Dodaj do ulubionych

"Pozwól kochać

02.11.18, 22:42
swoje nagie ciało tylko temu kto pokocha Twoją nagą duszę"
Ch.Ch.
no to co...harmonii ogniska domowego no i ten...fortepian czy może inny sprzęt agd. i tej duszy
w tym ciele no ale bez przesady zeby to ciało nie zmarzło zbytnio to szalik chociaż. Szukać będę ; ) jak wesoły głupiec.
Obserwuj wątek
    • viviene Re: "Pozwól kochać 02.11.18, 22:51
      aaaa i ktoś kto nie boi się ryzyka :)
      • tezx Re: "Pozwól kochać 17.11.18, 16:35
        Witam Panią.. Powiem tak...tych lat nie odda nikt.DDD
        pozdr;
        • viviene Re: "Pozwól kochać 02.12.18, 17:10
          Począwszy od pewnego wieku, wszystkie romanse są poważne. Tak samo jak zawały. :)
          • tezx Re: "Pozwól kochać 28.12.18, 02:52
            To chyba świadczy o stateczności a raczej nieuchronności tych zjawisk :p
            Chociaż z opóźnieniem życzę wszystkiego najlepszego z okazji
            świąt Bożego Narodzenia -a zdrowia w szczególności.
            • viviene Re: "Pozwól kochać 30.12.18, 19:24
              oj tam..Panie mamy jeszcze czas na tą nieuchronność, duuuuużo czasu, więc po co główkę zawracać :))
              aaaaa....gdybym tak z końcem roku i z jego początkiem gdzieś się zawieruszyła, to Proszę Pana, życzę Dobrego Nowego Roku i cmok :)
              • tezx Re: "Pozwól kochać 30.12.18, 20:07
                Ok. Życzę wszystkiego najlepszego w AD 2019r., niech będzie głośno i radośnie.DDD Pomyślności....:-)
                • viviene Re: "Pozwól kochać 30.12.18, 21:28
                  O nieee tylko nie głośno 😊 umiarkowanie to dobre określenie ale dziękuję.
                  Ostatnio tzn. od dłuższego czasu preferuję kameralność i to mi w zupełności wystarczy 😊
                  • tezx Re: "Pozwól kochać 01.01.19, 18:06
                    Cytowałem jedynie piosenkę...też nie lubię hałaśliwych imprez..;p owszem życie w wyciszeniu ma swoje plusy ...moderato lub andante..;p
                    • viviene Re: "Pozwól kochać 01.01.19, 22:05
                      Zdecydowanie odpowiada mi to ostatnie bo w gruncie nie ma do czego się spieszyć przecież 😊 nooo mam na myśli to ze właściwie wszyscy zmierzamy w to samo miejsce😊
                      • tezx Re: "Pozwól kochać 02.01.19, 20:22
                        Mnie też daleko do tzw. szaleńca.DDDD ..spokojnie podejmuję decyzje plemienne.D A co ostatniej kwestii to owszem generalnie miejsce jest jedno ...ale adresy inne..;p
                        • viviene Re: "Pozwól kochać 04.01.19, 22:46
                          No tak, z nowym rokiem czas szukać swojego miejsca a adres zawsze można zmienić 😊
                          • tezx Re: "Pozwól kochać 07.01.19, 17:55
                            Wszystko zależy od fantazji, tej ułańskiej także;D
                            • viviene Re: "Pozwól kochać 12.01.19, 18:15
                              Najpierw trzeba uchwycić ułana...a potem 😊
                              • tezx Re: "Pozwól kochać 14.01.19, 18:13
                                Fakt.....z tym może być problem...tylu teraz wszelkiej maści przebierańców.DDD
                                • viviene Re: "Pozwól kochać 16.01.19, 13:30
                                  Malo powiedziane Panie😊 tchórzostwo niektórych powala dosłownie. No cóż takie czasy dziwne jakieś, ludziska samych siebie się boją 😊
                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 16.01.19, 19:12
                                    A i owszem Pani, jest jak prawisz. Sąsiedzi na schodach jakoś czmychają, nikt z nikim nie porozmawia.
                                    Cieżkie i dziwne czasy...
