Forum Regionalne Mazowieckie Łomianki
ZMIEŃ
      oburzony

oburzony

(4 wyniki)
    • Po burzliwej dyskusji na temat tragicznego wypadku w Burakowie i ciągnącej się w nieskończoność budowie kładki nad E7, jego ekselencja vice burm. wystosował oświadczenie w którym zastrzegł, że w przypadku powtarzania lub publikacji w jakiekolwiek postaci jego wypowiedzi o piątkowym wypadku w Burakowie, zmuszony będzie do wystąpienia na drogę sądową.
    • Czy to możliwe w wątku o Dąbrowskim hestia pod twoim postem 17.12 napisała. I pewnie Aldono.......... . Zaraz ,Stefanie to w końcu jesteś Stefan ,czy może Aldona?
    • Tydzień temu wykupiłam receptę dla dziecka w aptece na Warszawskiej/Działkowej przy banku BPH, po 5 dniach dostałam telefon z tejże apteki, że wydano zły lek i chcą go wymienić na właściwy. Dla pani "mgr" farmacji pomyłka nie była żadnym problemem, była ździwiona, że mało co nie dostałam hard ataku. Nie jestem mściwa i nie podaje która to gwiazda dokonała tej pomyłki, jednak przestrzegam - uważajcie co wam wydają i w jakiej dawce.
    • Uczestniczył w nim burmistrz, jego zastępca, radny powiatu Wołyński i trzech radnych z klubu radnych niezależnych. Mieszkańcy jak zwykle narzekali na brak realizacji obietnic z poprzedniego zebrania, na marnotrawienie pieniedzy gminnych, brak nadzoru i konsultacji z mieszkańcami w sprawach inwestycji. Poruszono również temat bazarku, a zwłaszcza sobotnich korków. Dużo mowiono o budowanaym wodociągu w ulicy Gościńcowej, promocyjnycm koszcie podłączeń budynków. W ramach ryczałtu 6000 zł m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się