Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      obiektywny

obiektywny

(4 wyniki)
    • Witam! Chciałam zapytac o waszą opinie co do rankingów wyższych uczelni.Dzis przejrzałam ten z Wprost i tak sie zastanawiam, czy należy przy wyborze uczelni takimi zestawieniami sie kierować? a jak wy podchodzicie do tego typu rankingów? czy uważacie je za wiarygodne?
    • Proszę o pomoc - jesli chcesz napisac google to nie pisz nic Mianowicie "Czy patologia jest zjawiskiemobiektywnym"? Z góry dziękuje
    • Jak jest na filmoznawstwie? Czy egzaminy sa ciezkie? Chodzi mi o egzamin z analizy filmu. Pozdrawiam
    • To co widac na forum to przekomarzania, obopólne złośliwości, głupie i tępe uwagi, zero jakiejkolwiek kultury tylko tanie przepychanki słowne takich ponoć inteligentnych staromaturzystów i zorientowanych nowomaturzystów, ludzi, którzy wylewają swoje żale i ubliżają innym bo nie dostali się na prestiżowe studia, posty osób które o pewnych sprawach nie maja zielonego pojećia, ale są przekonane,że wiedza najlepiej, Ludzie! troche luzu! Zanim zaczniecie wypisywac durnoty i pokazywac t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się