odkrycia

(13 wyniki)
  • i dorzucam je do salaki. Zielona sałata, koperek, cebulka dymka, ogórek (jak swieży to ze skórką) - umyć, osuszyć, pokroić na plasterki to wszystko. Do suchej patelni garść posiekanych orz. pistacjowych i posiekanych migdałów. Podrumienić ze szczyptą soli. Jogurt, oliwa, ocet balsamiczny, musztarda, mniut, sól wymieszać, zrobić dressing. wsypać orzeszki do sałaty,zalać dressingiem, wymieszać, do tego ryba dorsz usmażona w panierce (a, mam w du kalorie) I taki wąłśnie mamy dzisi...
  • w chwilach nudy będę oglądać allego od a do z :D allegro.pl/item875029584_poduszka_z_kobieca_cipka_kudlata_nowosc.html
  • ze wasz partner sika do umywalki? Co zrobic? Dodam, że nie "nakryłybyście go" tylko przypadkiem odkryły ten fakt, a on nie byłby swiadomy, ze wy wiecie. Załóżmy, próba rozmowy na ten temat zakończyłaby się zapewnieniami, że wam się chyba popierdoliło coś pod czaszką, on się wypiera, ale wy wiecie to na 100 procent. Co byscie zrobiły w takiej sytuacji?????? Ja jestem w rozpaczy, ja tam myje zęby, na umywalce leży moja szczoteczka do zębów, nie wiem co robić.
  • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12924
  • C.O.Club Oriented - Alegria booz.wrzuta.pl/audio/p8WWdXYVz0/c.o.club_oriented_-_alegria to jest i bedzie hit nad hity, zawsze tak jest znajde cos i za 4-7 miesiecy bedzie :), a tutaj maly przyklad ile mniej wiecej trzeba przelookac aby cos wybrac to tak od razu kilka ciekawszych: maniek18.wrzuta.pl/audio/3H2Z0g2b0C/linkin_park_-_meteora_-_10_-_from_the_inside_real dnika.wrzuta.pl/audio/kfpwmIOBVI/evanescence_-_numb_linkin_park_cover dnika.wrzuta.pl/audio/y0OAnvGnqa/jamelia_-_n...
  • lekarze w Polsce pija!!! otoz, oswiadczam, ze zawsze pili. i to nie tylko alkoholicy-lekarze. mialam znajomego lekarza, ktory opowiadal, jak to sie jechalo w nocy do operacji po imprezie zakrapianej. i nikt w szpitalu nie pytal, czy pil.
  • gdy kobieta ma orgazm to następuje obkurczenie mięśni pochwy i odbytu. ALe gdy udaje to jest w stanie kontrolować tylko jeden mięsien. Czyli trzeba jej trzymać palec w analu by byc pewnym:))))) Właśnie usłyszałem wykład pana starowicza lwa
  • odkrycie(86)

no musze sie podzielic. mam wanne akrylową. zachodzi małpa na żółto i koniec. czego ja nie próbowałam... no wszystkiego...cifa, domestosa, cilit bang - ktorym tak szorowałam, ze az sie zatrulam. wszystko bylo grane i na gówno sie zdało. dzis przyszlo mi do glowy polac wanne ludwikiem. jest biała. błyszczy po jednym przeciągnięciu szczotki. nie wiem czy dziś zasne.
  • www.metacafe.com/watch/167125/best_way_to_lose_weight/
  • świątecznego sprzątania zrobiłam Jest taki płyn, nazywa się nie wiedzieć czemu po niemiecku Bad Reiniger a jest polskiej firmy ORO (ORO products) czy jakoś tak. Ma rozpryskiwacz jak płyn do mycia szyb. W Rossmanie sie to kupuje. Mówie wam, tak fajnie mi znim czoraj szło.... lepiej niz z cilitem bangiem :DDD
  • Zajebista, i nic sie od tamtego czasu nie zmieniło!
  • normalnie w kablówce jest takei ezotv i tma normalnie jasnowidz christina (chyba?) pieprzy ludziom za pieniądze z kim mają sie zenic albo nie?:))))cza tylko podac date urodzenia i imie i ona juz normalnie wszyściutko wie ale czytac nie bardzo umie sms-y :))))))) ciagle sie myli jednej kobicie powiedziała normalnie zeby się nie bała pjóść na wesele córki ze jej nic nie grozi od gościa który sola jej piwonie posypuje - ja pierdzielę jazda na maxa - gorąco polecam:)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się