                                    • viviene Re: "Pozwól kochać 19.01.19, 09:16
                                      Tzw.bliscy wydawać by się mogło przyodziani w skorupki coraz mniej ludzi wokół -Malo nas..😊
                                      • tezx Re: "Pozwól kochać 26.01.19, 12:01
                                        Owszem, jak nie odkradną to na pomoc nie ma co liczyć. Strach się bać..;-)
                                        • viviene Re: "Pozwól kochać 27.01.19, 22:54
                                          No właśnie i żyj tu w takim zatrutym srodowisku dziwolągów ciężko i nudno zarazem ech...😊
                                          • tezx Re: "Pozwól kochać 30.01.19, 09:55
                                            jakoś trzeba, chociaż satysfakcja żadna.D
                                            • viviene Re: "Pozwól kochać 31.01.19, 09:16
                                              Dlatego trzeba się zakopać w swoim...tu dowolność:)
                                              lepsze to ...choć właściwie nigdy nie wiadomo co lepsze i stąd te dylematy:)
                                              • tezx Re: "Pozwól kochać 31.01.19, 19:35
                                                czyli najogólniej nie wychylać się, nie wadzić nikomu, ect,ect
                                                • viviene Re: "Pozwól kochać 01.02.19, 00:43
                                                  E troche chaosu kontrolowanego nie zaszkodzi😊
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 03.02.19, 19:47
                                                    sens tkwi właśnie w kontroli, a tego właśnie brakuje. i to jest problem.D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 06.02.19, 00:00
                                                    Wybieram wolność taki dziwak ze mnie mam swoje wydeptane ścieżki ale i nowe tez juz przemierzam😊
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 06.02.19, 17:31
                                                    Ja czuję wolność jak mykam z wędką w chaszcze nad wodą -najczęściej to trwa och-naście godzin.DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 07.02.19, 23:24
                                                    A ja sobie ucieknę i nikt mnie nie znajdzie😊 No!
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 08.02.19, 16:38
                                                    Możesz pohasać, żaden problem.;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 12.02.19, 20:18
                                                    Żaden 😊 noo naprawdę. Wiosennie się robi. U Pana też?
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 16.02.19, 08:38
                                                    Owszem Pani, wiosna nadciąga nieśmiało ,ale coś się dzieje; D Wprawdzie chłodek jeszcze można odczuć ale myślę ze z każdym dniem idzie ku lepszemu;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 17.02.19, 22:58
                                                    Porządki...wiosenne, takie wymiatanie staroci zrobić trzeba😊 ciekawe czy w tym roku zdążę? No kurczę żebym siebie przy okazji..wie Pan różnie bywa 😊
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 27.02.19, 15:50
                                                    Ja w styczniu- jako ze pory roku teraz są wcześniej - wpadłem do piwnicy z zrobiłem tam renament.
                                                    Trochę niepotrzebnych rzeczy tam się nazbierało...I na tym koniec...nie mam nic więcej do wyrzucenia.D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 22.03.19, 23:15
                                                    To teraz zapraszam do mnie😊 ja jako słabiutka mizerna kobietka kompletnie sobie z tym nie radzę 😊 a ci co niby silni i młodzi wciąż zajęci..to tez nie proszę i nie wymagam😊
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 22.03.19, 23:17
                                                    Co by im tego czasu cennego nie zabierac😊
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 23.03.19, 11:20
                                                    Cóż pomocą to ja zawsze służę, taki ze mnie dziwak;DDD Nie wiadomo jak daleko owa piwnica jest..;p
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 02.05.19, 18:51
                                                    no to szybciutko prędziutko prace czas zacząć:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 28.05.19, 06:35
                                                    póki co za stosowną latarką się rozglądam.;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 28.05.19, 17:12
                                                    I słusznie Panie:))),żeby potem oczami nie świecić:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 09.06.19, 06:24
                                                    dokładnie...mam już urządzenie podobne jak noszą górnicy strzałowi...DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 11.06.19, 12:27
