okna

(47 wyników)
  • Poszukuje mieszkania w miare nowego by okna byly do podlogi.
  • Montaz okien opozniony o 7 tygodni. Nikt nic nie wie, wszystko trzeba samemu dopilnowywac. Reklamacja trwa wieki (odsetki za spoznienie) - juz chyba ponad dwa miesiace. Lepiej zaplacic troche wiecej....
  • Drzewo zasłania okna budynku mieszkalnego - co można z tym zrobić ? Co z przycinaniem i kto za to płaci. Jest to najprawdopodobniej stary drzewostan Z góry dziekuje za pomocne odpowiedzi
  • Chciałem wszystkich zainteresowanych zakupem drzwi i okien zaprosić do skorzystania z promocji, która ma miejsce w naszych salonach. Na caly nasz asortyment przewidziane są [b]bardzo wysokie rabaty[/b]. Promocja trwa od 14.08 do 30.09.2010. Zapraszam wszystkich serdecznie do IMPRO Centrum Drzwi i Okien. Naprawdę warto skorzystać. www.impro.com.pl/
  • Przy Placu Pereca w zakładzie fotograficznym (koło przejazdu kolejowego) mieści sie punkt z oknami plastikowymi. Załozono nam z tego punktu okna pół roku temu a nadal nie sa one wyrególowane! Pan nie dokonczył swojej pracy i ciągle nas zbywa!Okna nie były tanie! Kuchenne nie domykają sie wcale a balkonowe skrzypią niemiłosiernie. Jest mozliwośc ich " nastawienia" ale może to zrobic tylko fachowiec.Niestety ciągle zwleka. Uważajcie na tego sprzedwacę!
  • Mili Forumowicze, konczy się ulga remontowa i chciałbym wymienić okna, poradźcie na podstawie Waszych doświadczeń co wybrać? tj:okna jakiej produkcji? Która firmę sprzedająca i montującą polecacie? a której zdecydowanie unikać? Na co zwrócić uwagę przy zamówieniu i potem przy montazu? pozdrawiam,
  • Chciałem przestrzec przyszłych sąsiadów. Niemal połowa mieszkań realizowanej inwestycji (Herberta 7) ma okna na budenek obok (klatka nr3), pomiędzy natomiast jest pewna przestrzeń, gdzie...WCIŚNIĘTY zostanie jeszcze jeden budynek, a co za tym idzie widok z balkonu czy okna - delikatnie mówiąc - nie będzie powalający. No chyba, że ktoś lubi długie pogawędki z sąsiadami face to face...bez wychodzenia z domu:)) Co świadczy o tym, że powstanie tu budynek. 1) Numery klatek: są 1,3...i 7 2)podc...
  • zastanawiam sie nad jednym z tych domkow, male, zgrabne, i calkiem nie drogo. Co o nich myslicie? Dzis jedno z biur nieruchomosci powiedzialo mi ze developer zrobil jakis blad w budowie, ale ze ona nic nie wie. Wie ktos cos na ten temat? Cena jest prawie 4000 za metr na dzialce 8 arowej.
  • Witam, Mam prośbę, może ktoś mógłby mi polecić dobrą, solidną, sprawdzoną i nie najdroższą firmę, gdzie mogłabym zakupiś ładne rolety wewnętrzne. Dziękuje za wszelkie sugestie. Pozdrawiam
  • Mieszkanie 4 pokojowe, gdzie 3 pokoje maja okna na poludnie, ale na ulice ( budynki sasiadow ) czy tez gdzie okna sa calkowicie na polnoc, ale za to na park badz Odre...?
  • witam, zainteresował nas dom w tej lokalizacji, w środę jedziemy oglądać. czytałam niepochlebne opinie o tym osiedlu, dotyczące usterek i wykonania, ale nic świeżego, najmłodsze z zeszłego roku. a jak sytuacja wygląda na dzień dzisiejszy? jak się mieszka? bardzo proszę o opinie mieszkańców. pozdrawiam
  • Małe pytanko - w bloku DachBudu nie ma jeszcze operatora telewizji kablowej. dzwoniłam zapytac do jednego informacyjnie dlaczego nikt się nie interesuje naszym bloczkiem. oni odpowiedzieli, że to zarzadca wspólnoty musi do nich wystąpic. Dlatego pytam, czy żeby zrobic sondaż jakie byłoby zapotrzebowanie i czy byłaby okreslona liczba chetnych to tzreba oficjalnie zgody wszystkich ze wspólnoty i jak to sie odbywa. może to błahostka ale zima idzie...., a cyfry+ po drugiej stronie blok...
  • witam jakis czas temu przyjechalem do wrocławia i pracuje w volvo kupilem mieszkanie przy strzegomskiej wpb co sadzicie o tym mieszkaniu i o cenie 6100 za m2?
  • Zainteresował mnie bardzo Pański list, będący odpowiedzią na jeden z poniższych wątków; znalazłam w nim wyjaśnienie kwestii, które często mnie samą nurtowały. Na pewno dużo jest prawdy w tym, że wygląd mieszkania to wypadkowa wielu czynników, a życzenia dewelopera (jak najwięcej na jak najmn. powierzchni) odgrywają tu niebagatelną rolę. Chętnie zadałabym Panu, jako architektowi, jeszcze parę pytań: 1. Jeśli z projektu wynika, że sąsiad mieszkania A musi wchodzić do siebie po g...
  • Chcę kupić od nich mieszkanie na Traugutta (to ich nowa, planowana inwestycja). Proszę o opinie o tym developerze - dobre lub złe - , tj. czy są rzetelni, czy mieszkania są OK, czy nie mają problemów finansowych, czy nie robią jakiś wałków np. obciążają grunt hipoteką lub zwlekają z przeniesieniem prawa własności. Z tego co wiem to Wrobud budował na Pułaskiego i na Złotnikach; może ktoś u nich kupił mieszkanie i ma coś do powiedzenia.
  • Poszukuje osób,które już zakupiły okna i rolety od tej firmy tzn."Probis" ul.Reja 72a we Wrocławiu.Czy to jest firma wiaryodna,bo w całym domu chce tą usługę wykonać a czytałam coś żle o tej firmie.Proszę odpowiedz mi bardzo mi zależy.
  • Witajcie, mam problem z wywietrznikami na drugim poziomie mieszkania (poddasze). Kratki zamiast ciągnąć powietrze, najczęściej (choć nie zawsze) wdmuchują je do środka. Mieszkanie jest nowe. Developer upiera się, że wszystko jest w porządku i że tak, niestety, czasami musi być. Rozwiązaniem jest, wg developera, otwarcie okna... (w czasie zimy, w łazience!) Ja się z tym nie zgadzam. Problem z wentylacją występuje w łazience i już teraz mam problem z wilgocią. Co Wy o tym sądzicie...
  • Witam! Mam pytanie do osób mieszkających na os. Zielone Ogrody. Czy nie przeszkadzają Wam przejeżdżające tak blisko tramwaje? Byliśmy tam niedawno, żeby pooglądać sobie tą inwestycję i hałas nas nieco przeraził... Będę wdzięczna za wszystkie informacje.
  • Chcialabym poprosic o wasze opinie dotyczace zamieszkania w kamienicy. Stare domy maja swoj niezaprzeczalny urok, ale jaka jest codziennosc. Prosze podzielcie sie swymi doswiadczeniami:)
  • Kupił ktoś z Was tam mieszkanie? A może ktoś ma zamiar?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się