Dodaj do ulubionych

proszę o ocenę nosidełka

12.01.15, 11:37
Nie jest to reklama zaznaczam. Jestem na etapie wyboru nosidełka ergonomicznego, wiele jest do wyboru, przodują ze trzy marki, ale ceny niestety z kosmosu dla mnie....prosze więc o konstruktywną krytykę nosidełka zalinkowanego niżej, wydaje sie bardzo podobne do tych fajnych(czyt. drogich markowych), czy ta kieszen na pleckach dziecka w czymś przeszkadza?
przykład
Obserwuj wątek
    • ewelina.90 Re: proszę o ocenę nosidełka 16.01.15, 22:45
      O bardzo fajnie. Również poszukuje nosidła, więc bardzo chętnie poczytam odpowiedzi
    • kjut Re: proszę o ocenę nosidełka 17.01.15, 12:30
      Kieszeń nie przeszkadza, ale ja bym nie kupiła tego nosidla bez zobaczenia jak siedzi w nim dziecko. Możesz kupić, zrobić fotkę, pomożemy Ci ocenić i najwyżej oddasz. Ale przemyśl Mei Tai'a. Używane w podobnej cenie a na pewno będzie ok.
    • ichi51e Re: proszę o ocenę nosidełka 26.01.15, 15:42
      Na 100% nosidelko ktore kupisz za ta cene nie jest nosidelkiem ze zdjecia a jedynie kopia. Na tym zdjeciu sa ergobaby - w tym petunia pickle bottom ktora dobrze powyzej 500 kosztuje - za te cene raczej na pewno fejka kupujes czyli kota w worku.
      • dzidaa Re: proszę o ocenę nosidełka 27.01.15, 09:26
        a skąd taka pewność?
        gdyby tak było toby kupujący pisali ze cos nie tak?!
        • kjut Re: proszę o ocenę nosidełka 27.01.15, 11:22
          Na pewno by pisali! Przeciez na allegro to tylko uczciwi ludzie sa! ;)
        • ichi51e Re: proszę o ocenę nosidełka 27.01.15, 14:51
          Chociazby stad ze w aukcji pada okreslenie markowe a marka nie jest podana :p a widac jest to ergo (najbardziej podrabiane nosidelko - nawet na stronie producenta jest oswiadczenie) do tego tam gdzie ergo ma logo na zdjeciu ktos to logo wyfotoszopowal... Cudow nie ma "bez pudelka" nie sa dlatego ze spadly z ciezarowki :)
          • ichi51e Re: proszę o ocenę nosidełka 27.01.15, 14:57
            m.ergobaby.com/counterfeits
            Ogolnie podrobka czy nie nie ma znaczenia - dopoki chce sie nosic male dziecko. Przy ciezszym moze ono zwyczajnie nie utrzymac. Moja kolezanka kupila i pozyczyla nam bo zapomnielismy swojego - jak dociagalam pasy urwala sie jedna raczka :/ tak ze raczej bym chyba wolala uzywke niz kota w worku.
            Tu no jest tez porownanie
            thehumbledoula.wordpress.com/2012/06/02/how-to-spot-a-fake-ergo-baby-carrier/
            • baba_za_kolkiem Re: proszę o ocenę nosidełka 04.02.15, 20:26
              Poza tym reszta produktów to też jakieś dziwne "markowe" podróbki innych typu torby Skip Hop. Wiele produktów bliźniaczo podobnych do prawdziwych znanych marek, a są albo no name albo mają taką markę, że właściwie nie wiadomo co to za marka.
              • babybump Re: proszę o ocenę nosidełka 11.02.15, 01:17
                Oczywiście, że podróbka. Ja mam akurat to nosidło - jest to ErgoBaby, serię limitowaną Petunia Pickle Bottom. Kosztowało $160. Temu na allegro chociażby brakuje znaczka z logo.
    • martekle Re: proszę o ocenę nosidełka 31.01.15, 11:42
      Bardzo ciężko ocenić merytorycznie takie nosidełko przez Internet.
      Moja 1 myśl, to że dość szeroki panel co jest raczej na oko dla dzieci ponad rok.
      Za to długość panela wygląda na za krótki trochę, nie ma tam chyba regulacji.
      Cena atrakcyjna miałabym mocne obawy czy za tym nie idzie jakość materiałów itp.
      Coś piszą o gwarancji?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka