Dodaj do ulubionych

Obronię Messję i Janka:)

18.09.02, 23:46
Na przekór nowoczesnym trendom, nie przyłączę się do chóru wielbicielek Janka
i nie będę się zachwycał jego romantyzmem. Janek, jak będą cie gwałcić twoje
wielbicielki, zawołaj, to cię obronię, hehehehe.

Nie będę też potępiał, ani Messji, ani Mario2, bo nie mnie oceniać. Forum to
zgromadzenie, każdy może zabrać głos, ale też każdy mówiący może być wyśmiany.

wow, Czort, super monolog, ale też się z tobą niezgodzę. Messja jest bardzo
mądrą, inteligentną i piękną kobietą.
Obserwuj wątek
    • Gość: Belbo Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.acn.waw.pl 19.09.02, 07:49
      Ty sie za polityke bierz..:))
      Taki manifest:)
    • Gość: ada Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 08:48
      Inteligentna to wiem , no i hcialabym zobaczyc tej jej sliczna buzke
    • krizia Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 10:07
      Czy oni prosili o obrone? Wiecej szkody niz pozytku z tego. Zostawcie ich w
      spokoju, tylko tym mozecie im pomoc
      • apf Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 10:56
        krizia napisała:

> Czy oni prosili o obrone? Wiecej szkody niz pozytku z tego. Zostawcie ich w
        > spokoju, tylko tym mozecie im pomoc

oczywiście, można siedzieć cicho jak mysz pod miotłą i liczyć na to, że
        przybłędy z FT, nie zjebią, nie wyśmieją.
        • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 11:02
          zaczynasz prowokowac. Bron sobie tej swojej kwoki. Ale uwazaj, co za duzo, to
          nawet swinia nie zezre. Gdy ja pisalem na tym forum, to tobie mamusia jeszcze
          pieluszki zmieniala!
          • mirage? Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 11:04
            Ale uwazaj, co za duzo, to nawet swinia nie zezre. Gdy ja pisalm na tym forum,
            to tobie mamusia jeszcze ...
          • apf Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 11:09
            tatusiu:)
        • krizia Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 11:06
          Najpierw pokaz mi cel i sens ewentualnej polemiki, Apf-ie.
          • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 11:08
            o to chodzi, ze nie ma!
            • kasia-s Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 11:33
              Mario, rozumiem, że z jakichś przyczyn, w które nie chcę
              wnikać, czułeś potrzebę wyrażenia na tym forum swojej
              niechęci do Messji, zrobiłeś to i dobrze. Przy okazji
              wyzwoliłeś niechętne jej wypowiedzi wielu osób, również
              stale tu piszących, które wcześniej nie miały dość
              odwagi żeby swoje żale wyrazić. I wystarczy. Proponuję,
              żebyś skrzyknął swoje hufce i żebyście wrócili na
              Towarzyski ze swoim sposobem wysławiania się. Na tym
              forum używany był zawsze inny język i chyba warto, aby
              do niego wrócić. Po to zostały założone różne fora, aby
              każdy mógł znaleźć to, co mu odpowiada najbardziej,
              Wulgarny język forum ROMANTICA nie pasuje zupełnie.
              • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 11:52
                pozwol, ze sam bede decydowal kiedy, gdzie i o czym pisac...
                • kasia-s Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 12:03
                  Ja tylko prosiłam...
                  • saqqara Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 12:09
                    Kasiu-s

zgadzam sie, ze na romantice panowal zawsze inny jezyk, ale zauwaz, Janek sie
                    nim poslugiwal, i jaki efekt? dokladnie ten sam, komus sie cos ulewa.

kiedys pisywalam na romantice i choc zycie plynelo tu wolno, zawsze mozna bylo
                    liczyc ze ktos sie zainteresuje Twoim problemem i odpowie. z empatia, sympatia
                    czy zrozumieniem. teraz tu jest dokladnie tak samo jak na FT. rzuc jakis nowy
                    watek a od razu dostaniesz kasliwe komentarze. tylko ze tu ludzie maja
                    rzeczywiscie problemy, a na FT ludzie sobie robia jajka. czy to nie jest
                    paradoks, ktory powstal na wyrazne zyczenie osob pisujacych na romantice?
                    skutkiem jest to ze i romantika i towarzyskie to ta sama szuflada, tylko na FT
                    troche mniej bezjajecznie jest.
                    • Gość: oak Re: Obronię Messję i Janka:) IP: 80.51.254.* 19.09.02, 12:14
                      A czy to naprawdę takie trudne do realizacji, że jeśli ktoś chce pisać dla jaj
                      pisze na FT, a jeśli ktoś chce poważnie roztrząsać swe problemy pisze TU.

Czy tego nie można uszanować i przejść nad tym do porządku dziennego.
                      Czy tą myszą celuje się na ślepo i piszę gdzie mi się otworzy.
                      To dlaczego nie robić jaj na "Zdrowiu", czy innym forum.
                      • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:14
                        to pisz na forum rower. Tam sie nadasz :o)
                        • Gość: oak Re: Obronię Messję i Janka:) IP: 80.51.254.* 19.09.02, 12:35
                          a jakżeś do tego doszedł, genialny psychologu. Dlaczegóz nie piszesz na
                          Psychologii ?.
                          Czyżby to oznaczało że za chwilę nasz wielki guru zacznie zniżać się do
                          wyzywania od "pedałow" i tym podobnych inwektyw. Zaczyna brakować słów,
                          przejdziemy do chamstwa tak. )))))
                          .... i znów zdenerwowałem i znów przepitraszam bardziście )))))
                          Lecz słabe nerwy nie przystoją takiemu inteligentnemu człowiekowi. A fe )))

Medice cura te ipsum.
                          • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 13:12
                            cokolwiek by o tobie nie powiedziec i tak nie mozna cie obrazic. Wszystko
                            bowiem bedzie prawda!

A gdzie ja cie wyzywam? masz trudnosci ze zrozumieniem tekstu, czy widzisz juz
                            biale myszki?
                • Gość: oak Re: Obronię Messję i Janka:) IP: 80.51.254.* 19.09.02, 12:10
                  Gość portalu: mario2 napisał(a):

> pozwol, ze sam bede decydowal kiedy, gdzie i o czym pisac...

dedykacja dla m.
                  "jestem mądry niesłychanie, najpiękniejsze mam ubranie,
                  w szkole mam najlepsze stopnie, jak coś pieprznę to roztropnie...."

Niestety Kasiu są ludzie dla których jedynym argumentem, jest argument siły. O
                  czymś takim jak poważanie i szacunek dla innych nie słyszeli.
                  Ich motto brzmi: "Teraz Kurwa JA !!!"

Nie mają szacunku nawet do samych siebie. Takim jest wszystko jedno gdzie,
                  kiedy i jak, byle było ich widać.
                  • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:14
                    Czy ty czasem nie srasz tymi twoimi kompleksami? jestes nimi tak napelniony, ze
                    nielatwo jest ci cokolwiek innego przyswajac. Nie- teraz kurwa nie ja. Ale tez
                    nie kurwa ktos, kto bedzie mi cos nakazywal, albo czegos nakazywal. Lazisz za
                    mna jak smrod za wojskiem. Po co? Chcesz sie pozbyc kompleksow? Stary najgorszy
                    weterynarz nie bedzie mial z tym problemow. Moge ci zarezerwowac wizyte. Chcesz?
                    • Gość: oak Re: Obronię Messję i Janka:) IP: 80.51.254.* 19.09.02, 12:20
                      Tak, Tak tylko jak będe miał chwilę, będę się za tobą ciągnął jak smród, ....
                      twój smród.
                      Nauczyłem się od Ciebie. Twoja szkoła.
                      Znów Cię zdenerwowałem, znów przepraszam.
                      • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:24
                        tak tak, ciagaj sie jak smrod, niczego innego nie potrafisz. W przerwie napisz
                        do prokuratora i oskarz swoj mozg o niewywiazywanie sie ze swych obowiazkow!

Juz ci pisalem, krasnalku, Ty mnie mozesz jedynie rozsmieszyc!
                        Bo sam siebie osmieszasz doskonale!
                        • Gość: oak Re: Obronię Messję i Janka:) IP: 80.51.254.* 19.09.02, 12:29
                          Skoro się ośmieszam to wszyscy to powinni widzieć bez twych wykładni.
                          Więc po coż one, może po to by twoje pieski wiedziały kiedy się śmiać i z kogo
                          siło przewodnia, słoneczko tatr i ziem nadwiślańskich. ))))
                          Co sitcomy mogą zrobić z ludzi.

Więc śmiej się pajacu... jak ci tak do śmiechu.
                          • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:32
                            Zawsze widok idioty doprowadza mnie do smiechu. Masz wiec duza zasluge w tym,
                            ze mam doskonaly humor!

Swoja droga, gdyby i ciebie widok idioty smieszyl, nie moglbys sie ogolic!
                            Patrzac w lustro kulalbys sie ze smiechu!
                            • Gość: oak Re: Obronię Messję i Janka:) IP: 80.51.254.* 19.09.02, 12:39
                              ... i tym sposobem wielki mario z ideologii i obrony wolnośc słowa o cnoty
                              ucisnionej, przeszedł do ataków i przytyków osobistych, świadczących o tym że
                              cała ta "śnięta wojna" ją rozpętał służy jedynie egoistycznej poprawie
                              jego "zdeptanego" przez istnienie Messji "wielkiego" Ego.
                              • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:47
                                cnote, to sam sobie w lapeczkach sciskaj :o)

jesli jest to jedyne zajecie na jakie cie stac... no i oczywiscie, jesli jakas
                                cnota ci na to pozwoli!

Messja? coz, babsztyl i nalezy sie jej, jak i jej przydupaskom, fotzleckerkom
                                cos na otrzezwienie!
                                • wredny-typ Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 12:50
                                  kawal kutasa !:(
                                  • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:52
                                    przyszedles sie przedstawic?
                                    • tygrysek_ Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 12:59
                                      wygląda na to że po to przyszedł!:)
                                    • wredny-typ Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 13:00
                                      do budy:(
                                      • tygrysek_ Re: Obronię Messję i Janka:) 19.09.02, 13:06
                                        do budy to możesz se do psa albo twojej starej cieciu!hehe..
                                        • Gość: mario2 Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 13:10
                                          Zostwa tego Mena. Znow pewnie na glodzie! :o)
    • Gość: messja Re: Obronię Messję i Janka:) IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.10.02, 23:31
      > wow, Czort, super monolog, ale też się z tobą niezgodzę. Messja jest bardzo
      > mądrą, inteligentną i piękną kobietą.
      >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka