odkrycia

(12 wyniki)
  • Właśnie odkryłam, że kiwi da się obrać obieraczką do ziemniaków :-) Bardzo jestem z siebie dumna. Jeśli Was także coś olśni(ło), napiszcie.
  • ...exsperymentów: walizka z niepoukładaną zawartością jest zawsze nieco cięższa od takiej samej walizki z poukładana zawartością.
  • Krecik z bajki- każdy z nas go zna. Niewielu jednak wie, czym naprawdę zajmuje się Krecik. Otóż krecik stworzył świat i kontroluje nas. Kiedy patrzycie na niebo i widzicie światełka w górze- to nie gwiazdy, to Krecik patrzy na Was i obserwuje. Nie ma teorii ewolucji, jest lista stworzeń, którym Krecik pozwala żyć! Na czym polega zabawa? Wybierzcie tę opcję, która najbardziej się Wam spodoba. 1) [IMG]http://i48.tinypic.com/99qh41.jpg[/IMG] Pobawcie się tym obrazkiem (kliknij krecika pr...
  • maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=easter+island&ie=UTF8&ll=25.069507,-80.458406&spn=0.002255,0.003648&t=k&z=18&om=1 trafiłem na to zupełnie przypadkiem. Na środku widać coś okrągłego i to w pewnej odległości od brzegu. Czy ktoś może wie co to jest?
  • Laureaci Nagrody Ig Nobla 2008 DIETETYKA - Massimiliano Zampini i Charles Spence za zademonstrowanie, że jedzenie lepiej smakuje, jeśli ... lepiej brzmi (przedmiotem badań były chipsy). POKÓJ - Szwajcarska Federalna Komisja Etyki ds. Biotechnologii Nieczłowieczej i obywatele Szwajcarii za przyjęcie zasady prawnej, która głosi, że rośliny mają godność. ARCHEOLOGIA - Astolfo Gomes de Mello Araujo i Jose Carlos Marcelino za wykazanie, że pancerniki mogą wypaczyć historię, mieszając zaw...
  • wiadomosci.onet.pl/1354727,69,1,1,item.html :))
  • onanizm.pl To jest forum zupełnie serio, na którym pobożni młodzi ludzie dopingują się wzajem do życia w czystości... i w rezultacie bez przerwy dyskutują o seksie. Istna perwersja. Nigdy czegoś takiego nie widziałam. Najlepszy jest dział Kalendarze - uczestnicy zaznaczają na bieżąco, w które dni się masturbowali. I sprawdzają sobie nawzajem kalendarze, komentując co bardziej spektakularne "upadki". Najlepsze jest to, że wygoda internetowego kalendarza pozwala co wrażliwszym sumien...
  • Ludzie, co na przepracowanie? Żeby zasad "netowych" tak po prostu zapominać? Nie pytajcie o co chodzi, zwykłe przepracowanie bardzo daje mi się we znaki. Ja już nie wiem co robić. Niby nie przygniata mnie większa odpowiedzialność niż przeciętnego obywatela Rzeczpospolitej- to za co ja muszę tak cierpieć???
  • youtube.com/watch?v=3dJ_rBUhJHk Najpierw jest o robieniu siku, później kupy. Dla mnie bomba. :-D → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl
  • Ogłaszamy błyskawiczny konkurs prima aprilisowy! W serwisach informacyjnych naszego portalu (Kraj, Świat, Gospodarka, Sport, Nauka, Kultura) zamieściliśmy SZEŚĆ nieprawdziwych, prima aprilisowych wiadomości. Szukajcie naszych żartów i wpisujcie tytuły nieprawdziwych informacji w tym wątku - pierwszych pięć osób, które wymienią wszystkie sześć tytułów prima aprilisowych newsów otrzyma gadżety portalu Gazeta.pl Informacje z serwisów regionalnych (np: Warszawa) nie są brane pod uwagę Uwa...
  • W Anglii na przystankach autobusowych montują najmniej wygodne ławki na świecie (zdjęcie: kicior99.blox.pl/2007/10/O-tylku-i-alarmach.html Ciekawe że w kraju, który tak dba o wygodę wymyślono takie narzędzie tortur, tym bardziej że Brytyjczycy do najszczuplejszych nie należą i dość trudno posadzić im tyłek na czymś takim :( czy ktoś zna rozwiązanie tej zagadki?
  • Myślałam już, że głośny niegdyś wątek o dziecku i robakach jest szczytem tego, co potrafią stworzyć internauci na forum. Myliłam się. Oto forum wszech czasów: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30397 Przeczytajcie ze 3 pierwsze z brzegu wątki... zaręczam wam, że zaczniecie się zastanawiać, czy to forum wam się nie śni... → → → → → → → → → → Odkryjmy Białoruś! odkryjmybialorus.blox.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się