okna

(3 wyniki)
  • Drodzy Sąsiedzi, mam pytanie ponieważ w moim mieszkaniu jest parę okien ale co najdziwniejsze są tylko otwierane, tylko jedno okno jest uchylne. Jak było w waszym przypadku? Jaka firma montowała okna i jaki to może być koszt,przerobinie okien na rozdzwierno uchylne, muszę przerobić okna na uchylne lecz nie wiem jak to powinno być? i czy w cenie mieszkania nie powinny być montowane okna z opcją uchylną? W tych czasach to chyba standard????????????????????????????????? Proszę o podpowiedz. ...
  • Drodzy sąsiedzi , Jestem mieszkanką bloku 103 i jak pewnie większość mam wiele uwag do naszej kochanej administracji więc mam pomysł aby spisać wszystkie nasze żale na papier zebrać podpisy i poprosić o odniesienie się do nich przez zarządce. Piszę aby dowiedzieć się od was co na ten temat myślicie, czy to dobry pomysł i czy mogę liczyć na wsparcie z waszej strony jak to się mówi "w kupie siła". Pozdrawiam
  • Chyba gazikowi za bardzo sie powodzi...oswietlenie osiedla jak podczas jakiegoś przesłuchania.Spokojnie na balkon nie mozna wyjsc bo razi w oczy, noc to noc a nie z nocy czlowiekowi dzien robia ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się