otwarty

(41 wyników)
  • No i już kolejna ulica otwarta można jeździć po równej nowej nawierzchni.
  • czy jest otwarty juz jakis basen w walbrzychu?
  • [b]Okręgowa Stacja Kontroli Pojazdów Martin w Wałbrzychu już otwarta![/b] Przeglądy wszystkich typów pojazdów: osobowe, ciężarowe, specjalne, na gaz, taxi, motory, przyczepy, ciągniki. Na stacji: kawa, Internet. ul. Wrocławska 161 (wyjazd na Książ, koło Palmiarni, Podzamcza). Pon. - Piątek 7:00 - 20:00 Sobota 7:00 - 14:00 tel: 74 840 09 79 przegladymartin.pl
  • Czy jakieś sklepy są dzisiaj otwarte w Wałbrzychu albo okolicach?
  • Dziś w Wałbrzychu w Pogotowiu były dni otwarte gdzie można było zobaczyć pogotowie i karetki w środku. Ratownicy uczyli udzielać pierwszej pomocy. Fajnie że zrobiono taki dzień. Dzieciaki miały wielką frajdę!!!Widać że Panowie którzy pokazywali pierwszą pomoc to prawdziwi fachowcy, a w pogotowiu i karetkach widać dobrą rękę gospodarza. Dziękuję ratownikom że moje dziecko dziś zobaczyło co to jest pierwsza pomoc i mogło poćwiczyć. Dziękuję pracownikom pogotowia i w imieniu mieszkańców Wałbrzy...
  • możecie mi podać dzielnicę i ulicę
  • Czy Pierogowa Chata już otwarta ?
  • Proszę, doradźcie mi gdzie mogę się wybrać na dobre solarium. Zależy mi również aby było otwarte możliwie jak najdłużej. Pozdrawiam!
  • [b]Zapraszamy do nowo otwartego sklepu zoologicznego - Podzamcze, ul. Grodzka 75 D. W sprzedaży markowa karma dla psów i kotów, przekąski i gryzaki dla zwierząt, zabawki, smycze, kagańce oraz wiele, wiele innych produktów... Sklep czynny od poniedziałku do piątku w godz. od 9 do 17, w soboty od 10 do 13. Zapraszamy !!![/b]
  • Moi drodzy! Od pewnego czasu, gdy na spotkaniu z sekretarz partii Anną Kubicą ws konfliktu wewnątrz okręgu wypowiadałem się neutralnie, zostałem odsunięty od prac partii, nie zostaję informowany o bieżących spotkaniach w partii. Gdy napisałem zapytanie do Pana Sebastiana Drapały "dlaczego tak się dzieje?" otrzymałem odpowiedź " wypowiedziałeś się na ważnym spotkaniu z AK więc " oraz również " życie polityczne " a także po prośbie o informowanie mnie o pracach partii uzyskałem odpowiedź " ab...
  • Witajcie. Nie wie ktoś czy Harcówka jest w weekend otwarta?
  • j.,w
  • auchan albo tesco czy niecelebrujacy dzis nie moga po swojemu swietowac w swiatyni rozpusty swiata zachodniego?;)
  • To się nie mieści w głowie!Sklep "HARRY"-Furmanów dzisiaj pracował pełną parą.I kto w sklepie ?sobięcińska patologia oraz część bogaczy- powiedzmy!!! No jak się bogacić to nawet w taki dzień!Ale tupet i chamstwo!!!
  • j.w...:)
  • j/w
  • Kiedy oglądam moje miasto- Wałbrzych i widzę ile zła tu uczynili politycy a ile jest tu możliwości to płakać mi się chce i złość przenika mnie od stóp do głowy. Ale nie na polityków tylko na Was drodzy wałbrzyszanie! Bo to nie politycy zniszczyli to miasto tylko WY! Wasza bierność i lenistwo! Potraficie narzekać i zaraz potem odwracać się od wszystkich problemów. [i]Tak jest lepiej to oni polityce tak źle rządzą[/i]. A ja zapytam czy stać Cie na minute szczerości? Czy choć raz protestowałeś...
  • No i stało się. Majestat Sądu Rzeczy pospolitej "uprawomocnił" korupcję polityczną, struktury mafijne i ludobójstwo, jednocześnie. Skoro Konstytucyjny organ mający gwarantować nasze prawa, ma nas w d.upie, to proponuję zwrócić się o pomoc po za granice Najjaśniejszej. Oto napiszmy list otwarty do Związku Wypędzonych, z prośbą o objęcie ziem tych wraz z mieszkańcami ochroną prawną. Tak wiem to przykre, ale jak sąd ma nas w d.upie, to może Erika Steinbach, pochyli się nad naszą niedolą. Ja ...
  • wie ktoś czy już otworzyli oddział Alior Banku na Słowackiego ?? na stronie jest napisane, że otwarcie w I kwartale 2010 roku. Za często w mieście nie bywam, a na darmo nie chcę jechać ;)
  • Czy w swieto trzech kroli sa dzis otwarte jakies pizzerie badz restauracje, kebaby itp?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się