Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      oburzony

oburzony

(4 wyniki)
    • przed chwilą na Polsacie wypowiadali się mieskzańcy co o tym sądzą i pokazali idiotę który z uśmiecvhem na ustach : ja się cieszę ,że mamy takiego prezydenta to jest prawdziwy facet z jajami. Załamałam się, po co oni pokazują coś takiego?
    • Co prawda obiecalam sobie, ze do konca wakacji nie zaloze tu ani jednego watku, ale ten jest tak bardzo na temat, ze niestety, musialam sie zlamac. Lektura bardzo obowiazkowa: "- Ostatnio da się zauważyć nowy trend. Organizacje kobiece otrzymują e-maile od "zaniepokojonych obywateli", informujące o pojawieniu się tej czy innej seksistowskiej reklamy. Uważamy, że te listy celowo piszą marketingowcy, spodziewając się, że feministki zapłoną słusznym gniewem i tym samym wypromują p...
    • Jak mam Ci, droga giggus, udowodnić, że NIE JESTEM facetem!? Dlaczego, jeśli mam inne poglądy na jakieś sprawy, niż biorące udział w rozmowach "feministki", od razu przyczepia mi się etykietkę "facet"!? Bo "kobiety takie nie są"? A jakie są według Ciebie (i Twoich forumowych znajomych)? Wszystkie, jak leci, popierają aborcję, parytety, itd.? A jak nie popierają to znaczy, że są facetami??? Dziwna to logika... A nie przyszło Ci nigdy do głowy, że np. Bezdenny jest kobietą? C...
    • mam was(5)

Hahahaha. Zasmial sie, zakurzyl cygaro i apisal : Wiec feministki zgadzaja sie na prostytucje jesli nie jest przymuszona. Ale jak pani Sroda widzi reklame z dziewczyna z napisem Simplus na piersiach to sie burzy. Czy ktos zmusil to dziewcze do tej reklamy? Czy pani Sroda miala kompleksy? az zaraz sobie poszukam tamtych postow!!! mniam mniam mniam na kolacyjke sesese

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się