Forum Auto-Moto Alfa Romeo - użytkownicy
ZMIEŃ
      odszkodowanie

odszkodowanie

(3 wyniki)
    • mam AR 166 2.5 v6 i przyszedł czas na odnowe ubezpieczenia. polecono mi pośrednika, który oferuje tańsze ubezpieczenia. ten dla odmiany zaproponował mi firmę BENEFIA, która właśnie dla "włoszczyzny" ma ofertę. cena jest rewelacyjna. (prawie 2x mniej niż w PZU), tylko jak z ew. realizacją odszkodowania? macie jakies doświadczenia z tą firmą? z góry dzięki za wszelkie info
    • Witam! Dzisiaj wracając z pracy rozbiłem samochód - AR 146. Kobieta Seatem Leonem wyjeżdżając z podporządkowanej drogi, nie ustąpiła mi pierwszeństwa i udrzyła we mnie. Od razu zaznaczam, że nic złego nikomu się nie stało, co więcej wielu kierowców się zatrzymało! Uderzenie było na tyle mocne, że otworzyły się dwie poduszki, urwało przednie prawe koło, chyba nawet wyciekł olej z silnika, nawet dach został naruszony! Jest mi strasznie szkoda tej Alfy, coraz bardziej ja lubiłem, jeź...
    • Jako, ze wiosna do nas zawitała (teoretycznie) zdecydowalem sie na zmiane zimowych opon (stalowe felgi) na letnie opony (aluminiowe felgi) i dzisiaj wyruszylem w trase: Żegocina - Bielsko B. - Żegocina (w sumie okolo 300km), tak dlugiego slalomu giganta jeszcze nie uprawialem. To co zobaczylem w Bielsku przeszlo moje najsmielsze oczekiwania! Nigdy, powtarzam nigdy w zyciu nie widzialem tylu dziur w asfalcie, jakos udalo mi sie wyhamowac i powoli zulwim tempem przeczolgac sie przez...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się