                                                    Ubezpieczony jesteś na wszelką ewentualność:)))
                                                    Świat wciąż pełen pułapek :))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 26.06.19, 20:50
                                                    pewnie,za każdym węgłem mozna spodziewać się niespodzianek.;D
                                                    zyczę trochę cienia.D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 03.07.19, 15:19
                                                    Zelżało Panie..jest prawie że dobrze a jak jest dobrze to wie Pan😊
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 05.07.19, 18:05
                                                    Dobrze pani prawisz...póki co jest czas odpowiedni na to i owo ,a szczególnie owo...DDD ...tak pisał pewien wesołek..;p
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 09.07.19, 22:54
                                                    Zawsze jest dobry czas...najlepszy najmilszy. Wszak lato trwa i zielono..hmmm i w ogole😊
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 20.07.19, 19:57
                                                    Pewnie...ułańska fantazja niekiedy nie zawadzi...DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 28.07.19, 19:43
                                                    Nie do końca Panie nie do końca
                                                    zawsze lepiej mieć niż nie mieć :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 01.08.19, 06:33
                                                    Uwaga co najmniej słuszna..potwierdzają ją też niektóre przysłowia.DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 03.08.19, 22:27
                                                    Hahaha..cóż byśmy stanowili nie podpierając sie takowymi
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 05.08.19, 07:27
                                                    stara szkoła kieruje się swoimi prawami..D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 07.08.19, 19:12
                                                    wszystko ma swoje miejsce trochę tradycji nie zawadzi :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 08.08.19, 05:21
                                                    tu nie chodzi o tradycje,ale o bezpieczne,długofalowe,racjonalne i przemyślane postępowanie. Tradycje z reguły opierają się na niepewnym gruncie..jednym słowem ;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 10.08.19, 10:21
                                                    Problem z długofalowymi i bezpiecznymi:) czy to duży problem? jeszcze nie wiem:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 11.08.19, 09:30
                                                    znawcy twierdzą ,ze każde działanie generuje jednocześnie wiele pytań...a kto pyta nie błądzi..czyli można śmiało wkraczać w las...bo im więcej drzew tym mniej widać...DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 19.08.19, 22:27
                                                    Nie mam sily urlop mnie wykonczylWpisz swoją odpowiedź
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 22.08.19, 15:44
                                                    A co tak aktywnie go spędzasz?..Jakieś prace?
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 22.08.19, 16:57
                                                    Wszędzie mnie pełno Panie ,jakbym chciala te niewykorzystane lata nadrobić:) a to take męczące:) pozdrawiam.
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 22.08.19, 17:50
                                                    Przecież wiesz..tych lat nie odda nikt...nie ma co się wyrywać przed szereg..D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 26.08.19, 18:43
                                                    Teraz już nic nie poradzę po "ptokach" :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 27.08.19, 10:13
                                                    dokładnie...za mało czasu aby błędy naprawiać.D trzeba wszystko przyjmować za tzw. dobrą monetę;)
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 09.09.19, 13:18
                                                    Racja Panie i tak wszystko co dobre w Naszą stronę zmierza:)
                                                  • stasi1 Re: "Pozwól kochać 07.09.19, 10:38
                                                    Fajny urlop który wykańcza! Ale że Wy we dwoje ten wątek od roku ciągniecie!
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 08.09.19, 15:06
                                                    Nie jesteśmy na żadnym urlopie.;) A z tym wątkiem - no problem;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 09.09.19, 13:15
                                                    Kazdy wybiera co lubi:)
                                                    bywały dłuzsze okresy:)-tylko dla wytrwałych..
