywołał taki od...
    • Ach jacyż biedni ci byli rolnicy. Nie dość ze ziemie orne zmieniają im na miasto, to jeszcze coś od nich chcą. Paprus mówi odkułaczyć. A ja mówię ziemia orna to orna, z nielicznymi drogami gruntowymi, a miasto to miasto z jego infrastruktura w postaci ulic, przestrzenie publiczne takie jak parki, szkoły, przedszkola, skwery, parkingi i jeszcze inne, które te tępaki miejskie wymyśli. A ci biedni rolnicy chcą jeno grosza za każdy metr przekształconej formalnie ziemi, która jest miedzy nam...
    • W poście nadanym wczoraj Lashana1 namawia do sprawdzania pewnego nazwiska na IPNowskiej liście Wildsteina, podaje nawet pozycje tej listy. Pisze, cytuję: "Wielgusa dotknęło, to może i prezesa tknie, a co tam, niech ma"! Tego rodzaju sugestie to jest pomawianie, które może skończyć się prokuraturą! Jak pisałam, bodaj w listopadzie: Lashana 1, Glupik, J46 to jest jedna i ta sama osoba. Do Obserwwwatora sam się przyznał. Jak wobec tego uwierzyć w zapewnienia J46 że kontrola w s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się