Forum Dom Developerzy: Polska
ZMIEŃ
      okna

okna

(10 wyników)
    • Byłem przekonany, że tam budują jakiś biurowiec! To miejsce absolutnie nie nadaje się do zamieszkania - a zwłaszcza z dziećmi!!! Ten budynek zlokalizowany jest kilka metrów od Puławskiej i Al. Wilanowskiej. Nie wiem kto chciałby mieszkać przy wielopasmowej trasie 2 x 3 pasy, w miejscu gdzie wszelkie normy hałasu i spalin są przekroczone. Al. Wilanowska zostanie poszerzona do 2 x 3 (nie wiadomo po co) a na skrzyżowaniu pewnie powstaną wiadukty - będą na wyskości okien 2-3 piętra tego budynk...
    • banda pieprzonych nierobów jak ten cały "duda" układa pod siebie prawo żeby zarabiać na ludziach i okradać ich w biały dzień, ja tym jego świadectwem to co najwyżej mogę sobie tyłek podetrzeć!!! Analizę swojego domu zlecę nawet rolnikowi byle głupi świstek mi wystawił!!!
    • witam posiadamy mieszkanie oddane przez dewelopera WILLOWA II, podstawowy klopot to wentylacja mieszkanie ma zastosowana wentylacje grawitacyjna, okna plastikowe nad mieszkaniem sa jeszcze dwie kondygnacje, problem to nawiewanie zimnego powietrza do mieszkania przez otwory wentylacji okna posiadaja nawiewniki ktore sa czaly czas odkrecone co zapewnia doplyw powietrza, mimo tego zimne powietrze tloczone jest do mieszkania, dodatkowo przewodami wentylacyjnymi dostaje sie dym z komina, s...
    • 2 razy wiekszy i kupuję!
    • To osobny wątek dla mieszkańców osiedla , myśle że moglibyśmy wymieniać się tu naszymi uwagami dotyczącymi budowy , zmianami w projektach , szczególami dotyczącymi instalacji itp.Dzięki temu będziemy mogli sobie pomóc w wielu kwestiach i np podpowiedzieć niektóre rzeczy.
    • z tym probnikiem elektr. to straszna sciema. przed podpisaniem umowy z Zakladem Energetycznym nie ma pradu w mieszkaniu. a umowe taka dodpisac mozna dopiero po odbiorze mieszkania od dewelopera
    • lokalizacji, blisko metra, wszystko nowe po kapitalnym remoncie, nowe meble w kuchni, nowa cała lazienka, okna plastikowe, balkon, widna kuchnia, umeblowane. Napiszcie proszę jaką cenę wystawić ?
    • Moim zdaniem można by obniżyć VAT na materiały podnoszące efektywność energetyczną budynków i do zachowania równowagi w budżecie można by podnieść akcyze na samochody spalające dużo paliwa. Wracając do meritum to oby więcej się mądrych domów budowało, wydaje mi się że o ile dzisaj koszt domu pasywanego zwraca sie po 10 latach to po najbliższych podwyżkach cen węgla i prądu ten okres ulegnie skróceniu, upowszechnienie technologi powinno spowodować spadek kosztów materiałów ... gaz i olej s...
    • Witajcie, Odbieram niedługo mieszkanie i potrzebuje wskazówek na co zwracać uwagę - z góry dziękuję za pomoc
    • Wizualizacje wizualizacjami ale jeszcze nie widziałem by jakiś devel zrobił to co na nich przedstawiał ! Przynajmniej jeśli chodzi o otoczenie. I tak wam nic nie pomoże. Sprzedaż 40 m2 "apartamentów" po 7-10k PLN już się skończyła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się