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 09.09.19, 17:55
                                                    dokładnie..trzeba być zahartowanym w bojach wszelakich..DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 30.09.19, 20:19
                                                    postaram się unikać walk i bojówek toż jesień spokojną cichą błogą napawać się będę :)))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 04.10.19, 09:20
                                                    Nie miałem na myśli awanturnictwa wszelakiego..ale nie mozna zawsze ze wszystkim się godzić..;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 15.10.19, 21:52
                                                    No nie..a wręcz nie należy)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 16.10.19, 07:41
                                                    najbezpieczniej jest być za a nawet przeciw...DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 16.10.19, 10:04
                                                    To znaczy,że ani tu ani tu. W zawieszeniu- hmmm? :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 17.10.19, 04:33
                                                    można to tez inaczej zinterpretować- przezorny ubezpieczony...DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 20.10.19, 10:50
                                                    Nieprzewidywalność pewnych rzeczy nie podlega ubezpieczeniu:))
                                                    moze i lepiej :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 01.11.19, 20:40
                                                    ale istnieje rachunek prawdopodobieństwa..nie koniecznie trzeba bezkrytycznie zgadzać się na wszystko;D zawsze jest mozliwość wyboru wersji A i B ...;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 12.11.19, 00:13
                                                    No Tezx-u...nie kręc mi w mojej madrej głowisi:) wiadomo ze wybiore opcję A. A reszta niech się tego no wiesz...robimy A :)))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 12.11.19, 13:21
                                                    skoro Pani nalegasz...DDDD..gentelenowi nie wypada damie odmawiać.D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 15.11.19, 20:15
                                                    Eeeeeeee zaraz nalegasz...tak sobie to i tamto:)
                                                    Pozdrawiam V
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 16.11.19, 04:52
                                                    Żartowałem oczywiście.;D Jakoś trzeba wszechobecne smutki rozładować.;-)
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 19.11.19, 14:57
                                                    Oj tam..smuteczki też muszą być...chociaż..ja to się nie bardzo znam:) az tak
                                                    Pozdrawiam V.
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 20.11.19, 08:25
                                                    Właśnie,smutki są różne, kwadratowe i podłużne....no może jeszcze romb bym wymienił...DDD Pewienniedowidzący powiedział,że życie jest jak tęcza,raz białe,raz czarne...
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 26.11.19, 20:46
                                                    W tym nowiu wszystko zdarzyć się może i niech się dzieje,niech się dzieje:)))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 27.11.19, 03:25
                                                    otóż to,najpewniej płynąć z prądem , ;-)
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 07.12.19, 09:44
                                                    w ogóle płynąć Panie :))
                                                    mętna woda nie służy zdrowiu :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 07.12.19, 12:06
                                                    ale podobno w mętnej wodzie najlepiej się łowi,nie tylko rybki ale wszystko cokolwiek nie miałoby to znaczyć.DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 13.12.19, 09:15
                                                    No widzisz Panie znowu nowa wiedza:)
                                                    hmmmm.....zaglądnąć można zatem od czasu do czasu i do mętnej:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 13.12.19, 17:16
                                                    kto szuka ten znajdzie,kiedyś tam powiedziano...ale nie zawsze znalezisko przypadnie do gustu.;DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 16.12.19, 09:26
                                                    Taak..też zawsze powtarzam,ze nie każda okazja jest warta wykorzystania,dlatego
                                                    chyba co kto woli :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 16.12.19, 13:51
                                                    a tu masz Pani całkowitą rację...nie każda okazja jest równorzędna z przysłowiową wygraną.;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 16.12.19, 14:20
                                                    no taaak, życie najlepiej chyba pokazuje te ..jak tam- możliwości na niby:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 16.12.19, 15:44
                                                    chytra ,ze tak powiem konkluzja.. tak jak słynne za a nawet przeciw...DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 21.12.19, 09:45
                                                    póki co nic nowego się nie wymyśli ,inne sprawy w głowie siedzą:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 23.12.19, 16:29
                                                    znam ten ból,nieraz zakładam na głowę objemkę aby nie pękła.D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 23.12.19, 21:57
                                                    O niee....lepiej niech nie pęka.
                                                    Ale nie ma tego złego itd.itp.:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 24.12.19, 03:32
                                                    Żartowałem, migren nie miewam;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 30.12.19, 08:56
                                                    A ja się przejęłam, oj ja to jestem nooo łatwowierna:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 30.12.19, 17:26
                                                    Ja ująłbym to inaczej;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 16.01.20, 11:09
                                                    :) Ile nas tyle pomysłów i odpowiedzi :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 16.01.20, 17:06
                                                    Kazdy ma swój pogląd na te i owe sprawy,to normalne. W końcu wielorakość wniosków jest pozytywem ..;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 03.02.20, 08:38
                                                    Jest ciekawiej i niekiedy burzliwiej ale niech jest:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 05.02.20, 14:39
                                                    brak sporu też nie jest najlepszy..ale w koncu byle jak tez się można spierać;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 06.02.20, 09:39
                                                    Teraz czasy ,że o wszystko ,tylko czy warto?
