Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      odkrycia

odkrycia

(14 wyniki)
    • rok 2006 ma sie z lekka ku końcowi, co nim było, nowowść i odkrycie obiektywne. nowość: Ralph Hot ob: EC (mogloby jeszcze byc delice D'epices i Baby Doll)
    • Tylko jeden typ proszę i o krótkie uzasadnienie. Watek trochę pokrewny z przybyło/ubyło,ale ja chyba lubie tego typu podsumowania. Moje najwieksze odkrycie to... stara Mania;) Zapach jak moja druga skóra posiadający dla mnie wszystkie cechy zapachu idealnego.
    • Zakochałam się w Hypnose Lancoma! Jak dla mnie jest cudowny! Niektore zapachy podobaja mi sie bardziej, inne mniej ale jest kilka tylko takich w ktorych sie poprostu zakochalam i HYPNOSE to moja najnowsza milosc:) Gdy raz wyprobowałam go w perfumerii to wiedzialam, ze to jet TO! A jakie sa Wasze aktualne typy?
    • Siebie dopisze później...- myślę...
    • Atykuł w gazeta.pl wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2741538.html Szwajcarscy naukowcy odkryli... zaufanie w sprayu Małgorzata Minta 02-06-2005, ostatnia aktualizacja 02-06-2005 11:46 Czy istnieje zapach, dzięki któremu można łatwiej dostać kredyt lub zdobyć serce ukochanej osoby? Tak, właśnie go odkryliśmy - donoszą w dzisiejszym "Nature" naukowcy ze Szwajcarii Kontakty z innymi ludźmi, czy to romantyczne, czy biznesowe - łączą się z nieustannym podejmowaniem ryzyk...
    • Odkrylam dzis przesliczny zapach Lalique - Flora Bella. Jestem zachwycona przede wszystkim flakonikiem, ale zapach tez mnie urzekl - wyjatkowo oryginalny i pieknie sie rozwija. Nie wiem tlyko czy bedzie trwaly... Jakie macie z nim doswiadczenia?
    • Właśnie- co? U mnie jest to My Queen ( dzięki Oldze:*) Nie jest wykluczone,że kiedyś kupię. Coś mnie intryguje w tym zapachu.
    • jezeli o mnie chodzi to niedawno odkrylam wody toaletowe japonskiej firmy Annayake. Jak dla mnie objawienie. Ogrody japonskie wiosna i jesienia. Przepiekne.
    • Pozwolę sobie wykorzystać odkryte przeze mnie dopiero niedawno forum :) Z góry proszę o wyrozumiałość dla takiego laika perfumiarskiego, jakim jestem. Nurtuje mnie od dawna pytanie związane z nietolerowaniem przeze mnie określonych zapachów - konkretnie jednego ich składnika. Może pomożecie mi wyodrębnić ów składnik? Wiem, że występuje w dużym stężeniu w Obsession Kleina (damskim i chyba męskim też), w Hot Couture, w Angel męskim, w niewielkim stężeniu w Romie damskiej. Poza ty...
    • Witamy Was serdecznie w naszym kolejnym i niezwykle popularnym sezonowym rankingu i liczymy na kolejny rekord glosow- zarówno od stalych, jak i nowych czytelników naszego forum. Przypominam, iż w glosowaniu bierzemy pod uwage zapachy selektywne, obecne na szerszą skale w polskich perfumeriach i mające swą premierę w sezonie wiosenno-letnim 2005 tj. od marca 2005 do chwili obecnej. Zasady jak zwykle dziecinne proste- glosujemy wybierając JEDNEGO kandydata sposrod podanej listy ...
    • Witamy wreszczie w naszym kolejnym rankingu i zapraszamy wszystkich czytelników do głosowania. Większość z nominacji była już dyskutowana w wątkach będących przymiarką do rankingu- teraz czas na ostateczne podsumowanie. Przypominam, iż w glosowaniu bierzemy pod uwage zapachy selektywne, obecne na szerszą skale w polskich perfumeriach i mające swą premierę w sezonie jesienno-zimowym, czyli od września 2005 do chwili obecnej. Dla zapachów niszowych przewidziana jest kategoria nr ...
    • Już od kilku dni miałam ochotę na założenie tego wątku, ale doszłam do wniosku, że poczekam do mojego ulubionego dnia w roku - kiedy można oficjalnie powiedzieć, że zimę mamy za sobą ;) I ten dzień nastał właśnie dziś. I tu moje pytanie - temat, na który chciałabym coś od Was usłyszeć: jak zapamiętacie zimę 2006/07? Z jakimi zapachami będzie Wam się kojarzyła? Czy jakieś nowoodkryte perfumiarskie olśnienia zatrzymacie przy sobie na dłużej?
    • mój brat jest permanentnie w tym stanie, mój facet właśnie go osiągnął po raz pierwszy, w wy - znacie to uczucie, kiedy nie ma już nic, co by było w stanie was uwieść? :)
    • Hej!od dawna przeglądam i czytam to forum.Zastanawiam się czemu tak mało osób używa Dunhilla Desire.U mnie resztka stała od roku.Wczoraj się popsikałam i po prostu od nowa zakochałam się w tym zapachu.Kupię sobie następny.Czemu on jest taki mało popularny?W sumie to dobrze ale ciekawa jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się