Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      odkrycia

odkrycia

(17 wyników)
    • Kupiłam fajną sukienkę, z odkrytymi plecami. Ale nie myślałam, że aż tak odkryte będą! I co mam teraz zrobić?? Mało czasu żeby latać po sklepach i szukać, widziałam takie paski obniżające zapięcie albo staniki z silikonowymi zapięciami. Paski ok, ale stanik raz kupiłam na Allegro. Muszę przymierzyć, pomacać, zobaczyć jak w nim wyglądam. Używa któraś z Was takiego paska do stanika? Myślicie, że w każdym sklepie z bielizną będą takie mieli? Potrzebuję na piątek...
    • a tego odkrycia dokonałam JA!! Otóż odpowiedzią na pytanie [i][u]"dlaczego faceci wiecznie nas wkurwiają??"[/u][/i] jest: [b]CHRONICZNE ODPENISOWE ZAPALENIE UKŁADU NERWOWEGO[/b] (nie piszę mózgu bo oni nie mają mózgu). Niestety lekarstwa na tę chorobę nie ma i nawet usunięcie penisa nic nie pomoże. Jeśli członek nie odpadnie w okresie życia płodowego to już moje drogie jest po jabłkach.. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    • księgarnia weltbild w sobotę udało mi się zakupić 4 książki za niecałe 30 zł, nówki, promocja: wybrane książki dla członków (oczywista oczywistość stałam się ich członkiem w jednej chwili :P) po 9,90 a przy zakupie 3 sztuk, 4 gratis :) i byyyyłam TTTTAAAAAAAAAKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAA szczęśliwa:) Tylko nie pytajcie jakie tytuły wzięłam bo nie pamiętam, na razie czytam pierwszą: APSARA, M.R. Litmanowicz - znaczy zaczynam, czytała może któraś magielka? jaka ocena? zaczął się sierpień, więc...
    • Pewnie dla kogoś są to normalne czynności, ja jednak czuje się jakbym odkryła Amerykę. No i ułatwiam sobie życie. A panią domu nie jestem nawet wystarczająco dobrą ;) 1. Cebulę do sosu zamiast kroić w kostkę ścieram na grubych oczkach tarki (nie wiem jak wartości odżywcze i witaminy, ale czas oszczędzam) 2. Wyciskanie cytryny: obieram na cząstki, ściągam białą skórkę i wyciskam wyciskarką taką jak do czosnku (jw. nie wiem jak witamina C w zetknięciu z metalem) 3. Mój mąż kupuje bułki w il...
    • Ogłaszam wszem i wobec, ze dzisiaj po poludniu w poszukiwaniu zarełka, rozdziewiczyłam moje zeszłoroczne koturny z odkrytym paluchem! A wy juz letnie buty wyciagnełyscie?
    • soplica orzech laskowy. bomba po prostu :)
    • wczoraj mnie moja chłopina zawołała na przedpokój i pokazuje pudełko na scianie wielkosci 3 paczek papierosów.,,co to jest?i skąd to się wzieło?'' zapytał.starałam sie jak mogłam trzymac powagę,wyszłam przed dom i mówie,,patrz teraz uważnie'' i nacisnęłam dzwonek przy drzwiach.,,a to dzwonek jest ahaaaaaa''powieedział ,,tej a ja to dopiero dzisiaj zauwazyłem i zastanawiałem sie co to jest i juz chciałem rozkręcać'' w tym domu mieszkamy juz 5 rok i dzwonek był ,jest i będzie w tym samym miejs...
    • brak internetu oraz pobyt w domu z powodu choroby skierował mnie ku nowej drodze ;) Tzn. odkryłam w sobie nową pasję, może teraz się poza aniołami tym zajmę, jak myślicie? fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2160346,2,1,Szkic.html
    • Tego wiekopomnego odkrycia dokonała moja matka. Twierdzi że Patrycja ma alergię bo nie prasuję jej ubranek i na tych ubrankach grasują dzikie hordy bakterii. Od dzisiaj nie dość że będę wszystko prasować 5 razy to jeszcze zacznę dodawać Domestos do płukania, o! Wszyscy rodzice kwestionują każde działanie swoich dorosłych dzieci, czy ja faktycznie jestem kompletnym ignorantem i powinni mnie uśpić a przynajmniej odebrać prawa rodzicielskie ?? :/
    • na miare nobla!!! wczoraj siedzialam z kolezankami na laweczce do godz. 22. one sie odganialy od meszek i komarow, pryskaly roznymi specyfikami a te france nadal je atakowaly:D a ja nicczym sie nie psikalam i nic mnie nie jadlo!!! mimo ze owady mnie po prostu kochaja!!! mysle sobie- co jest????:> one tez w szoku bo to ja z tych co sie drapia, wierzgają wszystkimi czlonkami a tu nic siedze spokojnie i nawet inteligentnie konwersuje na tematy okolodomowe:D i one mnie za...
    • jakie się nosi i czy wogóle do odkrytych wieczorowych butów? Cieliste,cieniutkie niewidoczne czy gołe nożyska mają być?
    • Siedziałam sobie na kibelku a że nie miałam co czytać, to czytałam sobie opakowanie proszku do prania Bryza na 101 plam. Jaaaaaaa pierdzielę, ale ściema. Działa na 101 plam, z czego plama nr 20 to konserwa z tuńczyka, plama nr 33 to tuńczyk w oleju, plama nr 47 to sardynki w oleju a plama nr 56 - ryba w oleju... Następnie mamy: 9 oliwki, 22 pomidor, 32 pomidor z oliwkami, 51 sos pomidorowy z bazylią, 52 sos pomidorowy z oliwkami, 67 sos pomidorowo - serowy.... Generalnie działa na ...
    • www.youtube.com/watch?v=2oJmID8HFaU Mi się podoba a Wam?? A może po prostu ma dziwny gust ... i cała jestem dziwna ... Licho wie :(
    • no boskiboskiboski mimo iż amelię widziałam, nie załapałam. Dopiero post jednej z magielek, w wątku o płakaniu..... Dla niego złamałam się i nauczyłam sie ściągac muzykę (proszę mnie zamknąć). Puenta: kto zna, kto słyszał, kto lubi?
    • Pojawiły się już komary :( DLa kogoś to nic, a dla mnie persony posiadającej wprost alergie na te małe latające potworki to bardzo bardzo zła wiadomość :( I co były mrozy i nic nie dały:( O kleszczach nie wspomnę ;(
    • jak mi się nic nie chciało robić tak mi się nie chciało. jak w końcu dzisiaj usiadłam do roboty (bo musiałam), tak od 17 do tej pory produkowałam:/ na oczy ledwie patrzę - przydałaby się jeszcze oksydka i polerka, ale już nie mam siły:( wbrew ostatniemu trendowi - zdjęć nie będzie - tak się tylko chciałam "pochwalić", że mi dziś odbiło:P
    • Pisalam juz ze na diecie jestem.Lato sie zbliza,a ja mam tylko stroj dwuczesciowy,trzeba w nim jakos wygladac.2 dni temu siedzialam sobie na necie i wpisalam w wyszukiwarke "peealing z kawy".Cos mi switalo ze uz o tym czytalam i ze swietne efekty daje.A wiec,znalazlam ,poczytalam o co chodzi i poslam sobie taki peealing zrobic.No i od wczorach z szoku wyjsc nie moge.Wstaje wczoraj rano i widze,ze faldy na brzuchu mi zniknely.Mialam po ciazy taka wiszaca skore na brzuchu ,a od wczoraj fa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się