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 06.02.20, 12:20
                                                    tak...w trudnych czasach żyjemy..nic z tego póki co dobrego nie wynika//D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 07.02.20, 13:20
                                                    Ogólnie niby nie a rozkminiając można się podroczyć:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 08.02.20, 14:59
                                                    a i owszem dyskutować można o wszystkim..D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 09.02.20, 10:45
                                                    Najlepsze wychodzą te o niczym,to też sztuka:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 09.02.20, 12:38
                                                    znawca tematu kiedyś powiedział..jak się widzi taką sztukę to trudno o kulturę.DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 11.02.20, 12:23
                                                    no taaak,można się opierać jedynie na znawcach ...chociaż mozna też wybrać swoją własną "sztukę" i się ją pasjonowac:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 12.02.20, 12:03
                                                    mozna i tak.można i tak...nie każdy ma talent do wystawiania własnych "sztuk".DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 14.02.20, 09:53
                                                    każdy każdy można by się zdziwić jaka ludzie mają wyobraznie:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 15.02.20, 19:42
                                                    myślę ,że eksperymentowanie w tej dziedzinie może różnie się skończyć,nie koniecznie można zostać tzw. twórcą uznanym...D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 28.02.20, 08:27
                                                    hahhahaha no tak, tak czy siak zawsze znajdziemy się w punkcie wyjścia:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 28.02.20, 14:35
                                                    i to jest optymistyczne;D zawsze można zacząć jeszcze raz;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 05.03.20, 11:10
                                                    no tak....nowe bardziej bawi niż stare:)
                                                    i oby tak było, no własnie niech będzie-wiosna niebawem:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 07.03.20, 08:03
                                                    W środę jak mówią uczeni w meteorologii ma być 10-15 stopni na górkę,coś ,że tak powiem drgnęło w przyrodzie.D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 12.03.20, 20:23
                                                    Dziś u mnie było bardzo ciepło w ciągu dnia teraz wieje i pada deszcz,deszcz lubię ale wiatr mi ostatnio szkodzi:) ech ..serce
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 14.03.20, 18:16
                                                    Owszem pogoda wietrzna nie najlepiej wpływa na samopoczucie, z reguły wiąże się to z gwałtownymi skokami ciśnienia..;p
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 18.03.20, 20:45
                                                    Panie, robię wszystko zeby stabilizacja była i Tobie też życzę umiarkowania:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 20.03.20, 12:45
                                                    Oj Pani nie jestem panikarzem
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 20.03.20, 12:47
                                                    cos poszło nie tak, Pani nie jestem panikarzem ani człowiekiem małego ducha...ale
                                                    trzeba realnie patrzeć co się dzieje...a dzieje się wiele...;p
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 28.03.20, 14:54
                                                    Wiele złego Panie,nadzieja na chwilę obecną nikła,ludzkość winna się wykazać a jak będzie...
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 28.03.20, 19:43
                                                    Będzie niedobrze, wielu ludkom nie starcza wyobraźni, nie wiem sa jacys odporni na wiedzę...
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 29.03.20, 12:23
                                                    A to na pewno aż dziw bierze,to przeważnie ci ,którzy uważają się za bogów życia ale nic nie trwa wiecznie..
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 29.03.20, 19:23
                                                    Jak mówią znawcy tematu - to jest jedyna sprawiedliwość na świecie;p
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 01.04.20, 12:22
                                                    IIiiiii tam damy radę ze wszystkim a inni niech się bzzzz..
                                                    będzie dobrze:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 02.04.20, 10:38
                                                    Sprawa nie jest tak prosta jakby się wydawało. Ale kombinujemy coby udało się przeżyć bezpiecznie. Pozd. zdrowia życzę;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 04.04.20, 19:09
                                                    Bądzmy dobrej mysli i miejmy siłe żeby dotrwac:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 05.04.20, 08:32
                                                    Po co komu nasze myśli.... i tak nikogo nie obchodzą.. w momencie kiedy sprawy obierają tzw. stan krytyczny każdy ratuje tzw. swoje to i owo... fakt można liczyć tylko na siebie i ewentualnie kilka osób z rodziny... ale w chwili kiedy omówią ci respiratora wszelkie plany i założenia można sobie podarować..Życzę spokojnej niedzieli...i oczywiście zdrowia nie ustającego.D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 05.04.20, 10:59
                                                    :) racji dużo Panie.
