Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      obiektywny

obiektywny

(5 wyników)
    • Napewno część z Was wchodzi teraz często na stronę informacyjną Katolickiego Radia Podlasie - www.radiopodlasie.pl :) Otóż od poniedziałku jest tam przeprowadzany sondaż kto zwycięzy w II turze wyborów prezydenckich w Białej Podlaskiej i Siedlcach. Do wczoraj - do godziny około 23:00 w sondazu wzieło udział około 300 osób (napewno nie więcej). Wtedy to w sondazu tym prowadził kandydat na prezydenta miasta Białej Podlaskiej. Na drugim miejscu (czyli w Siedlcach na pierwszym) był ...
    • Nie jestem aktywą działaczką na tym forum, co nie zmienia faktu, że często je czytuję i zaczyna mnie wręcz irytować to co tu się dzieje. Pierwsza sprawa to wyłacznie treści polityczne - nie przesadzanie państwo? Druga sprawa to taka, że jeśli już widzę coś o polityce to wyglada to tak: "Poseł A. niedobry, Bobryk zły itp.,a MD super!!" A najgorsze jest to, że takimi rzeczami zajmują się osoby, które np. z racji tego, że pracują w lokalnej gazecie powinny być obiektywne. Ja nie proszę ...
    • W Kurierze Siedleckim wyczytałem na stronie 11,że Prezydent Miasta podzielił środki dla organizacji pozarządowych.Na różne cele Stowarzyszenie Kultura- Oświata-Samorządność KOS otrzyma 28710 zł (jeśli dobrze policzyłem).Kto wie co to za stowarzyszenie?? W stanie wojennym KOS był dwutygodnikiem zajmującym się między innymi; kulturą,oświatą i samorządnością. Czy przyjęcie nazwy KOS nie jest nadużyciem ?
    • co to ...... jest ? celowe oddziaływanie podprogowe czy przypdek ? w kościele ?? " - Punktem dotarcia dla naszych działaczy, posłów, senatorów jest parafia - mówił Kaczyński." www.alert24.pl/alert24/1,84880,6011987,PiSze_do_Ciebie___przypadek_czy_propaganda_.html stawiam na pzypadek
    • wyborcza.pl/1,76842,5824628,Prezydent_przeprasza_Monike_Olejnik_za__stokrotke_.html I on jeszcze mysli o reelekcji? Hahaha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się