Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      oburzony

oburzony

(3 wyniki)
    • Rano załozyłam tu watek,ze chce pomóc osobie w potrzebie oddajac ciuszki dla maluszka i teraz go nie ma.Został zlikwidowany!Rozumiem,ze jest forum na temat pomocy ale tu jest wiecej mam małych dzieci i napewno znaja inne osoby potrzebujace,zreszta i na tamtym forum miałam zamiar napisać ale juz teraz dam sobie spokój.Człowiek chce pomóc drugiemu człowiekowi i po prostu jego oferta zostaje zlikmwidowana!Pewnie lepiej takie ciuszki wyrzucic na smietnik jak to by niektórzy zrobili niz dac ...
    • Witam, Piszę do mam maluchów, które używają preparatu Vibovit Bobas. Do tej pory Vibovit Bobas był przeznaczony dla dzieci do 3-go roku życia. Dzisiaj jednak kupiłam nowe opakowanie i okazało się, że zmieniło się nie tylko pudełko, ale przede wszystkim skład witaminowy i grupa wiekowa! W tej chwili preparat jest przeznaczony dla dzieci od 2 do 4 lat i dziś tylko moja czujnośc pozwoliła na powstrzymanie się od podania jej tego preparatu (ma 16 miesięcy). Producent nie zatroszczy...
    • Jak długo kąpałyście dzieci w wanience? Mój Oskar chyba i z tego sprzętu wyrasta (uwziął się, żeby wyrosnąć ze wszystkiego??? ) - najprościej byłoby wsadzić do dużej wanny, ale... nie posiadamy takowej A natrysk chyba nie będzie dla niego żadną atrakcją To co, może kupić większą?? Albo balię???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się