                                                    Dobrej niedzieli i kazdego kolejnego dnia życzę:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 07.04.20, 13:09
                                                    za bardzo z tego się nie cieszę....ale mimo wszystko dziękuję za miłe słowo;D
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 11.04.20, 06:04
                                                    Zdrowia,pomyślności i spokoju ducha życzę Pani z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych. Oby wszelkie przeciwności losu omijały Cię szerokim łukiem.;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 12.04.20, 08:52
                                                    Bardzo dziękuję:))))
                                                    Niech to będzie Nowy czas,dobry,pomimo okoliczności:)
                                                    Zdrowia i pomyslności życzę:)
                                                    V.
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 17.04.20, 18:42
                                                    Może się uda przemknąć niepostrzeżenie przez życie.....;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 20.04.20, 08:38
                                                    jak duszki takie za życia jeszcze :))
                                                    faktycznie zawieszeni jak te nietoperze a fe..:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 20.04.20, 10:17
                                                    Można użyć innych porównań, nie można od razu napadać na nietoperze..DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 21.04.20, 09:06
                                                    Noooo....nie mam żadnych inspiracji... :))
                                                    poszły wszystkie sama nie wiem gdzie:))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 21.04.20, 19:51
                                                    Ja też czuję się rozkojarzony co nie co...ale z nietoperzami jestem prawie zaprzyjaźniony, nad wodą całą noc latają nad głową.DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 28.04.20, 10:51
                                                    Też stworzenia, wię chyba być muszą, nie przepadam , są inne milusie potworki:))
                                                    Na głowę uważaj Panie :))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 28.04.20, 19:22
                                                    Opowieści ze nietoperze wręcają się we włosy można między bajki włożyć..to opowieści z gatunku faktastycznych...zreszta u mnie z włosami kłopot to i problem odpada.D Nietoperze latają przy pomocy radiolokacji własnej, ich celem jest pojadanie muszek i owadów latających. ....kłopot tylko jest taki,że w ciemnościach częśto zaczepiają o żyłkę a wtedy pojawiają się tzw. fałszywe brania..DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 30.04.20, 09:53
                                                    Pewnie tak jest, jak byłam dzieckiem kazano mi uważać opowiadając takie własnie rzeczy bo dziwnym trafem zawsze znajdowałam się tam ,gdzie nie powinnam :)))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 30.04.20, 17:55
                                                    owszem mnie też straszono różnymi rzeczami. nietoperzami też..ale jak się teraz okazuje nic takiego nie grozi nam..;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 30.04.20, 18:34
                                                    Ale zawsze zaleca Pan ostrożność :))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 01.05.20, 19:42
                                                    nie znam przypadku żeby nietoperz na kogoś napadł z nienacka..DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 01.05.20, 22:40
                                                    W Kamienieckim starym zam chyba się zdarzyło ale nie pamiętam bo byłam mała,pamiętam tylko , nietoperz nietoperz i straszny wrzaski i że mamy zakrywać włosy i oczy. Żyjemy wszyscy:))
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 02.05.20, 09:43
                                                    a to pewnie GPS biedakowi się zepsuł..DDD
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 03.05.20, 11:52
                                                    Pewnie tak było, szkód nie poczynił w każdym razie:)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 03.05.20, 17:56
                                                    A więc skończyło się jak bajce...czyli dobrze;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 06.05.20, 12:31
                                                    Bajki mają to do siebie i choć na chwilę zmieniają rzeczywistość:)
                                                    może trzeba częściej czytac? :)
                                                  • tezx Re: "Pozwól kochać 06.05.20, 15:47
                                                    Owszem..bajki, fraszki...złote myśli...etc.etc.. Ja bardzo cienię twórczość pana
                                                    Jana Sztaudyngera..;D
                                                  • viviene Re: "Pozwól kochać 09.05.20, 08:59
                                                    Ja podobnie Panie, korzystajmy z mądrości innych.
                                                    Czesto wspominam rózne takie ...mojego dziadka,który był nieprzeciętnym człowiekiem i dopiero teraz dochodzi do mnie co faktycznie znaczyły jego słowa i wciąz to jest aktualne :)