oburzony

(5 wyników)
  • Kiedy szukałam sukni wiedziałam, że nie będzie welonu. Po pierwsze żadne mi sie nie podobały a po drugie jestem mamą 4 letniego brzdąca i chyba głupio wyskoczyć z welonie. Podczas ostatniej przymiarki w salonie, okazało się, że do mojej sukni nie ma niestety bolerka, które było mi potrzebne by okryć ramiona w kościele - (głupio bym sie czuła z dużym dekoltem i gołymi ramionami przed ołtarzem ).W międzyczasie kiedy Panie gorączkowo wymyślały szale i chusty żeby mnie zakryć znalazłam wiszący ...
  • Moje Drogie, niedawno rozmawiałam z znajomą, która od kilku tygodni jest mężatką. temat zszedł na formalności, nauki, spowiedź itp. I co się okazuje - zarówno znajoma jak i jej obecny mąż w konfesjonale powiedzieli, że nigdy nie współżyli, o pigułkach już nie wspominając. Gdy delikatnie zasugerowałam, że taka spowiedź jest nieważna, a komunia po niej świętokradzka, wybuchła oburzeniem. Mówiła, że przecież wszyscy tak robią itp.Nie chciałam się z nią wykłócać, więc skończyłam ...
  • Nie wyobrażacie sobie nawet jak się cieszę, że wybór sukni mam już za sobą. Strasznie mnie męczyło to rozbieranie się i "obmacywanie" przez jakieś babska. Chociaz muszę przyznać, że większość salonów jakie odwiedziłam miały rewelacyjną obsługę. Na początku miałam ochotę na coś z kolekcji Madonny, bo muszę przyznać, że jest piękna, ale szybko mi się odwidziało jak weszłam do ich salonu. Salon jest czynny do 18, a mnie ze względu na pracę udało się tam dotrzeć parę minut przed 17. Gdybyś...
  • Proszę o pomoc w odmianie nazwisk:Bryła,Konior,Orlikowski,Komsa.
  • hej dzwiewczyny! Wczoraj byliśmy na pierwszym spotkaniu - cale szczescie ze była z nami jeszcze jedna para. Siedzieliśmy w malej salce prawie jeden na drugim a porad udzielał nam pan! Zadawał nam pytania typu:po co ślubujemy,co nam da ślub a na koniec zafundował panom opis dni płodnych i niepłodnych. Wszytko o.k panowie mają prawo nie wiedzieć jak to jest ale jak rozdał nam ksero z tabelką na której mam mierzyć temperature i przyjść z tym wykresem na nast.zajęcia bo bedziemy je oma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się