obiektywny

(10 wyników)
  • Szybki look please. Podkusiło mnie, by zadać pytanie na temat osoby, z ktorą łączą mnie nie wiadomo jakie więzi, nie wiadomo co-czy to jest przyjaźń, czy coś więcej, coś więcej się kotlowało kiedyś, teraz to nie wiadomo co. Zapytałam: jaki charakter chce ta osoba, by miały nasze relacje. 3 karty, Pictorial key, pozycja równorzędna. Sąd (+), 6 kijów (+), 5 kijów (-). Czy mamy wrócić do tego co było...tzn to coś co kiedyś miało szansę się wykluć, czy też mam byc dla niego rodz...
  • Długo się zastanawiałam czy wrzucic to na forum, bo im dłużej myślałam nad rozkładami, tym bardziej stawałam się nieobiektywna. Proszę Was o pomoc :) Pytania dot mojej pracy. 1. Jak będzie wyglądac moja droga w pracy do końca tego roku? Przeszłośc: 3 Mieczy Teraźniejszośc i problem: Mag Przyszłośc: Rydwan Jak rozwiązac problem: 8 Pucharów Otoczenie/reakcje: Kapłan Trudności do rozwiąz. probl: As Mieczy Wynik: Umiarkowanie Zostawmy przeszłośc, dobrze? Cóż, zazwyczaj ta...
  • On wnosi [b]krol kielich[/b]- niezdecydowanie, sam nie wie czego chce? w głowie [b]6 monet[/b] - potrzeba równowagi? czy tez cos za cos? w sercu [b]rycerz monet[/b]- zablokowany jest na uczucia, nie chce zmian? na zewnątrz [b]rycerz buław[/b]- pokazuje ze jest dobrze, niczym sie nie przejmuje? flirciarz? Ona wnosi [b]wisielec[/b]- nic nie wnosi sobie wisi i obserwuje w głowie [b]królowa monet[/b]- takie raczej chłodne podejście i tez dumne? w sercu[b] wieza[/b]- no tu tylko gruzy ...
  • To prosty układ- trzy karty.Koleżanka zapytała się kart czy ma odejść od swojego partnera... Rydwan- przeszłość lub tło problemu Gwiazda- teraźniejszość lub źródło problemu Śmierć- przyszłość lub rozwiązanie problemu Czy dobrze zrozumiałąm,że na ich drodze ku szczęściu jest jakaś młoda kobieta i nie ma szans na bycie razem ?że powinna odejść?
  • Sprawa dot. mnie. Jest facet który zatruwał mi życie i odciełam się wreszcie od niego. dziś znowu sie odezwał. Zapytałam się kart co on chce zrobić? 9 Kijów Rydwan Król Kijów To wiem. Zraniłam go, ale on to przezył, przyjedzie i zachowywać się będzie jak pan i włądca. Wiecie o co chodzi. Tak na szybko piszę. Ale też zadałam pytanie co mam zrobić żeby uniknąć spotkania z nim (on wystawał u mnie pod domem - przynajmniej tak było jeszcze 3 m-ce temu) i wyszły mi Sąd Gwi...
  • W pytaniu o zamiary mezczyzny wobec kobiety.Dodam ,ze niedawno miedzy nimi doszło do kłotni i zaprzestali kontaktowania sie ze soba.Ta ostatnia karta 8 buław mowi o natłoku wydazen,byc moze o ponownym nawiazaniu kontaktu(smsy,e-maile...)ale nie wiem co oznacza połaczenie w tym przypadku tych dwóch pierwszych.Pomoze ktos w interpretacji?Pozdrawiam:)
  • Tak mnie zastanawia, jak często mozna stawiac karty na ten sam problem, to samo pytanie? Jedni autorzy pisza, że musi minąc co najmniej 1 miesiac, inni że 3 miesiące, jeszcze inni ze nawet codziennie jezeli sytucja się zmieniała... Zastanawia mnie to, skad wiedziec kiedy karty zaczynaja mówić nieprawdę, bo to sie zdarza jaśli w kółko "wałkujemy" jedno zagadnienie? Jak Wy to widzicie?
  • bardzo was prosze dziewczynki o pomoc w interpretacji odezwal sie ostatnio do mnie byly i zrobilam krociotki rozklad zeby dowiedzec sie po co to zrobil co on mysli - walet bulaw co czuje -as kielichow co robi-cesarz po co sie odezwal -7 kielichow bardzo prosze o pomoc to dla mnie bardzo wazne , nie chce sama pisac co wymyslilam zeby wam nic nie sugerowac
  • Rozlozylam karty dla siebie,dlatego bardzo chcialabym prosic o to,by ktos je zinterpretowal,poniewaz moge nie byc obiektywna. Sprawa dotyczy mnie i pewnego mezczyzny bylismy ze soba jakis czas w zwiazku po czym zostawil mnie dla innej kobiety. 1.Czy w przyszlosci bedzie zabiegal o kantakt ze mna? KOCHANKOWIE,SLONCE,ARCYKAPLAN 2.Czy bedzie zalowal wczesniej podjetej decyzji o rozstaniu ze mna? GLUPIEC,GWIAZDA,WISIELEC 3.Co bedzie nas łaczyc? MAG,SPRAWIEDLIWOSC,KOLO FORTUNY 4.Czy w ...
  • Zadalam pytanie co on do mnei czuje.Karty w pozycji prostej i odwruconej.Tak jak zawsze przeszlosc , przyszlosc i terazniejszosc i 4 dopelnienie.Najlepiej jak by mi kots to pieknie polaczyl w calosc:)Prosze:)Ja nie potrafie byc obiektywna. odwr.7 byław, 2 monety, 6 byław, 10 pucharow Ps czy te dwie monety mowia o tym, ze razm pracujemy i on jest moim szefem i chlopakiem zarazem? Uprzedzialm karty zeby pokazaly jak naprawde jest, a nie zadne moje doczucia czy tak jak bym chciala zeb...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się